Moderators: _BataZiv_0809, anex

To je inače jedna od opcija u photo editorima (mirror ili flip picture) pa je neko uređivajući zaboravio vratiti...kakavdanakneiskustvu wrote:motorola01 wrote:Buni li vas peta slika odozdo...Metalurg desno,a most lijevo
fakat,šta je to?

joj dobro sibelfy wrote:mala ispravka - na predzadnjoj slici nije blatusa, nego odmut slikan sa bilimisca. isto naselje kao i na zadnjoj slici.
Kino se nasljanja na tu zgradu lijevo... Inače zgrada gdje je sad "Academia"... Slikano je čini mi se početkom '70ih jer fali dole Dom za nezbrinutu djecu, fali kino... Inače, slika je jedna od najljepših što sam do sada vidio... Budući da sam iz Crkvica, a stvarno sam slabo igdje vidio stare slike Crkvica...prilagodjena wrote:sad i ja vidim,slikano od kina otprilike....zbunio me ovaj slobodan prostor s lijeve strane ulice
šta ima komšija?Zaitsev wrote:Kino se nasljanja na tu zgradu lijevo... Inače zgrada gdje je sad "Academia"... Slikano je čini mi se početkom '70ih jer fali dole Dom za nezbrinutu djecu, fali kino... Inače, slika je jedna od najljepših što sam do sada vidio... Budući da sam iz Crkvica, a stvarno sam slabo igdje vidio stare slike Crkvica...prilagodjena wrote:sad i ja vidim,slikano od kina otprilike....zbunio me ovaj slobodan prostor s lijeve strane ulice
'broveče, mer'aba...prilagodjena wrote:šta ima komšija?Zaitsev wrote:Kino se nasljanja na tu zgradu lijevo... Inače zgrada gdje je sad "Academia"... Slikano je čini mi se početkom '70ih jer fali dole Dom za nezbrinutu djecu, fali kino... Inače, slika je jedna od najljepših što sam do sada vidio... Budući da sam iz Crkvica, a stvarno sam slabo igdje vidio stare slike Crkvica...prilagodjena wrote:sad i ja vidim,slikano od kina otprilike....zbunio me ovaj slobodan prostor s lijeve strane ulice![]()
![]()