Statistika Sarajeva i Zeljeznicara
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Re87
#1 Statistika Sarajeva i Zeljeznicara
Posto volim skupljati statistiku zamolio one koji znaju da mi kazu sve trenere obadva kluba u perijodu od 1945-1992 i sve predsjednike i igrace koji su najvise nastupa i golova dali za ta dva kluba 
-
zeman
#2 Re: Statistika Sarajeva i Zeljeznicara
Cuti Sarajvo vazda u govnima,Zeljo ko Zeljo prvak drzave bio!Malo li je to! Nemere se o poredit,vidim mlad si a nisi glup pa da krenes sad za pitare navijat!Re87 wrote:Posto volim skupljati statistiku zamolio one koji znaju da mi kazu sve trenere obadva kluba u perijodu od 1945-1992 i sve predsjednike i igrace koji su najvise nastupa i golova dali za ta dva kluba
- Baltazar_khan
#3 Re: Statistika Sarajeva i Zeljeznicara
Ja svakakvih delegata na ovom forumuzeman wrote:Cuti Sarajvo vazda u govnima,Zeljo ko Zeljo prvak drzave bio!Malo li je to! Nemere se o poredit,vidim mlad si a nisi glup pa da krenes sad za pitare navijat!Re87 wrote:Posto volim skupljati statistiku zamolio one koji znaju da mi kazu sve trenere obadva kluba u perijodu od 1945-1992 i sve predsjednike i igrace koji su najvise nastupa i golova dali za ta dva kluba
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4 Re: Statistika Sarajeva i Zeljeznicara
Tacno bih se samobanovao kad' vidim ko sve pise po forumu....zeman wrote:Cuti Sarajvo vazda u govnima,Zeljo ko Zeljo prvak drzave bio!Malo li je to! Nemere se o poredit,vidim mlad si a nisi glup pa da krenes sad za pitare navijat!Re87 wrote:Posto volim skupljati statistiku zamolio one koji znaju da mi kazu sve trenere obadva kluba u perijodu od 1945-1992 i sve predsjednike i igrace koji su najvise nastupa i golova dali za ta dva kluba
Samo cu reci,Boze dragi sacuvaj...
- slucajan
#5 Re: Statistika Sarajeva i Zeljeznicara
Pogledaj ga jarabizeman wrote:Cuti Sarajvo vazda u govnima,Zeljo ko Zeljo prvak drzave bio!Malo li je to! Nemere se o poredit,vidim mlad si a nisi glup pa da krenes sad za pitare navijat!Re87 wrote:Posto volim skupljati statistiku zamolio one koji znaju da mi kazu sve trenere obadva kluba u perijodu od 1945-1992 i sve predsjednike i igrace koji su najvise nastupa i golova dali za ta dva kluba
- odvijac
#6 Re: Statistika Sarajeva i Zeljeznicara
sta ste se upalili ko kutnjaci zvrkovi...nejse,imas knjigu sarajevski derbi da kupis i dan danas,mada je izasla tamo 2000g,u njoj imas sve sto si pitao i jos nekih zanimljivosti.. 
- MaToUkOu
#7 Re: Statistika Sarajeva i Zeljeznicara
ja teme i odrona