Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Teufik iz Los Angelesa wrote:kao veliki fan ST-a trebala bi znat da se ne kaze Treck nego Trek i Pickard nego Picard
izvini, o veliki teufice... ja sam davno prevazisla "big fan" fazu, a serijom se nisam zaludjivala nikada niti sam rekla da sam veliki fan ja sam samo uzivala gledajuci, kod mene to nikad nije preslo u opsesiju
Teufik iz Los Angelesa wrote:kao veliki fan ST-a trebala bi znat da se ne kaze Treck nego Trek i Pickard nego Picard
izvini, o veliki teufice... ja sam davno prevazisla "big fan" fazu, a serijom se nisam zaludjivala nikada niti sam rekla da sam veliki fan ja sam samo uzivala gledajuci, kod mene to nikad nije preslo u opsesiju
dodje kralj fahd ko busha na sastanak... i zavrse oni posao, pa ga fahd pita... "cuj, imam unuka malog, i on voli onu vasu seriju, kako se zove, star trek... i ima tu i crnaca i bijelaca, kineza, vanzemaljaca, svega, samo arapa nema nijednog ! sto bolan tako ?" a bush.... "eee care moj.... pa tu ti se radnja dogadja u buducnosti"...
Mrsko mi je kopati sad po forumu, ako neko od vas trekera zna kakvog pirata pouzdanog a da "dila" poštom Star Trek: Deep Space Nine (DS9)- po mogucnosti svih 7 sezona titlovano, neka mi se javi