Doba "google"-a...kad vise ne moramo pitati neke stare, zajednicke prijatelje gdje je ON(A), sta radi...

imali smo tema o starim ljubavima, o simpatijama....ali ovo je iz malo drugacijeg ugla
Neki dan nadjoh svoj adresar/imenik, iz tamo neke davne 1991, pa onda jos jedan iz srednje skole

i tako sam se malo iz znatizelje, malo iz radosti, malo iz nostalgije, jedno vrijeme druzila sa GOOGLE-om, da vidim ima li nekih tamo bivsih igdje u ovom cyber svijetu

rezultati su bili pravo interesantni, iznenadjena sam kolicinom podataka koju je moguce pronaci

uglavnom sve pozitivne stvari, interesantni mali detalji, recimo moj prvi "momak" koji je i u te mlade dane bio sportas je to izabrao kao zivotni poziv, cak zavrsio doktorat i sada je direktor jedne sportske ustanove

Takodje je postao tata, i voda sincica po tim sportskim manifestacijama....bas mi je nekako drago bilo citati toliko pozitivnih stvari.... i onda mi padne na pamet, eh ko je tada u te nase djecije dane mogao i zamisliti da ce nam zivoti ovako izgledati
da li ste se ikad zapitali gdje su te stare *ljubavi*/simpatije/prvi poljupci, sta rade? jeste li se ikad posluzili internetom, zajednickim prijateljima, ili na neki drugi nacin dobili informacije o toj osobi, cisto onako iz radoznalosti? Je li bilo kakvih interesantnih otkrica