Stara ljubav!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

trcicu trceci

#26 Re: Stara ljubav!!!

Post by trcicu trceci »

Opet vas loze ocam :run: :run: :run:
Charmed30

#27 Re: Stara ljubav!!!

Post by Charmed30 »

hanibani wrote:Eh ovako....prije 13god. sam imala vezu s momkom s kim sam hodala 5-6mj. da bi on samo nakon prekida veze ozenio moju dobru poznanicu.Bilo mi je tesko ,zao ali zivot je isao svoim tokom.Nakon 3god. sam se udala i srela njega onako sva ponosna sam prosla pored njega sa svoim muzem i bilo mi je drago sto sam ponovo sretna.Preselio je se u moj grad i cesto se vidamo.Ispocetka mi je bilo sve svejedno ali sto vrijeme odmice sve cesce i cesce mislim na njega.Sada zastanemo i popricamo.Trudim se da izbiegnem susrete sa njim ali kada se najmanej nadam sretnem ga i onda mastam i mislim samo o njemu.Kada uspijem par dana da ne mislim onda ga sanjam.Ohhh stvarno je to zacarani krug i neznam sta da radim? Da li je neko od vas u ovakvoj situaciji bio i sta ej ucinio da prode...ili ce ovako biti cijeli zivot :(
Pitam se zasto ti niko nece da napise u sustini jednu stvar .... Da li si svjesna sta stavljas na kocku ... ti si udata zena i ,neko tko je u braku !!!
Pomisliti na prevaru je isto sto i ucinite je ....vrijedi li vracati se na staro ,pitati se .....
Mozda je bolje da malo ohladis tu svoju ( predpostavljam lijepu ) glavicu i pocnes razmisljati trezveno !
Cuvaj to sto imas jer bolje i vrabac u ruci nego golub na grani !!!
hanibani

#28 Re: Stara ljubav!!!

Post by hanibani »

Prije svega da se zahvalim na korisnim i i skrenim savjetima.Zaista nisam ocekivala ovoliko dobronamjerinih savjeta :) Stvarno se borim sama sa sobom i neznam KAKO da ga izbacim izglave????Kada najmanje se nadam sretnem ga,kada pokusavam i maximalno se trudim da nemislim na njega sanjam ga!!!To stanje vise postaje alarmantno.Nasi pogledi govore vise od 1000rijeci,imamo toliko toga jedno drugom reci ali....Nasi zivotni putevi cesto se podudare ili on to namjesti da tako bude...neznam.Samo me zanima KAKO da ga izbijem iz glave?????
hanibani

#29 Re: Stara ljubav!!!

Post by hanibani »

Pitam se zasto ti niko nece da napise u sustini jednu stvar .... Da li si svjesna sta stavljas na kocku ... ti si udata zena i ,neko tko je u braku !!!
Pomisliti na prevaru je isto sto i ucinite je ....vrijedi li vracati se na staro ,pitati se .....
Mozda je bolje da malo ohladis tu svoju ( predpostavljam lijepu ) glavicu i pocnes razmisljati trezveno !
Cuvaj to sto imas jer bolje i vrabac u ruci nego golub na grani !!![/quote]

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: Aferim !!!
virtual_tour

#30 Re: Stara ljubav!!!

Post by virtual_tour »

hanibani wrote:Prije svega da se zahvalim na korisnim i i skrenim savjetima.Zaista nisam ocekivala ovoliko dobronamjerinih savjeta :) Stvarno se borim sama sa sobom i neznam KAKO da ga izbacim izglave????Kada najmanje se nadam sretnem ga,kada pokusavam i maximalno se trudim da nemislim na njega sanjam ga!!!To stanje vise postaje alarmantno.Nasi pogledi govore vise od 1000 rijeci,imamo toliko toga jedno drugom reci ali....Nasi zivotni putevi cesto se podudare ili on to namjesti da tako bude...neznam.Samo me zanima KAKO da ga izbijem iz glave?????
Ti i dalje ne razumijes da je on tebi vec davno rekao sve sto je imao. Rekao ti je da nisi dobra za njega i ozenio tvoju poznanicu. No otrijeznices se ti veoma brzo, u to ne sumnjam, cim te otrese kao i prosli put.
Previse stavljas na kocku, ulazes previse u siguran gubitak.
Uzivaj u svojoj zabludi.
Sretno
krompir i riza

#31 Re: Stara ljubav!!!

