Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cendlerbing wrote: ↑31/12/2019 07:32
A opet, ako kažeš da si dala, i to naiđe na neodobravanje.
Vjerujem da je ovo slucajni lapsus.
Davanje u smislu paznje, razumijevanja, podrske, dvosmijerno davanje. Moncin "plakat" govori "Trebas mi dati", sto je jednosmijerno ... da je u smislu "Pruzicu ti mnogo ali ocekujem isto", e to bi vec bila prava stvar.
exliberal-ex wrote: ↑31/12/2019 17:33
Nesto mi pade na pamet dok citam ove slicice sto monca postavlja...zene hoce da ih gledas pazis mazis....ok nema problema to stariji muskarci mogu a ona vidis kako u usto vrijeme zene lude za svakakvim budalama...razbojnicima..alkosima...koji ih tretiraju ko stoku....
Imam osjecaj da mnoge zene neznaju sta hoce...daj da je mazi pazi al i da je tretira ko stoku....kod nas je jednostavnije ...jel tako @Ramzess Veliki
Zene nakon oslobadjanja iz kandzi srednjevijekovnog suzinstva u kuhinji i na njivi sada hoce sve, da nadoknade propusteno.
Sami smo krivi sto ih ne pazimo vise.
A i nemaju nekog izbora pravih gentlemena pa istog traze u raznim likovima.
Kao i mi, i one imaju razne faze, nekad im se svidi streber, nekad macho tip, nekad dobri demba, nekad nervozni zgoljo. Normalno je to ... i nama treba da nekad smirimo strasti i suzdamo pozudu da bi stvari u nama i oko nas bolje funkcionirale.
Pa bona to se tako kaze, ne mozes levatit frajera sa tvojim "Moras mi dat' ovo ono ..." - vidis da si sama i da ti taktike ne pale pa poslusaj iskusnije.
Pa bona to se tako kaze, ne mozes levatit frajera sa tvojim "Moras mi dat' ovo ono ..." - vidis da si sama i da ti taktike ne pale pa poslusaj iskusnije.
Nema tu taktike... moj Ramzess-u..
...ali..ako citas tekst - nema lica.. lijepo napisano- indirektno..
exliberal-ex wrote: ↑31/12/2019 17:33
Nesto mi pade na pamet dok citam ove slicice sto monca postavlja...zene hoce da ih gledas pazis mazis....ok nema problema to stariji muskarci mogu a ona vidis kako u usto vrijeme zene lude za svakakvim budalama...razbojnicima..alkosima...koji ih tretiraju ko stoku....
Imam osjecaj da mnoge zene neznaju sta hoce...daj da je mazi pazi al i da je tretira ko stoku....kod nas je jednostavnije ...jel tako @Ramzess Veliki
Zene nakon oslobadjanja iz kandzi srednjevijekovnog suzinstva u kuhinji i na njivi sada hoce sve, da nadoknade propusteno.
Sami smo krivi sto ih ne pazimo vise.
A i nemaju nekog izbora pravih gentlemena pa istog traze u raznim likovima.
Kao i mi, i one imaju razne faze, nekad im se svidi streber, nekad macho tip, nekad dobri demba, nekad nervozni zgoljo. Normalno je to ... i nama treba da nekad smirimo strasti i suzdamo pozudu da bi stvari u nama i oko nas bolje funkcionirale.
Čuj da nadoknade propušteno nakon srednjovjekovnog sužinstva...to neke pravo stare ženske...
Mislim da ljubav ne zna za granice.
Iz prica mojih drugarica IN je imati mladjeg.Jedna od njih 15god.Rekla sam joj haloo pedofilko,medjutim kad smo se sastali,ta razlika je bila neprimjetna.Jednostavno on je zreo deckic,ozbiljan i tako su taj jaz u godinama prevazisli.
Udvarao mi se lik mnogoo mladji i fakat bi se osjecala kao keva.Odvratan osjecaj.
Romaninka wrote: ↑03/01/2020 02:05
Iz prica mojih drugarica IN je imati mladjeg.Jedna od njih 15god.Rekla sam joj haloo pedofilko,medjutim kad smo se sastali,ta razlika je bila neprimjetna.Jednostavno on je zreo deckic,ozbiljan i tako su taj jaz u godinama prevazisli.
Udvarao mi se lik mnogoo mladji i fakat bi se osjecala kao keva.Odvratan osjecaj.
Romaninka wrote: ↑03/01/2020 02:05
Mene opet najvise na ulici zagledaju bakice ...
Cule od nekoga da bajkeri otimaju torbice pa ne skidaju ociju sa mene ...
exliberal-ex wrote: ↑30/12/2019 19:20
De ba kakvih 40.....da se nelazemo prosla su ta vremena….
De bolan kakva ti je to prica, nas memencija vadi. Zaboravis da si trebao davno zavrsit', pa sve izpocetka ...
Znam ja da ti to tako pises samo da ohrabris mlade snage, ali iskustvo je na strani starijih.
Mislim da je @exliberal na tragu necega ovde, nije stvar jel se moze, naravno da se moze puno duze nego prije, nego sto nam je mrsko, ko ce oko toga toliko
Sto je jedan moj pokojni komsija govorio davno...da mi je naci zeni ljubavnika platio bi mu...