TNG.Neelix wrote:ooooooooooooooooo za mustuluka sisulesavic wrote:Red alert, red alert!
Star Trek na HRT-u nakon Nove godine!
koji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaki dan oko 16:00.
Moderator: _BataZiv_0809
Neopravdano se zapostavlja ENT...DJ Cool wrote: Sigurno kod nas ima onih koji bi rado gledali TNG, DS9, Voyager....
Jedino sta valja u ENT-u je eruptivna (u nedostatku prikladnijeg atributa) Vulkankasulesavic wrote:Neopravdano se zapostavlja ENT...
slazem se.sulesavic wrote:Iz prve poruke na ovoj temi
Neopravdano se zapostavlja ENT...DJ Cool wrote: Sigurno kod nas ima onih koji bi rado gledali TNG, DS9, Voyager....
Uh, kad mi na um padnu ona dezinficiranja poslije boravka van broda...Prpa.ba wrote:Jedino sta valja u ENT-u je eruptivna (u nedostatku prikladnijeg atributa) Vulkankasulesavic wrote:Neopravdano se zapostavlja ENT...
sulesavic wrote:Uh, kad mi na um padnu ona dezinficiranja poslije boravka van broda...
Imas kupiti Voyager kompletan...lik radi sve super...ovo mu je stranica...BihYankee wrote:Ako se neko navi time...
Imam DVD format svih sedam sezona TNG-a , (original iz USA) a volio bih imati i sve od Voyager-ovih epizoda. U toku je kompletiranje originalne serije i svih filmova. Ukoliko je neko od forumasha zainteresovan za sharing nudim :
1.Posudbu svojih originalnih 7 sezona TNG-a onom ko mi posudi originale Voyagera ili TOS-a (DVD ili VHS) na određeno vrijeme radi pregledavanja
2. Razumnu novčanu naknadu za kopije kompleta Voyager-a ili TOS-a u DVD formatu
3. Razumnu novčanu naknadu za ustupanje originalnih kompleta TOS ili Voyager-a
Titlovi na jezicima naroda u BiH nisu neophodni jer ih nema ni na mojim TNG dvd-ovima
Ja sam kupovao filmove i serije od njega i prezadovoljan sam...vidjeces u katalogu koji je u xls. formatu koji download na racunar i vidis sve sta ima...Fino covjek je naglasio sve kakav je kvalitet slike , kako je snimljeno i sta...ako je TV RIP , mora valjati...barem bi trebalo...nego stvarno ja sam zadovoljan...Snima na Verbatim DVD , imas plasticnu kutiju za DVD , fino ispisane naslove itd...Ne smeta uopste sto je Divx , barem meni , ja sam zadovoljan...E bas ako si manijak , mozda bi ga mogao zamoliti da ti to snima u DVD formatu , samo sto bi ti to onda bilo mnogo skupo...Jer ovako stane od 13-20 epizoda na jedan DVD, a onako mnogo manje pa s tim i skuplje...BihYankee wrote:Hvala tj Fala postovani postovani forum prijatelju @Kolumbo....
...samo mi se nesto koza najezi kad cujem termin DivX.
Toliki sam fan Star Treka da istjeram i zenu i djecu, zamracim prozore i iskljucim telefone i radio stanice kad gledam Star Trek i nikako se ne mogu pomiriti da mi vecina ekrana "miruje" dok uzivam u ovakvim vizualnim delikatesama .
Jos jednom fala za informaciju a i tebe ako zanima imam i komplet svih epizoda Monty Pytona (doduse iz USA) na 13 DVD-ova.
Prijatelju kako je puno, 270 cca epizoda ...14-15 DVD-a...Nije puno sekunde...bar po meni...sulesavic wrote:Puno je, brate, 50 KM za TVRip...
Haj nek ti bude...ja znam drugacije...sulesavic wrote:Ne može taj rip valjati, iskustvo mi govori...
Yup...I'me here. Koristim sad ovaj nick. Ne pamtim kad sam zadnji put posjetila forum SF centra...a znala sam visiti tamo nekad...Borg_King wrote:Pozdrav! Nisam dugo bio na ovom forumu. Ima li I.D.I.C. igdje... Postala je u ovom topicu. Posjetite forum.sfcentar.com
Sa tog foruma je dosta likova pomoglo u bombadiranju ftv-ovog foruma spammovima poput : Hocemo Star Trek!!! Sto je urodilo plodom. Na tom forumu je bila i buleting board igra USS Sarajevo... Nazalost se raspalo jer je ponestalo trekkera iz BiH.
Ima l' koga?sulesavic wrote:Haj'te vi okorjeli i puni snage mladi fanovi Zvjezdanih staza pomozite meni starom i onemoæalom fanu Zvjezdanih staza - prekopajte te forume i slièna mjesta na kojima se raspravlja o ovom fenomenu i pronaðite mi titl neki domaæi ili strani za Trekkies 2.