Šta mislite, da li postoje dobri predstavnici SF SF-fantasy serija/filmova Star Trek i Star Wars serijala? Da li je jedan Star Wars Jedi Knight dorastao nekom drugom shooter-u? Jel Knights of the Old Republic konkurent Baldur's Gate-u? Bridge Commander Wing Commanderu?
Lično mislim da ima dobrih predstavnika, upravo Knights of the Old Republic je jako dobra igra, dok se 90% ostalih predstavnika prodaju samo radi licence. Galactic Battlegrounds je 100% klon Age of Empires-a (cak koriste isti engine), a da ne spominjem trećerazredne verzije igara za konzole. Za većinu njih vjerovatno nije niko ni čuo.
Star Trek je tu malo suptilniji, budući da je za njega izašlo okruglo 5 puta manje igara nego za Star Wars. Po mojoj procjeni 60% ST igara nisu loše. Away Team, koji je deklarisan klonom Commandos-a nije zaista loš. Isto tako i Star Trek Armada ima svoje dobre strane.
Pričajte! šta vam se sviđa, šta ne?
Star Wars, Star Trek i igre
Moderator: Benq
-
neshill
-
LionTX
Knights of the Old Republic je odlicna igra, zavrsio sam je tri puta. Nisam igrao ni jednu drugu, osim kratko Star Wars Starfighter.
Cuo sam da Bounty Hunter igre za Gamecube nisu lose. Isto tako, Gamecube ima ekskluzivne Rogue Squadron igre, te su isto dobre.
Cuo sam da Bounty Hunter igre za Gamecube nisu lose. Isto tako, Gamecube ima ekskluzivne Rogue Squadron igre, te su isto dobre.
-
Adnan-X
Stvarno ponekad znaju izbaciti žešće sranje, ali ipak ima nekih koji su ispred svoga doba. Npr. KoTOR, Stari JK-ovi, X-wing-ovi... Ista je situacija sa Star Trekom. Armada, EF 1 i još neki mada nisu revociunirali svoje žanrove ipak su dodali neke novine. Ja se radujem Rebublic Command-u.Osim toga Star Trek i Wars igre su uvjek monumentalne i ljepe, mada igrivost često zaostaje ali ipak navedite mi i jednu igru po nekom filmu a da je dobra, osim ovih naravno.