Starimo .....stari se .....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
insomnia78

#151 Re: Starimo .....stari se .....

Post by insomnia78 »

Brate dragi ako mi "stariji" necemo prenositi znanje i iskustvo na mladje ko ce onda

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
insomnia78

#152 Re: Starimo .....stari se .....

Post by insomnia78 »

Pa vidi, za nauku se oduvjek zrtvovalo

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#153 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Truba »

toliko je udovica okolo...ako isključimo rat i nesreće opet je previše udovica... tako da sada kad razmišljam o nekim razlikama između supruga i supruge... trebalo bi da je žena deset godina mlađa kako bi zajedno starost dočekali i umrli otprilike u godinu dvije
insomnia78

#154 Re: Starimo .....stari se .....

Post by insomnia78 »

Zene bolan duze zive

Ma.Le.Na

#155 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Ma.Le.Na »

sve cemo mi vas pokopat :D
Ramzess Veliki

#156 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Ramzess Veliki »

insomnia78 wrote:Brate dragi ako mi "stariji" necemo prenositi znanje i iskustvo na mladje ko ce onda
Ama ove mlade neće nikakve škole, đabe im objašnjavati da se bez znanja ne može kroz život, čim čuju da moraju učiti razbježe se ... :twisted:
Ramzess Veliki

#157 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Ramzess Veliki »

Kastanienallee wrote:Razumijem da vam je to, razumije se kao altruistima edukatorima :D :D :D normalno i prihvatljivo ali meni je jos uvijek odbojna pomisao na kombinaciju spajanja te mlade, jedre koze tinejdzerskog tipa s kozom i svim pratecim alatima nekoga u cetrdesetim.
Spoje to pare za po' sata, lete same. :P
Ramzess Veliki

#158 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Ramzess Veliki »

Ma.Le.Na wrote:sve cemo mi vas pokopat :D
:P
moji žive preko stoje ...
Saian

#159 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Saian »

Kastanienallee wrote:Razumijem da vam je to, razumije se kao altruistima edukatorima :D :D :D normalno i prihvatljivo ali meni je jos uvijek odbojna pomisao na kombinaciju spajanja te mlade, jedre koze tinejdzerskog tipa s kozom i svim pratecim alatima nekoga u cetrdesetim.

pu, pu, pu, evo ja se pomjerio smjesta kol'ko mi je neumjesna ta slika :D , ako izuzmemo bilo kakvu mogucu hipokriziju kojoj su odnosi s ovakvim dobnim konstelacijama cesto skloni, dakle u sluchaju da su zhelja za naukom i radoznalost iskrena bez predumishljaja, a prosvjetiteljski nagon, s druge strane, lishen svakog ega, ne vidim principijelno nista loshe u takvoj kombinaciji, dok god je neki legitimitet/legalitet ispostovan jel :oops:

p.s. pa Ramo jesi ti cuo za ucenje kroz igru, e grdne rane :D
Korisnicko ime

#160 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Korisnicko ime »

Starim, naravno. I to se vidi...ali sam sebi kazem, nikad vise u zivotu neces biti mladji i ljepsi nego sto si sad... :D
Ma.Le.Na

#161 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Ma.Le.Na »

Ramzess Veliki wrote:
i moji
ali ljudskih godina :D
Ramzess Veliki

#162 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Ramzess Veliki »

Saian wrote: p.s. pa Ramo jesi ti cuo za ucenje kroz igru, e grdne rane :D
Ma samo se zafrkavam. Iskustvo mi namiguje da ne slušam ove ženske smijurije. :oops:
Ramzess Veliki

#163 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Ramzess Veliki »

Ma.Le.Na wrote:
Ramzess Veliki wrote:
i moji
ali ljudskih godina :D
Ma ne .... ozbiljan sam ... pradedo mi je nedavno preselio a dedo i nana još su u dobroj kondiciji. Skoro su se posvađali jer se dedi nabacivala klinka od 62-je ... :oops:
A pradedo je do smrti bio seksualno aktivan - umro je u 109-toj kad je vidio da Pamela više ne glumi u Baywatchu. :sad:
Kažu mi da sam na njega. :oops:
yoda82

#164 Re: Starimo .....stari se .....

