Im'o sam jednu ovako ljubomornu...ko zna, more bit' da je baš tapoticaj wrote:Da ti nije ovo kakva bivša?sarajlija_ba wrote:Ma ja, najlakše je po maksumu...registrovana onako wrote:ustvari kada treba tebi odmoci![]()
Što bona ne daš da ja i Poticaj ašikujemo ?
Bićeš nam kuma(Šalim se registrovana, nemoj zamjeriti
).
Stariji muskarac
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sarajlija_ba
#326 Re: Stariji muskarac
-
registrovana onako
#327 Re: Stariji muskarac
ne volim ja bit bivsa, zato biram da budem kuma 
- sarajlija_ba
#328 Re: Stariji muskarac
Kum nam ne treba jer ti vrijediš za dvojeregistrovana onako wrote:ne volim ja bit bivsa, zato biram da budem kuma
-
registrovana onako
#329 Re: Stariji muskarac
potrudicu se da vam napravim balans i skladnu zajednicu 
- sarajlija_ba
#330 Re: Stariji muskarac
Nisam sumnjao ni sekunde vjeruj miregistrovana onako wrote:potrudicu se da vam napravim balans i skladnu zajednicu
-
Great Cornholio
#331 Re: Stariji muskarac
A ova pored njega garant je u sebi često govorila " Što ne umire, šta čeka više, vakat mu jeJay Gatsby wrote:Od ove se razveo. Aktuelna slika:sarajlija_ba wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Otužno je ali istinito da pare sve kupuju...fuj.
Frajer sa svoje 82 izgleda sasvim dobro.
- Ramzess Veliki
#332 Re: Stariji muskarac
Priča mi jedan stariji prijatelj za neku mladu žensku iz njegovog komšiluka (Eluna će znati o kome pričam ...
), otišla ona u njemačku da se uda za nekog na samrti punog para, i nađe ona takvog, bila godinu dana u braku i vratila se, dozlogrdilo joj ... čiča star, pun para, ali nikako da umre, sve pare troši na ljekare da ga održavaju, natrpa se vijagre pa se sa nje ne skida po dva-tri sata, a napravio bračni ugovor da ova ne smije nigdje mrdnuti bez njega.

-
Great Cornholio
#333 Re: Stariji muskarac
Sto je najtuznije, na ovoga se i loze, doduse sponzoruse. Nekim djevojkama/zenama nema bolje afrodizijaka od novca..[/quote]Mr Chow wrote:
Džaba mu pare kas su mu slezenu izvadili, vidi se ožiljak na lijevoj strani
-
Great Cornholio
#334 Re: Stariji muskarac
Kod ovog su joj morali prić' odozdo, manji sloj slanine kroz koji je trebalo proć'Mr Chow wrote:Cisto informativno, slezena se nalazi skroz lijevo i duboko ispod lijevog rebarnog lukaGreat Cornholio wrote:Džaba mu pare kas su mu slezenu izvadili, vidi se ožiljak na lijevoj strani![]()
- sheilak
#335 Re: Stariji muskarac
pa uništište (jel' se ovo ovako kaže?
) temu ovim slikama.

-
Great Cornholio
#336 Re: Stariji muskarac
Mogu postojati veze u kojima je djevojka ušla u vezu sa puno starijim muškarcem ( 10 + godina) isključivo zbog toga što se u njega zaljubila, ali ja vjerujem da su kod takvih veza motivi nešto drugo, i ne baš časno.
Za mene lično je nekako normalno da razlika između partnera bude maksimalno +/- 5 godina.
Za mene lično je nekako normalno da razlika između partnera bude maksimalno +/- 5 godina.
- sheilak
#337 Re: Stariji muskarac
motivi poput?Great Cornholio wrote:Mogu postojati veze u kojima je djevojka ušla u vezu sa puno starijim muškarcem ( 10 + godina) isključivo zbog toga što se u njega zaljubila, ali ja vjerujem da su kod takvih veza motivi nešto drugo, i ne baš časno.
-
Great Cornholio
#338 Re: Stariji muskarac
Materijalna korist i/ili podizanje ugleda u društvu koje s stiče sklapanjem braka sa nekim starijim muškarcem koji ima puno para ili je zbog nečega drugog poznat/slavan/ugledan u društvu.sheilak wrote:motivi poput?Great Cornholio wrote:Mogu postojati veze u kojima je djevojka ušla u vezu sa puno starijim muškarcem ( 10 + godina) isključivo zbog toga što se u njega zaljubila, ali ja vjerujem da su kod takvih veza motivi nešto drugo, i ne baš časno.
- sheilak
#339 Re: Stariji muskarac
nije to uvijek tako, nije svaka djevojka/žena koja se zaljubi u starijeg muškarca vodjena isključivo koristoljubljem.Great Cornholio wrote:Materijalna korist i/ili podizanje ugleda u društvu koje s stiče sklapanjem braka sa nekim starijim muškarcem koji ima puno para ili je zbog nečega drugog poznat/slavan/ugledan u društvu.sheilak wrote:motivi poput?Great Cornholio wrote:Mogu postojati veze u kojima je djevojka ušla u vezu sa puno starijim muškarcem ( 10 + godina) isključivo zbog toga što se u njega zaljubila, ali ja vjerujem da su kod takvih veza motivi nešto drugo, i ne baš časno.
