Stara reklama iz 80-ih sa Brankom Djuricem?
O kojoj se reklami radi?
Tekst je bio cirka:
Za mene, za djetemi u mene, za zenu i ljubavnicu umene...... (nesto tako)
Stara reklama iz 80-ih sa Brankom Djuricem?
Moderator: _BataZiv_0809
- vee-jay
#2 Re: Stara reklama iz 80-ih sa Brankom Djuricem?
hmmmm da nije ona sto on glumi konobara u nekom filmu gdje jedan par hoce nesto da naruci (jel to bio sad prohujalo sa vihorom ili rat i mir, nesto tako).
ta i jos jedna reklama sa nekim konobarom (koji kaze nesto kao: imam trideset sekundi da vam opisem...) su me jos kao dijete toliko odusevile da sam jos tada odlucio da se bavim reklamom...
pa eto, ako ti nisam mogao pomoci, mozda neko pomogne meni

ta i jos jedna reklama sa nekim konobarom (koji kaze nesto kao: imam trideset sekundi da vam opisem...) su me jos kao dijete toliko odusevile da sam jos tada odlucio da se bavim reklamom...
pa eto, ako ti nisam mogao pomoci, mozda neko pomogne meni
- johnnykola
#3 Re: Stara reklama iz 80-ih sa Brankom Djuricem?
ovo je za kafu dedo. svaka cast govori djuro u reklami.vee-jay wrote:hmmmm da nije ona sto on glumi konobara u nekom filmu gdje jedan par hoce nesto da naruci (jel to bio sad prohujalo sa vihorom ili rat i mir, nesto tako).
- vee-jay
#4 Re: Stara reklama iz 80-ih sa Brankom Djuricem?
hvala johnny!johnnykola wrote:ovo je za kafu dedo. svaka cast govori djuro u reklami.vee-jay wrote:hmmmm da nije ona sto on glumi konobara u nekom filmu gdje jedan par hoce nesto da naruci (jel to bio sad prohujalo sa vihorom ili rat i mir, nesto tako).
- tranquil
#5 Re: Stara reklama iz 80-ih sa Brankom Djuricem?
BTW film iz kojeg su inserte umiksali sa Đurom je bio "Doktor Živago".vee-jay wrote:hvala johnny!johnnykola wrote:ovo je za kafu dedo. svaka cast govori djuro u reklami.vee-jay wrote:hmmmm da nije ona sto on glumi konobara u nekom filmu gdje jedan par hoce nesto da naruci (jel to bio sad prohujalo sa vihorom ili rat i mir, nesto tako).
- vee-jay
#6 Re: Stara reklama iz 80-ih sa Brankom Djuricem?
ja tako je, znam da je bio jedan od onih "zenskih" filmovatranquil wrote:BTW film iz kojeg su inserte umiksali sa Đurom je bio "Doktor Živago".vee-jay wrote:hvala johnny!johnnykola wrote:
ovo je za kafu dedo. svaka cast govori djuro u reklami.
hvala!
- tranquil
#7 Re: Stara reklama iz 80-ih sa Brankom Djuricem?
Aaaa, đe'š to reć'vee-jay wrote:ja tako je, znam da je bio jedan od onih "zenskih" filmovatranquil wrote:BTW film iz kojeg su inserte umiksali sa Đurom je bio "Doktor Živago".vee-jay wrote:hvala johnny!
hvala!
Haj' nekako "Doktor" i "Prohujalo s vihorom", al' "Rat i mir" da je ženski, aaaaa, pa to je direktan atak na sistem vrijednosti svakog muškarca!
Советский Союз не создал кино для женщин!!!
- vee-jay
#8 Re: Stara reklama iz 80-ih sa Brankom Djuricem?
tranquil wrote: Aaaa, đe'š to reć'![]()
Haj' nekako "Doktor" i "Prohujalo s vihorom", al' "Rat i mir" da je ženski, aaaaa, pa to je direktan atak na sistem vrijednosti svakog muškarca!
Советский Союз не создал кино для женщин!!!
ma meni to sve kao titanic
-
123456
#9 Re: Stara reklama iz 80-ih sa Brankom Djuricem?
imali ta reklama na Youtubu ili negdje?