Starija je, sta da radim

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

Zreli wrote:da je angela ovdje, ona bi ti odma dala savjet :D :D

mislim da ce te ona kad tad sjebati jer si slab, slab si jer nisi spreman na rastanak, i trazis savjete po netu
zreli slazem se .....tu se ne radi o 1-2 godine nego 9
ipak treba je puno iskusnija i ima svoje prioritete n.p.dijete ,poso
a i otac dijeteta igra veliku ulogu tu ,sto ce predstavljati problem izgubljenom .
izgubljen26

Post by izgubljen26 »

nebi wrote:Jah,ljubav.......svaka zena preko trideset je glumac za bilo koji ansambl....
ako je jos raspustenica,onda je glumac za oskara.........pa onda starija,iskusnija....bezbeli grom u krevetu...pa nije ni siromasna,ljefse je voljet parali curu nego siromasnu.....
Dakle:ako je razvedena,ko je bio povod razvodu?Ima dijete od 8 godina,znaci nije se mlada udala ni rodila.....jesi li joj ti prva ljubav poslije razvoda?De malo zaboravi ljubav,kako ona planira zivot?Je li spremna da ide za tobom bilo gdje ili se ljubav ogranicava na njezino toplo razvodom steceno gnijezdo?
Jarane,nekada su razvedene zene bile zrtve.....sada su koljaci.
BOŽE :lol: :lol: :lol:

A lova mene ne zanima, jer ja nisam siromasan, tako da mi je to svejedno, ali ova zadnja recenica je antologijska. :lol: :lol: :lol:
Murat Sabanovic

eh izgubljeni ,ljubav, cudna je ta stvar
kod muskaraca srce samo jednom voli ,dok kod zena 10 puta

9 godina starija, ima dijete, finansijski mocnija od tebe ....
upoznali se preko neta i zaljubili se jedno u drugo ,sto je kompjuter
ali eto nema veze preporucujem ti da profurate ali cisto sumljam da ce to dugo trajati.ako nista dobit ces kroz tu vezu na iskustvu.
izgubljen26

Post by izgubljen26 »

Murat Sabanovic wrote:eh izgubljeni ,ljubav, cudna je ta stvar

ali eto nema veze preporucujem ti da profurate ali cisto sumljam da ce to dugo trajati.ako nista dobit ces kroz tu vezu na iskustvu.
Mi vec furamo, vidjamo se (isti grad). Finansijski je trenutno mocnija od mene, ali mislim ne zadugo, svaka veza je jedno novo iskustvo to je tacno, ali napusio sam se fora od najvecih zaista i njeno iskustvo mene ne plasi ni sekunde, jer koliko je god ona dobar igrac i ja sam pravo. Ipak ono pravo mi je znacilo ovo sto su ljudi pisali ovde i hvala svima koji su odvojili vrijeme i posvetili ga meni i mom problemu. :)

Eh da i to sto kod zena srce voli 10 puta mislim da je njihova prednost a ne mana
Murat Sabanovic

izgubljen26 wrote:

Mi vec furamo, vidjamo se (isti grad). Finansijski je trenutno mocnija od mene, ali mislim ne zadugo, svaka veza je jedno novo iskustvo to je tacno, ali napusio sam se fora od najvecih zaista i njeno iskustvo mene ne plasi ni sekunde, jer koliko je god ona dobar igrac i ja sam pravo. Ipak ono pravo mi je znacilo ovo sto su ljudi pisali ovde i hvala svima koji su odvojili vrijeme i posvetili ga meni i mom problemu. :)

Eh da i to sto kod zena srce voli 10 puta mislim da je njihova prednost a ne mana
e pa sretno
zainteresovala me tvoja tema
posto sam bio vec u slicnoj vezi ,pa reko da ti napisem svoje misljenje
pozdrav murat
anais_nin

Post by anais_nin »

izgubljen26 wrote:

ja samo ne znam gdje je u svemu ovom tvoj PROBLEM? :D Ti volis nju, ona voli tebe, sto kaze djoka "princip je isti, sve su ostalo nijanse"....nemam sta orginalno da dodajem kad su ti drugi sve rekli, OPUSTI SE I UZIVAJ...jesi ti uopste svjestan koliko je tesko naci osobu i osjetiti nesto tako intenzivno kao ljubav i to obostrano????....to kad se nadje, pazi se, mazi se, zalijeva se, i cuva kao suho zlato....godine, prijasnje veze, djeca, sve su to samo dodatne varijable u izgleda u tvom slucaju uspjesnoj jednacini :D
arnica_80