Post by krompir i riza »

trcicu trceci wrote:Opet vas loze ocam
Možda ovo i jest trolovska tema, ali činjenica je da ovakvih situacija ima na pasja preskakala. I svaka, ali baš svaka moguća, za koju sam ja lično čula, je završila tako da se persona koja bi malo naprijed, pa malo nazad da prostite nakon svega ujela za guzicu. I ja kažem: NEKA JE!

Počnu idealizirati bivšeg/bivšu očito zaboravljajući da nisu 'bivši' bez razloga. Posvađaju se sa mužem/ženom pa odmah krene sanjarenje o 'staroj ljubavi' s kojom se eto garant nikad ne bi posvađali, koja je garant bolje od trenutne i s kojom bi lebdili na oblačićima uz čokoladne jagode i zvuk harfe 24/7. Onda sjebu brak, vezu, uđu u isti sa bivšim i skontaju da i bivši ostavlja čarape na podu,sebičan je u krevetu, podriguje za stolom, okreće se za drugim ženama,da i bivša ronda zbog sitnica, ganja karijeru, mrzi tvoju mamu i flertuje s kim stigne :shock: pafff!!! ''Pa zar on/a nije bio bolji od mog muža/žene, zar on/a nije idealan/a ????? :cry: Ja bih sad nazad svom mužu/ženi kojeg izgleda nisam znala cijeniti.''.. al' šipak :cry:
Ni sekunde mi nije takvih žao, žao mi je samo ljudi koji potroše vrijeme i trud na takve.
jos_uvijek_sanjam

#32 Re: Stara ljubav!!!

Post by jos_uvijek_sanjam »

masmavi wrote: 9 godina si u braku Bozija zeno, jesi normalna da to sve bacis pod noge zbog 10-ak minuta sexa, samo da bi se sjetili starih vremena? :x Mislis da ce te on vise cjeniti ako odes na "kafu" s njim? :-)

:shock: :D
quarterback

#33 Re: Stara ljubav!!!

Post by quarterback »

jos_uvijek_sanjam wrote:Sta da radis? Mastaj o tome kako ti je nabijao rogove sa dobrom poznanicom, koju je odmah nakon prekida ozenio. Vrati se u realu i napravi neko iznenadjenje za svog muza, potrudi se oko braka..sama si ga birala ;).
Zasto mislis da joj je nabijao rogove?

Ako se ozenio ubrzo sa njenom poznanicom ne mora znaciti da je imao nesto sa njom paralelno dok se zabavljao sa postavljacicom pitanja.
quarterback

#34 Re: Stara ljubav!!!

Post by quarterback »

hanibani wrote:Eh ovako....prije 13god. sam imala vezu s momkom s kim sam hodala 5-6mj. da bi on samo nakon prekida veze ozenio moju dobru poznanicu.Bilo mi je tesko ,zao ali zivot je isao svoim tokom.Nakon 3god. sam se udala i srela njega onako sva ponosna sam prosla pored njega sa svoim muzem i bilo mi je drago sto sam ponovo sretna.Preselio je se u moj grad i cesto se vidamo.Ispocetka mi je bilo sve svejedno ali sto vrijeme odmice sve cesce i cesce mislim na njega.Sada zastanemo i popricamo.Trudim se da izbiegnem susrete sa njim ali kada se najmanej nadam sretnem ga i onda mastam i mislim samo o njemu.Kada uspijem par dana da ne mislim onda ga sanjam.Ohhh stvarno je to zacarani krug i neznam sta da radim? Da li je neko od vas u ovakvoj situaciji bio i sta ej ucinio da prode...ili ce ovako biti cijeli zivot :(
Vjerujem da vecina vrti po glavi bivse i pita se da li je moralo tako zavrsiti kako je zavrsilo, pa onda idealizujemo te bivse veze kada naidjemo na probleme u trenutim vezama i mislimo da sa tom osobom prije ne bi nikada imali neke probleme koje mozda imamo sada.

