Starimo .....stari se .....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pohakontas
#101 Re: Starimo .....stari se .....
juce sam bio citav dan mladji nego danas a danas tek pocinje prvi dan nastavka mog zivota inace punoljetan sam odavnoal stari se brate stari a tako mlad sam se rodio 
- ho oponopono
#102 Re: Starimo .....stari se .....
...ko beje godinice, 30
a djeve od 19 izgledaju starije od mene ....kaj da ti velim genetika plus sama od sebe zračim!

- Ma ja ba
#103 Re: Starimo .....stari se .....
Rane 40te, i tek sam se prosle godine pocela farbati. Prva sijeda me je bacila u behut, a onda se prisjetih svojih godina pa skontah da sam dobro i prosla. U glavi se osjecam kao da mi je 20tak. U ogledalu ne vidim zenu od 40. Cesto nosim farmerice i patike. Nosim i maice na bretele. Do sada ne primjetih problem. Doci ce naravno i vrijeme kad vise necu zeliti da nosim maice na bretele, ali Boze moj. Zivot ide svojim tokom, a nase je da ga zivimo najbolje sto umijemo i ja se trudim da ga prozivim u sreci i veselju. 
-
ludacha
#104 Re: Starimo .....stari se .....
bore su mi sexy 
jos ih nemam..al kad dodju, nista strasno..
uzasavaju me sijede..vec se pojavljuju.redovno cupkam kad ugledam. ne radi starenja. neg ne zelim se farbati, nit hodati sarene glOOve
(svidja mi se moja boja, a i mrsko bi mi bilo)
p.s. trideset mi je ljeta
jos ih nemam..al kad dodju, nista strasno..
uzasavaju me sijede..vec se pojavljuju.redovno cupkam kad ugledam. ne radi starenja. neg ne zelim se farbati, nit hodati sarene glOOve
p.s. trideset mi je ljeta
- dust in the wind
#105 Re: Starimo .....stari se .....
imam 25 godina.kada citam vase postove pozelim to nisam u tridesetim.heh.ne znam.svi ih hvale...mada moja mati kaze da je njoj od 35 najbolje...heh.taman rat zavrsio...pa valjda nastavila gdje je stala...hm,mada sad se sjetih neki dan je hvalila svoje 50-e..sve je to u glavi po meni...da li si zadovoljan sobom i odlukama u zivotu, e tada ces biti zadovoljan i sa 15 godina i sa 65...
- respo
#106 Re: Starimo .....stari se .....
pa sto se ne javis da zracimo zajednoho oponopono wrote:...ko beje godinice, 30a djeve od 19 izgledaju starije od mene ....kaj da ti velim genetika plus sama od sebe zračim!
![]()
i to o starenju pricajte za sebe ja sve mladji kako koja godina ide
-
sha_ba
#107 Re: Starimo .....stari se .....
ti respo mora da si ozracenrespo wrote:pa sto se ne javis da zracimo zajednoho oponopono wrote:...ko beje godinice, 30a djeve od 19 izgledaju starije od mene ....kaj da ti velim genetika plus sama od sebe zračim!
![]()
i to o starenju pricajte za sebe ja sve mladji kako koja godina ide
od kafe men' se cini
-
gerberica
#108 Re: Starimo .....stari se .....
ne brojim godine, super mi je ovako, ne osjecam se staro 
- mrzuna
#109 Re: Starimo .....stari se .....
starim ja, tralala lalala alala 
- pohakontas
#110 Re: Starimo .....stari se .....
jos nisam osjetio da me ustaklo u ledjima 
- dust in the wind
#111 Re: Starimo .....stari se .....
a u vratu, ukoci li se kadkad vrat?pohakontas wrote:jos nisam osjetio da me ustaklo u ledjima
- Irelevantan
#112 Re: Starimo .....stari se .....
Izgledam bolje sa 30 i nešto nego što sam izgledao sa 20 i nešto . 
- mrzuna
#113 Re: Starimo .....stari se .....
isti sam tiIrelevantan wrote:Izgledam bolje sa 30 i nešto nego što sam izgledao sa 20 i nešto .
- pohakontas
#114 Re: Starimo .....stari se .....
ne bogumi jos al ukoci se nesto drugo jos uvjek i bez plavih tableticadust in the wind wrote:a u vratu, ukoci li se kadkad vrat?pohakontas wrote:jos nisam osjetio da me ustaklo u ledjima
- thea
#115 Re: Starimo .....stari se .....
Stariti je super, u koliko si naucio biti dobar prema sebi.
dobro kuhati, baviti se sportom, biti okruzen dragim ljudima, imati po koji hobi, sport, zdrva ishrana.
I njega, kremice za oci obavezno, hidratira kozu, kremice za lice, kremice za vrat, kremice za tijelo, kremice za petice, kremice za ruke, i svakodnevna njega usana.
I naravno rad, nase tijelo trazi konstantan rad i promjenu.
Bez nikotina, bez droga, imaj orgazam bar 3x sedmicno. pa da vidis kako ces izgledati sa '50
i uporedis nekog drugog sa '50.
dobro kuhati, baviti se sportom, biti okruzen dragim ljudima, imati po koji hobi, sport, zdrva ishrana.