Post by arnica_80 »

izgubljen26.... u svakoj vezi ima trzavica bez obzira koliko se ljudi vole, ali to je sve prolazno. Najvaznije je da ste vi prihvatili jedno drugo i da ti njen bivsi brak, zatim dijete i da ne zaboravim godine ne predstavljaju nikakav problem.
Ja imam kolegu koji se zabavlja sa kolegicom a 20 godina je stariji od nje. Vecina je bila sokirana u pocetku, gledali su to kao neku prolaznu avanturu a njih dvoje vec preko 2 godine zajedno i cak kupili kucu.
A da su slusali price drugih ne bi sigurno nista od toga ostvarili.
Zato: ne zamaraj se sta drugi kazu i misle, slijedi svoje srce... A, sto se tice Muratove price: ne slusaj. U zivotu ne postoje nikakve garancije i ako slucajno dode do prekida vase veze ne mora znaciti da su godine bile u pitanju. Sretno izgubljen26 :) :)
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Imaš li razloga da postavljaš takvo pitanje?
Pitaš li radi sebe ili radi okoline?
Ako znaš odgovor na ova pitanja, znaš i na to svoje...

Moje mišljenje je da je ljubav ipak ono što nas pokreće, ako je imaš nemoj je izgubiti zbog gluposti.
AmerVogosca

Post by AmerVogosca »

Moj ti je savijet saslusaj samo one koji su imali vec to iskustvo a na kraju sam odluci jer nijedna veza nije ista niti su sve ljubavi iste.
U svakom slucaju probajte zajednicki zivot da i ti na kraju nebi osto polovan. Jer ipak to je vec bila zena i ima dijete, a ima i razlog sto je ostavljena :? .

Sretno pamet u glavu
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

AmerVogosca wrote:Moj ti je savijet saslusaj samo one koji su imali vec to iskustvo a na kraju sam odluci jer nijedna veza nije ista niti su sve ljubavi iste.
U svakom slucaju probajte zajednicki zivot da i ti na kraju nebi osto polovan. Jer ipak to je vec bila zena i ima dijete, a ima i razlog sto je ostavljena :? .

Sretno i pamet u glavu
dobar ?savjet??
bpsang

#61 Re: Starija je, sta da radim

Post by bpsang »

izgubljen26 wrote:Eh sta da se radi kada si zajubljen vec duze vrijeme u osobu koja je 9 godina starija od tebe, koja ima dijete od 8 godina i koja je isto toliko zaljubljena u tebe? Sta da radim? Ja sam u svemu ovome postao totalno izgubljen i nemam pojma sta da napravim.
Ona voli mene i ja volim nju i to ne dolazi u pitanje, ali sta da napravimo u svemu ovome? Recite sta vi mislite.

Eh da, razvedena je

Ajd sta te briga zeni je...
Najbolja stvar je sto ne moras da se trudis oko djeteta,to je vec netko odradio.
U svakom slucaju sretno. :D :D
digger

Post by digger »

izgubljen26 wrote:Mi vec furamo, vidjamo se (isti grad). Finansijski je trenutno mocnija od mene, ali mislim ne zadugo, svaka veza je jedno novo iskustvo to je tacno, ali napusio sam se fora od najvecih zaista i njeno iskustvo mene ne plasi ni sekunde, jer koliko je god ona dobar igrac i ja sam pravo. Ipak ono pravo mi je znacilo ovo sto su ljudi pisali ovde i hvala svima koji su odvojili vrijeme i posvetili ga meni i mom problemu. :)

Ma nisi ti bas totalno izgubljen, izgubljen26.

Posto si i mene indirektno pitao za misljenje, izgleda mi da ti vec sada imas "second thoughts" oko buducnosti.

Ti ocito imas problem sa njenim godinama i/ili mozda sa djetetom. Ostatak je normalan za odnos izmedju dvoje koji se vole.

Tebi se kao ponekada vrti po glavi: kada budem 35, ona ce biti 44, i slicno. Sta li ce reci moji (familija, prijatelji, kolege...). Ne znam da li mozda zelis da imas i svoje potomke s njom.

Ako hoces da ostanes sa njom, pocnite da zivite zajedno, ali mislim da bi bilo dobro da ne zurite sa povecanjem familije.

Moj savijet: ljubav je divna stvar ali bolje da mislis glavom, ne srcem.
Shoba

Post by Shoba »

sastavljaj ga dok moze.... :lol: ......
Post Reply