-
registrovana onako
#340 Re: Stariji muskarac
vala ne moraGreat Cornholio wrote: Materijalna korist i/ili podizanje ugleda u društvu koje s stiče sklapanjem braka sa nekim starijim muškarcem koji ima puno para ili je zbog nečega drugog poznat/slavan/ugledan u društvu.
-
Great Cornholio
#341 Re: Stariji muskarac
Nisam ni rekao da je svaka, već da smatram da ih mnogo ulazi u takve veze prvenstveno iz koristoljublja.sheilak wrote:
nije to uvijek tako, nije svaka djevojka/žena koja se zaljubi u starijeg muškarca vodjena isključivo koristoljubljem.
-
Great Cornholio
#342 Re: Stariji muskarac
Ne mora, ali toga ima, i to koliko hoćeš primjera.registrovana onako wrote:vala ne moraGreat Cornholio wrote: Materijalna korist i/ili podizanje ugleda u društvu koje s stiče sklapanjem braka sa nekim starijim muškarcem koji ima puno para ili je zbog nečega drugog poznat/slavan/ugledan u društvu.
-
registrovana onako
#343 Re: Stariji muskarac
..
Last edited by registrovana onako on 27/06/2014 19:42, edited 1 time in total.
-
Great Cornholio
#344 Re: Stariji muskarac
Da, ima puno i takvih primjera.registrovana onako wrote:pa moze uci i sa nekim svojih godina iz istih razlogaGreat Cornholio wrote:Nisam ni rekao da je svaka, već da smatram da ih mnogo ulazi u takve veze prvenstveno iz koristoljublja.sheilak wrote:
nije to uvijek tako, nije svaka djevojka/žena koja se zaljubi u starijeg muškarca vodjena isključivo koristoljubljem.
-
Great Cornholio
#345 Re: Stariji muskarac
Pa onda kafandžije zarađuju na ozlojađenim momcima
- Šveđanin
#346 Re: Stariji muskarac
Mogu sve kombinacije i to je OK.
Ali treba razmišljati i o budućnosti. Eto neka je muškarac stariji 20 godina od žene. U početku super, jer je on iskusan, uhodan, poklanja pažnju.. šta će biti kasnije, kad ženi bude 40 godina i kad joj on bude bio potreban, a njemu uopšte nije do onih stvari.. ma 60 mu, nije mu ni do čega.
Ili nedaj bože da razlika bude veća.. recimo njoj 35, nije ušla ni u srednje godine, ima još mnogo pred sobom, a on ima 60 i većinu stvari u životu završio..
Ne znam, ko traži spozora (bilo muško ili žensko u vidu starijeg i stabilnijeg partnera) to je pametan potez.. ali ko hoće ravnopravnog partnera, da se s njim upoznaje, da istražuje, da stvaraju, da uživaju u onome šta su stvorili, da zajedno idu kroz život.. pitanje je koliko je ta opcija pogodna kad imaš dosta starijeg partnera.
Ali treba razmišljati i o budućnosti. Eto neka je muškarac stariji 20 godina od žene. U početku super, jer je on iskusan, uhodan, poklanja pažnju.. šta će biti kasnije, kad ženi bude 40 godina i kad joj on bude bio potreban, a njemu uopšte nije do onih stvari.. ma 60 mu, nije mu ni do čega.
Ili nedaj bože da razlika bude veća.. recimo njoj 35, nije ušla ni u srednje godine, ima još mnogo pred sobom, a on ima 60 i većinu stvari u životu završio..
Ne znam, ko traži spozora (bilo muško ili žensko u vidu starijeg i stabilnijeg partnera) to je pametan potez.. ali ko hoće ravnopravnog partnera, da se s njim upoznaje, da istražuje, da stvaraju, da uživaju u onome šta su stvorili, da zajedno idu kroz život.. pitanje je koliko je ta opcija pogodna kad imaš dosta starijeg partnera.
-
registrovana onako
#347 Re: Stariji muskarac
...
Last edited by registrovana onako on 27/06/2014 19:41, edited 1 time in total.
- sarajlija_ba
#348 Re: Stariji muskarac
Vid' kume š'o tabiri situejšnregistrovana onako wrote:upravo, ok je za trenutno stanje, par godina, ali na duze teze (opet zavisi od osobe, ima i prozbiljnih i preodgovornih zena koje vole da se brinu o starijim osobama i da imaju uredan i miran zivotŠveđanin wrote:
Ne znam, ko traži spozora (bilo muško ili žensko u vidu starijeg i stabilnijeg partnera) to je pametan potez.. ali ko hoće ravnopravnog partnera, da se s njim upoznaje, da istražuje, da stvaraju, da uživaju u onome šta su stvorili, da zajedno idu kroz život.. pitanje je koliko je ta opcija pogodna kad imaš dosta starijeg partnera.![]()
a ovako, do oko 10 godina je ok