Post by yoda82 »

klixoris wrote:
yoda82 wrote:Al' kako su skoro sve djevojke skromne što se tiče svog izgleda......sve i jedna 30+, a izgledaju kao da im je maksimalno 16....pa gdje vi izlazite vani? koja su to mjesta? ili su to ipak neki kafići gdje ja uđem, i kažem ovdje sve djeca, a u stvari moja generacija a ja nisam skontao..... :lol: :lol: :lol:

Ne mislim ovdje na nekog posbno, nego u zadnje vrijeme čujem dosta ovakvih priča....
Pokusaj u Element-u :D

:run:
Nešto ni tamo ne viđoh tih ''šesnaestogidišnjakinja''......mad možda ih nisu pustili.....izgledale premlado :lol: :lol:
berenice

#165 Re: Starimo .....stari se .....

Post by berenice »

Ramzess Veliki wrote:
berenice wrote:Neka se stari. Kao što neko reče: gledaj da ti godine budu ispunjene životom, a ne život godinama. Što se mene tiče, ne smeta mi moj broj, 33, ali nimalo. Sva sam, što bi rekli čusta, a ni ružna nisam, tako da... šta me briga! Doduše, mislim da, što se tiče izgleda, genetika stvarno igra veliku ulogu i da neko jednostavno ima sreće, a neko drugi baš i ne. Nedavno me žena na kasi pitala ličnu kartu, jer sam kupovala cigarete (a nemam još vidljivih bora). 8-)
Što se glave tiče, e to je već umjetnost, uspjeti ostati mlad.
A kad staviš naočale? :oops:

:lol: :lol: :lol:
Može biti, mojau sestru zaustavio policajac i pita je ima li uopšte vozačku, a ona mu odgovori da ima dvoje djece od toga jedno ide u srednju. :lol:
Eto vidiš :D
Mene je prije tri godine na ulici isto tako zaustavio policajac i pitao imam li uopšte ličnu (prešla pored pješačkog)... nije to nikakvo hvaljenje, nego je tako.
berenice

#166 Re: Starimo .....stari se .....

Post by berenice »

yoda82 wrote:Al' kako su skoro sve djevojke skromne što se tiče svog izgleda......sve i jedna 30+, a izgledaju kao da im je maksimalno 16....pa gdje vi izlazite vani? koja su to mjesta? ili su to ipak neki kafići gdje ja uđem, i kažem ovdje sve djeca, a u stvari moja generacija a ja nisam skontao..... :lol: :lol: :lol:

Ne mislim ovdje na nekog posbno, nego u zadnje vrijeme čujem dosta ovakvih priča....
Malo nas je, al' nas ima :lol: :lol: :lol:
Meni je 33, ali nikad mi još niko nije pogodio godine. Meni je to bio pravi problem prije 10 godina... dijete, tako se činilo. Sad je super :D
Ja izlazim uglavnom po parkovima gdje ima zezancija za djecu. 8-)
divlji vjetar

#167 Re: Starimo .....stari se .....

Post by divlji vjetar »

i ovaj dan se predao zagrljaju noci, sto znaci starija sam za jos jedan dan,hm, lijepo Bogami.
stup metropola

#168 Re: Starimo .....stari se .....

Post by stup metropola »

tinejdzer sam i vec su pocele prve bubuljice. zivot mi se raspada
MedenoSrce

#169 Re: Starimo .....stari se .....

Post by MedenoSrce »

bar imas sta istiskati
Amy82

#170 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Amy82 »

berenice wrote:

Malo nas je, al' nas ima :lol: :lol: :lol:
Meni je 33, ali nikad mi još niko nije pogodio godine. Meni je to bio pravi problem prije 10 godina... dijete, tako se činilo. Sad je super :D
Ja izlazim uglavnom po parkovima gdje ima zezancija za djecu. 8-)
Meni redovno na poslu u liftu govore "sine" :mrgreen: , a meni pune 32 :curica: :oops1:
Saian

#171 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Saian »

veze s vezom wrote:A kad je covjek ili zena :D ustvari ostario/la :D
kad osjeti potrebu da pita :oops:
Ramzess Veliki

#172 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Ramzess Veliki »

Amy82 wrote:Meni redovno na poslu u liftu govore "sine" :mrgreen: , a meni pune 32 :curica: :oops1:
A da ugradiš silikone? :sad:
GaRGa

#173 Re: Starimo .....stari se .....

Post by GaRGa »

Ramzess Veliki wrote:
Amy82 wrote:Meni redovno na poslu u liftu govore "sine" :mrgreen: , a meni pune 32 :curica: :oops1:

il da pusti kosu :D
tendzera

#174 Re: Starimo .....stari se .....

Post by tendzera »

Ramzess Veliki wrote:
:lol: :lol:
Ramzess Veliki

#175 Re: Starimo .....stari se .....

Post by Ramzess Veliki »

Možda i suknja pomogne, valjda joj neće govoriti "Sine, šta si to jadan obukao?" :shock:
Post Reply