I njega, kremice za oci obavezno, hidratira kozu, kremice za lice, kremice za vrat, kremice za tijelo, kremice za petice, kremice za ruke, i svakodnevna njega usana.
I naravno rad, nase tijelo trazi konstantan rad i promjenu.
Bez nikotina, bez droga, imaj orgazam bar 3x sedmicno. pa da vidis kako ces izgledati sa '50
i uporedis nekog drugog sa '50.
- dust in the wind
#116 Re: Starimo .....stari se .....
hehe.pa ne znam koliko to ljeta imas...da ti i trebaju tabletice...a to nisam ni pomisljalapohakontas wrote:ne bogumi jos al ukoci se nesto drugo jos uvjek i bez plavih tableticadust in the wind wrote:a u vratu, ukoci li se kadkad vrat?pohakontas wrote:jos nisam osjetio da me ustaklo u ledjima![]()
- _aja_
#117 Re: Starimo .....stari se .....
Neki mogu stariti koliko hoće, ali se nikad ne mijanjaju ...madner wrote:
A jesi se izgradila
-
Kvačilo
#118 Re: Starimo .....stari se .....
Charmed30 wrote:Kao prvo da se razumijemo nisam metrosexulac ali sam onako momak koji vodi do svoga izgleda ....
Sve u svemu da izadjem u grad i da se spremim treba mi petnaestak minuta , ali naravno sve mora biti tip top od boje pa na dalje , ne volim brate izaci ko papiga jos sa cackalicom u ustima , helem nejse vec smaram .....
Ovako , napunih 30 tu prije par mjeseci i drma me neka kriza ozbiljno -----sad primjecujem bore , ovako onako ....a i teze mi je ostati u sedlu ...barem mislim ....
I tako neki dan sa frendicom pijem kafu , gleamo raju i divimo se ljepoti naseg sehera , i ona onako iz cista mira meni veli:
" Pa ti imas bore "
Sjetih se one....
"Poslije trideset i petog rođendana u glavi ti se sve stvari poslože na pravo mjesto, a onda tijelo počinje da te izdaje" (Caryn Leschen)
Prijateljica koja sjedi prekoputa mene najozbiljnijim glasom mi kaže:
- Jednostavno, moram se manje smijati!
Gledam je zabezeknuto. Nisam u stanju da nju zamislim a ni sebe bez osmijeha.
i onda onako samo sebi kazem.....Ebga Stari se.......
Pitam vas kako vi podnosite godine koje dolaze ( da se razumijemo pitam one od 30 , nemoj sad da mi tu pametuju oni ispod granice od 27 pa na dole )![]()
Tnx unaprijed ...
kako se to vodi do izgleda?
-
blesava
#119 Re: Starimo .....stari se .....
Ja nikad sebi nisam bila ljepsa nego sada sa okruglo 30 godina.
-
PurpurHazel
#120 Re: Starimo .....stari se .....
blesava wrote:Ja nikad sebi nisam bila ljepsa nego sada sa okruglo 30 godina.
Vrijeme potpunog zadovoljstva sobom.
Odrasteš, šta li...
- graue_maus
#121 Re: Starimo .....stari se .....
-
tamo_daleko
#122 Re: Starimo .....stari se .....
Godine, sta su godine? Uzivaj u zivotu, budi sretan i voli sebe, a godine zaboravi..samo su broj 
- berenice
#123 Re: Starimo .....stari se .....
Neka se stari. Kao što neko reče: gledaj da ti godine budu ispunjene životom, a ne život godinama. Što se mene tiče, ne smeta mi moj broj, 33, ali nimalo. Sva sam, što bi rekli čusta, a ni ružna nisam, tako da... šta me briga! Doduše, mislim da, što se tiče izgleda, genetika stvarno igra veliku ulogu i da neko jednostavno ima sreće, a neko drugi baš i ne. Nedavno me žena na kasi pitala ličnu kartu, jer sam kupovala cigarete (a nemam još vidljivih bora).
Što se glave tiče, e to je već umjetnost, uspjeti ostati mlad.
Što se glave tiče, e to je već umjetnost, uspjeti ostati mlad.
- yoda82
#124 Re: Starimo .....stari se .....
Nekad se hladno iznenadim kad skontam koliko mi je godina. Sad će 32, a uopšte nemam taj osjećaj. Možda ima istine u onoj da su tridesete nove dvadesete, pa se ja osjećam kao da mi ja 21
. Sa osamnaest sam mislio da je osoba od 30ak godina već uveliko u braku i sa djecom, a ja skoro isti kao sa 18 (sa malo više para, manje kose i puno više obaveza). Čak sam sad dosta aktivniji nego sa dvadesetak godina.
Sve u svemu nemam nikakvih problema sa godinama, bar ne još
Sve u svemu nemam nikakvih problema sa godinama, bar ne još
- Ma.Le.Na
#125 Re: Starimo .....stari se .....
raspadam se
i zubi me bole
jos malo pa cu se i penzionisat
okacit tange o klin i to je to

i zubi me bole
jos malo pa cu se i penzionisat
okacit tange o klin i to je to