U stvari stvari nisu takve, povremeno kada cistim racunar ili stan nadjeme neke stare mailove ili stvari koje sam zapisivao u nekim vezama u kojima sam prije bio i onda se sokiram, pa zar se to desavalo ? Zar je stvarno bilo takvih problema ? Kako je moguce, ja se ne sjecam, ja se sjecam samo lijepog i eventualno pomalo i necega ruznog ! E pa bilo je nego pamtimo samo lijepe stvari i onda mislimo kako je neko od prije bio bolji ...

Imas supruga i posveti se njemu i vasoj vezi a bivseg ostavi tamo gdje pripada.

Radi vasih gluposti unisticete zivot svojim partnerima. Zasluzuje li tvoj muz ili supruga tvog bivseg to ?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#35 Re: Stara ljubav!!!

Post by Velkoski »

Ductus Holedocus

#36 Re: Stara ljubav!!!

Post by Ductus Holedocus »

***bo vas stara ljubav!!!
kako me nerviraju ove suplje,to ej cudo jedno :x
samina_swe

#37 Re: Stara ljubav!!!

Post by samina_swe »

jel on i sad ozenjen tom tvojom prijateljicom? imas li ti djece? ima li on'?

ako ti s muzem ne ide,razvedi se,nema to veze s "starom ljubavi"
eluna

#38 Re: Stara ljubav!!!

Post by eluna »

meni je sumnjivo što ga srećeš svako malo IAKO nastojiš da izbjegneš susret - jesi li sigurna da te ne prati, možda nije sretan u braku, a možda je još uvijek vjetropir čijem egu ne godi da te vidi sretnu pošto te onako skrhao???

budi pametnija
Saian

#39 Re: Stara ljubav!!!

Post by Saian »

jos_uvijek_sanjam wrote:
masmavi wrote: 9 godina si u braku Bozija zeno, jesi normalna da to sve bacis pod noge zbog 10-ak minuta sexa, samo da bi se sjetili starih vremena? :x Mislis da ce te on vise cjeniti ako odes na "kafu" s njim? :-)

:shock: :D
fakat, ne helachi za ispod 22, 23, skroz je neozbiljno :D
trcicu trceci

#40 Re: Stara ljubav!!!

Post by trcicu trceci »

eluna wrote:meni je sumnjivo što ga srećeš svako malo IAKO nastojiš da izbjegneš susret - jesi li sigurna da te ne prati, možda nije sretan u braku, a možda je još uvijek vjetropir čijem egu ne godi da te vidi sretnu pošto te onako skrhao???

budi pametnija
:run: :run: :run:
Ma ja ba

#41 Re: Stara ljubav!!!

Post by Ma ja ba »

Hanibani, posto stalno mislis o njemu :-) , nema druge nego da se bubnes s njim. :lol: A nakon toga mozda i skontas da to nije to i da te kod kuce ceka nesto sto je ozenilo tebe, a ne jaranicu tvoju. Mozda ti taj dogadjaj otvori oci, samo nemoj da bude kasno.

A mozda ti i ovaj post otvori oci, pa ces prestati misliti o njemu.

A mozda se on rastavi od svoje zene i tebe ozeni. :lol:
GaRGa

#42 Re: Stara ljubav!!!

Post by GaRGa »

jadan taj sto je tebe ozenio....

Muhamed Đakmić

#43 Re: Stara ljubav!!!

Post by Muhamed Đakmić »

Hvala Gospodu zato što je stvorio Seku Aleksić. Objasnila je svaki životni problem, tako i tvoj.

BeeDeePee

#44 Re: Stara ljubav!!!

Post by BeeDeePee »

Dok ta mastanja ne postanu zbilja, bit' ce ti tako, onda ces o'latiti, bar u mom slucaju je bilo tako ;-)
WildRedRose

#45 Re: Stara ljubav!!!

Post by WildRedRose »

pitaj muza da dovedes i ovog, pa da budete one big happy f.
Tequila

#46 Re: Stara ljubav!!!

Post by Tequila »

krompir i riza wrote:
trcicu trceci wrote:Opet vas loze ocam
Možda ovo i jest trolovska tema, ali činjenica je da ovakvih situacija ima na pasja preskakala. I svaka, ali baš svaka moguća, za koju sam ja lično čula, je završila tako da se persona koja bi malo naprijed, pa malo nazad da prostite nakon svega ujela za guzicu. I ja kažem: NEKA JE!

