Statistika,tekme,tabele i mogucnosti za/u baraz/u

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PriNc_ba

#1 Statistika,tekme,tabele i mogucnosti za/u baraz/u

Post by PriNc_ba »

Evo potrudio sam se malo sastavio sve sto treba da nas zanima i sve sto je ustvari vazno vezano za baraz. Znaci efikasnost ekipa, strijelce, tabelu (ne redosljedom) drugoplasiranih ekipa sa gol razlikom i poenima, preostale tekme drugoplasiranih ekipa i fifinu rang listu ekipa koje su drugoplasirane ili koje imaju sanse da budu drugoplasirane. Pa sad mozemo razglabati na ovoj temi o mogucnostima i kalkulisati i mastati :D da se po drugim temama ne razvlaci prica o ovome ;)

Image
PriNc_ba

#2 Re: Statistika,tekme,tabele i mogucnosti za/u baraz/u

Post by PriNc_ba »

posto sam fino sve razradio i pregledao mi nemamo nikakvu sansu da upadnemo u prvu jakosnu skupinu jer realno tesko da i pobjedama do kraja mozemo upasti medju prvih 25. To sve ako ce (a po svemu sudeci hoce) se u barazu praviti jakosne skupine po trenutnom plasmanu na fifinoj rang listi.

moje zelje su da se izbjegne rusija ukoliko oni ostanu drugi jer definitivno nam ne bi odgovarali po igri,geografski polozaj,odlazak nasih navijaca i tak... dok npr ako njemci tu budu drugi ne bi bilo lose njih dobiti makar zbog navijaca jer bi nas bilo ko nikad :) al i njemci nisu bas pozeljni al hajd :)

uglavnom rusija zbog objasnjenog a francuska zbog ... zna se :D Platinia :) tako da su to jedine dvije repke koje bi nam dobro bilo izbjeci...

s hrvatskom kad bi igrali to bi bio novi rat na ovim prostorima i ozbiljnih problema bi bilo, al eto cekat cemo da se jos jedno kolo odigra pa ce se onda znati puno vise.
Post Reply