Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trazim ulaznicu sa prve zvanicne utakmice reprezentacije BIH protiv Albanije! ako neko ima ili zna nekog ko ima, da mi javi..
i jos trazim ulaznicu sa utakmice BiH - Makedonija 2:2 u Zenici 2008. godine.. ja sam svoju izgubio
Ako ima jos neko ko bi da trazi ili nudi ulaznice nase reprezentacije, bujrum..
Eeee, ja sam tu ulaznicu cuvao..cuvao...cuvao...dok jednom kad sam pospremao...frknuo je u kantu , a sve kontam imat ce neku vrijednost tamo neke 20xx godine
Cim smo se vratili iz srbije, imala je vrijednost.. Zahvaljujuci onom komentatoru sto je prenosio utakmicu.. Hvala mu na divnim rijecima, kao da smo bili na prvoj liniji.. Kako je pricao.. kad mi mater srcani nije strefio.. dobila me tek u bosnu kad smo usli nekad kasno a onda su uslijedili komentari sirom balkana.. da je tada fb bio hit, ili ovaj forum.. bila bi karta jos vrednija Svakako meni jedno od najboljih gostovanja.. ono se vise pamti nego francuska ili bilo gdje da odemo..
andr0id wrote:Cim smo se vratili iz srbije, imala je vrijednost.. Zahvaljujuci onom komentatoru sto je prenosio utakmicu.. Hvala mu na divnim rijecima, kao da smo bili na prvoj liniji.. Kako je pricao.. kad mi mater srcani nije strefio.. dobila me tek u bosnu kad smo usli nekad kasno a onda su uslijedili komentari sirom balkana.. da je tada fb bio hit, ili ovaj forum.. bila bi karta jos vrednija Svakako meni jedno od najboljih gostovanja.. ono se vise pamti nego francuska ili bilo gdje da odemo..
Imam i ja dosta tih ulaznica, što reprezentativnih, što Čelikovih. Najdraže su mi one prije nego što je reprezentacija postala "mainstream", tj. kada su "samo budale gledale Konjića, Bolića i kompaniju", tamo nekad prije nego smo krhnuli Norvešku 1:0 u Zenici.
Najstarija karta koju sam imao i koju ne mogu prežaliti je BiH - Makedonija, 29. mart 2000. god.
Stara dobra vremena, kad nam je naša država bila važnija od svega i kada smo zajedno stajali na tribini, bez obzira na to za koji klub navijamo, nadam se da če se to opet nekada ponoviti, možda več u Grčkoj.
Glupo mi je da se svađamo i ganjamo zbog gluposti, ipak mi svi navijamo za našu Bosnu
Bio kao klinjo na Bih-Albanija u Zenici,sjecam se Kodro igrao cini mi se da je u Barceloni bio tad,kartu naravno nemam a i ne bih se mogao zakleti da sam je i platio
bingov buraz wrote:Bio kao klinjo na Bih-Albanija u Zenici,sjecam se Kodro igrao cini mi se da je u Barceloni bio tad,kartu naravno nemam a i ne bih se mogao zakleti da sam je i platio
eto da se podsjetimo svi zajedno
slabo divanim albanski a treba trazit po njihovim forumima ovu iz tirane kartu
Ako je neko zainteresovan da mjenja ili proda karte od repke i Sarajeva neka mi posalje spisak.
Imam sve ulaznice od repke, samo mi protiv Lihtenstajna kuci iz 2001 treba .
Imam jako puno duplih kao i ove iz 96, 97 kao i protiv Albanije kuci .
Moraless wrote:Ako je neko zainteresovan da mjenja ili proda karte od repke i Sarajeva neka mi posalje spisak.
Imam sve ulaznice od repke, samo mi protiv Lihtenstajna kuci iz 2001 treba .
Imam jako puno duplih kao i ove iz 96, 97 kao i protiv Albanije kuci .
Pozdrav
MOzes li mi makar poslat skeniranu ovu protiv makedonije iz Zenice, bio bi ti zahvalan prodajes te duple iz 96, 97?