STARIJE?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

Stari wrote: To kad se desi jednom u mjesec dana...onda se zastave postavljaju na sve stanice milicije , kasarne , sudove, skupstine, skole, univerzitete. A partnerica ne moze sebi doci (od smijeha ) i na nogama ne moze stajati pa lezi i drzi se za stomak.

:lol: :lol: :lol: :lol: Stari je king....

evo vidis Edu...sto ti je reci zrelost i iskustvo...kad te neki stariji lik ovako nasmije, tesko mu je odoliti :D
tataratira

#127 Re: STARIJE?

Post by tataratira »

edu wrote:Je li vas loze starije zene..mislim na one dobrodrzece starke..do jedno 4 banke??..isto pitanje vazi i za zene???

Ja bih volio zdrmati neku starku, ocuvanu od jedno 35-40..vise nego se hljeba najesti... :D :D :D
prvo se treba dobro najest, ni slučajno na prazan stomak ! :-D
edu

#128 Re: STARIJE?

Post by edu »

tataratira wrote:
edu wrote:Je li vas loze starije zene..mislim na one dobrodrzece starke..do jedno 4 banke??..isto pitanje vazi i za zene???

Ja bih volio zdrmati neku starku, ocuvanu od jedno 35-40..vise nego se hljeba najesti... :D :D :D
prvo se treba dobro najest, ni slučajno na prazan stomak ! :-D
samo da prijavim da je prije nekih 20ak dana pala starka..i to na prazan stomak..ovo da te demantujem.. :D :D :D

je li ono mene nesto stari proziva? :? :D
tataratira

Post by tataratira »

ko je koga zdrmao ?
:D
Stari

Post by Stari »

je li ono mene nesto stari proziva?
Da

Samo ...ako ces sad sve opet okrenuti na to kako mi iz dijaspore tebe ugrozavamo ...nemoj svega ti...evo obrisacu sve sto sam iznio....i jos se i izvinuti. ... ako je jel'te dotle doslo.

A velis ...pala starka ...pa sta bi ...jel te satrala ha :D. Ako ....i ti ces jednom tako kad postanes star.
anais_nin

#131 Re: STARIJE?

Post by anais_nin »

edu wrote: samo da prijavim da je prije nekih 20ak dana pala starka..i to na prazan stomak..ovo da te demantujem.. :D :D :D

je li ono mene nesto stari proziva? :? :D
definisi: starka :lol: :D
edu

Post by edu »

stari..moja antologijska recenica iz vremena akcije za pomoc kuhinji glasi: starost nije bolest..svi cemo mi ostariti.. :-) ..to nek' potvrdi neko od direktnih ucesnika..nemam ja nista protiv starijih..samo iznosim cinjenice..a cinjenica je da je mladi bik jaci od starijeg..jaci ali ne i iskusniji..znaci..recimo to ovako..vi imate iskustvo..ali vam se rijetko dize.. :D :D :D

starka..uh!..amerikanka..jede malu djecu za dorucak.. :D ..je li me satrala? pa tu smo negdje.. :D ..valja joj onaj steper zlata..puna kondicije.. :D :D :D
Stari

Post by Stari »

Pa jedino sto mi preostaje da kazem ...na ovakve tvoje rijeci...bi bilo ....vidis ako je tebe tako mladog bika ...velis haman satrala ...onda mozes misliti s kim i s cim se mi stari bochimo ...po redovnoj osnovi. Pa i ne bili onda satrani...the.

Nego ne velis nista o tome ...ako je vec ona tebe skoro pa satrala...jel njoj ista bi. Mislim jesi li se junacki pokusao drzati, Jesi li ispio barem uzvratiti na vatru iz svih kalibara....ili si isto ko i srednjevjekovna Bosna pred turcima ....Shapatom...pao?
edu

Post by edu »

stari..borba je trajala do ranih jutarnji sati..do 5..kada sam se vracao kuci..sreo sam komsiju pekara u haostoru..covjek krenuo na posao..samo klima glavom.. :D :D ..zavrsilo je bez pobjednika..sto je znacilo da cemo nastaviti..mogu ti reci da ni dan-danas se ne zna ko je pobjednik..i dalje se borimo..ali eto..ipak..dat cu njoj prednost..zbog godina.. :-) :-) :-)
Murat Sabanovic

#135 Re: STARIJE?

Post by Murat Sabanovic »

drmo i dramam ,te sus zene najbolje i znaju sta hoce...
Post Reply