Počnu idealizirati bivšeg/bivšu očito zaboravljajući da nisu 'bivši' bez razloga. Posvađaju se sa mužem/ženom pa odmah krene sanjarenje o 'staroj ljubavi' s kojom se eto garant nikad ne bi posvađali, koja je garant bolje od trenutne i s kojom bi lebdili na oblačićima uz čokoladne jagode i zvuk harfe 24/7. Onda sjebu brak, vezu, uđu u isti sa bivšim i skontaju da i bivši ostavlja čarape na podu,sebičan je u krevetu, podriguje za stolom, okreće se za drugim ženama,da i bivša ronda zbog sitnica, ganja karijeru, mrzi tvoju mamu i flertuje s kim stigne :shock: pafff!!! ''Pa zar on/a nije bio bolji od mog muža/žene, zar on/a nije idealan/a ????? :cry: Ja bih sad nazad svom mužu/ženi kojeg izgleda nisam znala cijeniti.''.. al' šipak :cry:
Ni sekunde mi nije takvih žao, žao mi je samo ljudi koji potroše vrijeme i trud na takve.
Potpisujem.

hanibani,
Zeno bozija, zaboravi ti bivsu ljubav. Kako mozes tako naivno razmisljat da dovodis svoj brak u rizik zbog bivseg s kojim si bila 6 mjeseci i koji je tebe ostavio. On je tebe ostavio jer je svatio da sebe nevidi u braku sa tobom.

Ja ti garantujem tvoj bivsi tebe gleda samo kao avanturu nista ozbiljno, pa ti sama odluci dali vrijedi rizikovat brak.
SultanSuljke

#47 Re: Stara ljubav!!!

Post by SultanSuljke »

Ma ja ba wrote:Hanibani, posto stalno mislis o njemu :-) , nema druge nego da se bubnes s njim. :lol: A nakon toga mozda i skontas da to nije to i da te kod kuce ceka nesto sto je ozenilo tebe, a ne jaranicu tvoju. Mozda ti taj dogadjaj otvori oci, samo nemoj da bude kasno.

A mozda ti i ovaj post otvori oci, pa ces prestati misliti o njemu.

A mozda se on rastavi od svoje zene i tebe ozeni. :lol:
:lol: :lol: :thumbup:
iz dna duše

#48 Re: Stara ljubav!!!

Post by iz dna duše »

samina_swe wrote:jel on i sad ozenjen tom tvojom prijateljicom? imas li ti djece? ima li on'?

ako ti s muzem ne ide,razvedi se,nema to veze s "starom ljubavi"

i ja mislim da ovo nema veze sa starom ljubavi...izgleda da je tvoj brak u krizi...i tako to biva, mašta se, traži se nešto u nekome drugome (a stare ljubavi se većinom idealizuju :) )....
Radije ti preispitaj svoj brak, šta mu nedostaje, može li se šta popraviti, a to o osjećanjima prema staroj ljubavi, ma on ti je samo uletio dobro u nišu, koja je u tvom braku, iz nekog razloga prazna....on, a mogao je biti i neko drugi, da on nije doselio u tvoj grad, a možda i ne bi bilo nikoga drugog u glavi, ovaj ti je onako domaći, pa si bila popustljivija i slobodnija da ga pustiš u svoje misli.

Nego, ovih tema ima sijaset....a bogami su i u pjesmama opjevanje ;)

ZV Keli

#49 Re: Stara ljubav!!!

Post by ZV Keli »

prezimenko wrote:jeste vi zene meni misterija...., shutne vas lik i opet vas na foru moze muntati samo da dobije jedno :)
De prevari muza pa ces onda vidjeti sta znaci kajanje jer ce te ovaj shutnuti cim dobije sta hoce(a zna da moze tako muskarci razmisljaju, a ti ovim postom dokazujes da ta teza kako muskarci gledaju zene vrijedi tj. daj im malo paznje, dobij sta zelis pa sutni)
Svaka cast,haj i sve to sto joj se desava ali sto ce svako na klix.ba forumu da postavi takvu temu,haloo ba ljudi imate li vi prijatelja ili mislite da je ovdje skup psihologa i inih :lol:
Ps sama si potvrdila tezu koju je kolega forumas napisao,cuj da ti je muz ok,izvini nisi ti ok i ako se sta desi nemoj onda pricati muskarci svinje i svi su isti i nadaj se da ti muz ne cita forum. :wink:
Post Reply