Star Trek na našim TV stanicama
Moderator: _BataZiv_0809
- saviola
- Neelix
#377 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Picard je king 
al koliko mi on dobar lik bio, toliko mi je onaj Riker degutantan, nikakav glumac, a i uloga bas nije za njega. s onolikom stomacinom i onom vehabijskom bradom glumi nekakvog zavodnika, fuj
al koliko mi on dobar lik bio, toliko mi je onaj Riker degutantan, nikakav glumac, a i uloga bas nije za njega. s onolikom stomacinom i onom vehabijskom bradom glumi nekakvog zavodnika, fuj
-
LSD
#378 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Joj tek se sad sjetih odakle mi je poznato Neelix :mrgreen:hahha ....onaj kuhar iz Z.Staza sto vazde neke savjete djeli i neke price šuplje prosipa raji po brodu,jeldeNeelix wrote:Picard je king
Jel Neelix na voyageru ili enterprise-u??
- stachu
#379 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Space, the final frontier!!!!

- Neelix
#380 Re: Star Trek na našim TV stanicama
na voyageru ba ccc dje to nes znat

vidi me jesam lijep

vidi me jesam lijep
- Tesssa
#381 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Neelix (ovaj iz Voyagera) je super lik 
- Neelix
#382 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Tesssa wrote:Neelix (ovaj iz Voyagera) je super lik
-
LSD
#383 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Ma dobar je NeelixNeelix wrote:na voyageru ba ccc dje to nes znat
vidi me jesam lijep![]()
- Tesssa
#384 Re: Star Trek na našim TV stanicama
nisi valjdaLSD wrote:Ma dobar je Neelix...ali dobra je i ona plava sto isfurava frajere logikom...dobra pravo
-
LSD
#385 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Moguce je...pa to je ona sa onim elementima oko oka...nesto onaj doktor oko nje oblijece,ali nema tu hajra izgledaTesssa wrote:nisi valjdaLSD wrote:Ma dobar je Neelix...ali dobra je i ona plava sto isfurava frajere logikom...dobra pravo
Seven of Nine nazvao "ona plava"
![]()
![]()
![]()
- Neelix
#386 Re: Star Trek na našim TV stanicama

bas je sexy
-
LSD
#387 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Daj stavi neku normalnu sliku ove zenske...nemoj mi ove rugobeNeelix wrote:
bas je sexy![]()
![]()
- Tesssa
#388 Re: Star Trek na našim TV stanicama
eh, oslobodi se ona na krajuLSD wrote:Moguce je...pa to je ona sa onim elementima oko oka...nesto onaj doktor oko nje oblijece,ali nema tu hajra izgleda...steta sto je previse frigidna..fin komad
@ Neelix, ne kaki

- stachu
-
DS9
#390 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Star Trek is THE BEST! 
-
uhljug_s_koseva
#391 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Joj,taj riker je promasaj najveci,lik ne zna ni hodat kako treba,stalno se nesto gega i mase rukama.A gluma i face su mu za sapunica.Neelix wrote:Picard je king
-
sulesavic
#392 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Borg_King wrote:Svi su pobjegli ovamo
sulesavic wrote:Haj'te vi okorjeli i puni snage mladi fanovi Zvjezdanih staza pomozite meni starom i onemoæalom fanu Zvjezdanih staza - prekopajte te forume i slièna mjesta na kojima se raspravlja o ovom fenomenu i pronaðite mi titl neki domaæi ili strani za Trekkies 2.
-
LSD
#393 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Sad sam bio na http://www.startrek.com i gore-lijevo u uglu su poredani naslovi serijala.
Dakle: star trek (kirk,spok i stara garda
-gledao),next genaration (pikard,data i ostala raja-gledao),voyager (neelix,sedmica,zena-kapetan-gledao).
E Deep space nine nisam gledao...jel se to ikad prikazivalo na nekoj od nasih televizija??
I na kraju Enterprise
...nisam gledao...mada su mi ove face sa slike poznate.
Ima li se gdje nabaviti ovaj serijal Deep space nine?
Cijenim Staze,ali nisam neki extremni fan...pa zato pitam
Dakle: star trek (kirk,spok i stara garda
E Deep space nine nisam gledao...jel se to ikad prikazivalo na nekoj od nasih televizija??
I na kraju Enterprise
Ima li se gdje nabaviti ovaj serijal Deep space nine?
Cijenim Staze,ali nisam neki extremni fan...pa zato pitam
- Neelix
#394 Re: Star Trek na našim TV stanicama
ni ja nisam gledao DS9, mislim da je bio na HRT ali prije nego sam uveo digitalnu
kao sto kazem, nisam gledao ali sam cuo da je poprilicno dosadan jer, za razliku od ostalih serijala, radnja se ne desava na brodu nego na svemirskoj stanici.
Enterprise sam gledao jednim dijelom, radnja je smjestena prije svih ostalih serijala, na prvi brod iz "Enterprise" serije. Ima i tu dobra koka
T'pol

Serijal je solidan do zadnjih par sezona kad su napravili sapunicu, sve epizode se nastavljale jedna na drugu i onda si morao bas pratit da bi skonto sta se desava. To je valjda i dovelo do toga da Enterprise bude jedini ST serijal koji nije dozivo 7 sezona.
Enterprise sam gledao jednim dijelom, radnja je smjestena prije svih ostalih serijala, na prvi brod iz "Enterprise" serije. Ima i tu dobra koka

Serijal je solidan do zadnjih par sezona kad su napravili sapunicu, sve epizode se nastavljale jedna na drugu i onda si morao bas pratit da bi skonto sta se desava. To je valjda i dovelo do toga da Enterprise bude jedini ST serijal koji nije dozivo 7 sezona.
- Doda37
#395 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Svi serijali su bili na HRT, DS9 uopce nije los serijal
-
sulesavic
#396 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Uveženi kolega Neelix, ne znate šta ste propustili...
U Enterpriseu, naime, još nisu u potpunosti usavršili proces dekontaminacije nakon povratka u brod s misije. A na misije obično idu gore negdje spomenuta & prikazana Vulkanka te jedan ili dva jadnika - u principu mornara - danima, sedmicama & mjesecima okružena oplatom od titanijuma (ili nekog drugog već materijala).
S druge strane - DS9 i nije baš nepokretna svemirska baza. Ako ćemo mak na konac i ako ćemo biti balkanski primitivci, ćelavi i s pivskim stomacima, ima tu i scena koje zaslužuju onu oznaku da pojedine epizode ne bi trebala gledat đeca i oni koje ono more uznemirit...
U Enterpriseu, naime, još nisu u potpunosti usavršili proces dekontaminacije nakon povratka u brod s misije. A na misije obično idu gore negdje spomenuta & prikazana Vulkanka te jedan ili dva jadnika - u principu mornara - danima, sedmicama & mjesecima okružena oplatom od titanijuma (ili nekog drugog već materijala).
S druge strane - DS9 i nije baš nepokretna svemirska baza. Ako ćemo mak na konac i ako ćemo biti balkanski primitivci, ćelavi i s pivskim stomacima, ima tu i scena koje zaslužuju onu oznaku da pojedine epizode ne bi trebala gledat đeca i oni koje ono more uznemirit...
- Saian
-
sulesavic
#398 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Možda zoveš pogrešan broj?Saian wrote:
ja je zovem 9 of 10, al ne odaziva se, hebi ga![]()
![]()
- balashevic
#399 Re: Star Trek na našim TV stanicama
Neelix wrote:Picard je king
ti si upravo pobio sve ono sto zvjezdane staze predstavljaju
nije to ba za tebe
- Neelix