Ja bih volio zdrmati neku starku, ocuvanu od jedno 35-40..vise nego se hljeba najesti...
STARIJE?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
edu
#1 STARIJE?
Je li vas loze starije zene..mislim na one dobrodrzece starke..do jedno 4 banke??..isto pitanje vazi i za zene???
Ja bih volio zdrmati neku starku, ocuvanu od jedno 35-40..vise nego se hljeba najesti...

- Kareem Abdul-Jabbar
boze dragi , neznanje je blagoslov!!!
-
Zadig
#21 Re: STARIJE?
Imao sam srece i okusao par takvih.edu wrote:Je li vas loze starije zene..mislim na one dobrodrzece starke..do jedno 4 banke??..isto pitanje vazi i za zene???
Ja bih volio zdrmati neku starku, ocuvanu od jedno 35-40..vise nego se hljeba najesti...![]()
![]()
Jedna je bas bila MRAK, ali je bila sponzorusa, cak i u tim godinama.
Moj jaran je kupio auto u auto kuci dje ona radila, ali on je ozenjen, pa sam ja sa njom izasao kao i ja cu kupiti auto. (hocu al u qurcu ni prebijene pare nisam imo).
Izlasli na veceru, popila ona, poslje kod drugog jarana u stan (koji je srecom bio prazan a ja imo kljuceve da hranim pappagaja) i eto...
kraj svijeta. Fenomenalan sex, mada je bila malko sira jer je ipak je imala dijete, a mozda i ja nisam bio dovoljno veliki
Ja sam tada imao 25, student, ali sam se pravio da sam mladi business man ili slicno.
Ali eto, pukla se sa mnom, ne zbog moje osobnosti, vec zbog kombinacije sljedecih faktora:
a) korist, kupujem auto kod nje, njoj ide provizija
b) udobnost, "imao" sam cool stan, odveo je na dobru veceru, pilo se dobro vino
c) mlad sam, digo sam joj ego
A ja najveci prevarant, nista nemam u dzepu, dvije carape nisu bile iste, ali nema veze, prodo sam se
Zvala me jos kao da ponovimo sve to, pice, vecera, provod i moj stan (jaran ima djakuzi u stanu, i to sam probo he he) i kao da vidim ja koje auto cu da uzmem...
Nisam joj se vise nikada javio, vidjela me je u metro jednog dana (iznenadio sam se odakle ona u javnom prevozu) i vidio sam da je bila sjebana, okrenula je glavu, ja izasao iz vagona i to je to...
Bila i jedna od 35, ali mi je otvoreno rekla da je bila sa mnom samo zato sto sam je podsjecao na njenoga muza kada je bio mojih godina, jer tada su se oni kao uzeli
Whatever....
ali ona nije bila siroka sekunde, sto mi je laknulo pravo
-
rajvosa
#22 Re: STARIJE?
Koliko ti je godina, 14 ili 16edu wrote:Je li vas loze starije zene..mislim na one dobrodrzece starke..do jedno 4 banke??..isto pitanje vazi i za zene???
Ja bih volio zdrmati neku starku, ocuvanu od jedno 35-40..vise nego se hljeba najesti...![]()
![]()
-
Zadig
Tada sam skonto kako je makar na jednu noc imati love, mada i to je shit jer hebo taj sex ako je to vise iz te neke generalne udobnosti i kompromisa nego iz neke strasti...
Ali sve manje vremena ostaje za strast (osim kada je ljubav i pitanju), a dobre, slobodne zene koje se pucaju sa strane ipak hoce komfort, jer sto bi ona sa mnom isla kuci, u jedan studentski stan (vise nisam student ocito), nocnim tramvajem, u pizdice, kada more nesto sto joj je komfornije...
Ruzno, ali tako je.
Mislim nije ni ruzno, ne treba ni te zene optuzivati nekim imenima sada, jednostavno ako se hebe svejedno onako usput kao dio paketa (ne kazem da ne uziva), nije ona kriva ako zazeli da to radi u komfornom okruzenju...

Ali sve manje vremena ostaje za strast (osim kada je ljubav i pitanju), a dobre, slobodne zene koje se pucaju sa strane ipak hoce komfort, jer sto bi ona sa mnom isla kuci, u jedan studentski stan (vise nisam student ocito), nocnim tramvajem, u pizdice, kada more nesto sto joj je komfornije...
Ruzno, ali tako je.
Mislim nije ni ruzno, ne treba ni te zene optuzivati nekim imenima sada, jednostavno ako se hebe svejedno onako usput kao dio paketa (ne kazem da ne uziva), nije ona kriva ako zazeli da to radi u komfornom okruzenju...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#24 Re: STARIJE?
Gdje si novo, Amore?edu wrote:Je li vas loze starije zene..mislim na one dobrodrzece starke..do jedno 4 banke??..isto pitanje vazi i za zene???
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Garant sprema neki paklen odgovor
:D:D