Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stella_k wrote:Vidim, dobro ti ide na brodicu...
Ne mogu nigdje da pronadjem sliku naseg broda na net-u..
Imas li ti koju??
I'M back!
Nažalost nema nešto slika! Sve što je dostupno na netu jeste nacrt Istambul klase brodova, kojoj pripada i USS Sarajevo! Evo....
I ima slika samo jednog broda Istambul klase, ali nažalost nije USS SArajevo, ali kako su ista klasa, znači da isto izgledaju, pa evo i sličice tog brodića! USS Havana
inace primjetio sam da trekeri ovdje ne vole wesleya crushera meni je on "nako", al mi je Riker ubjedljivo najiritantniji lik
fol neki zavodik ovo ono, a krmcina prava...sjecal se ko one epizode kad dodju na planet gdje su zene glavne...pa hoda u providnoj odjeci....trbushchina ispala, tapiserija mashala ko u medjeda, i on zavodi...argh, pljuno bi ga
Hihihi, naravno...
Rodjendan mi bio danas, a ja poklone uzabrala...sve ST!
Pozdravi onog tvog...i reci mu da DS9 nema titl....de nek mi to dostavi ovih dana...mozes mi poslati pp..
Uostalom, dobar sam mu posao napravila, moga me malo pripaziti
Last edited by stella_k on 31/10/2005 01:38, edited 1 time in total.
Samo da se javnem....nije me bilo danima...
Kako ste trekeri?
Malocas sam bila i na FTV forumu i dala glasic za ST...
Borba za ST mjesto pod bosanskim suncem je rovovska...
Stitch__ wrote:nije los ni ovaj jonathan archer a tek t'pol
meni je voyager sranje zenski kapetan nikako ne ide.
Ajjjjjjjjjjjjjjj šta reče i osta živ....
Slažem se sa tobom!Voyager i kapetanica Kathryn JAneway su super! Stitch pazi šta pričaš!
Meni lično Voyager je pravo super serijal! Kapetanica Janeway je dobro odradila svoj posao! Bila je više nego sposobna da dovede svoju posadu kući iz nepoznatog Quadranta!
BigusDickus wrote:A sto se tice USS Sarajevo... evo ga... ni nalik onom gore nacrtu...
To ti nije USS Sarajevo , nego samo SS Sarajevo, jer tada nije bilo Ujedinjene Federacije Planeta!
USS Sarajevo ti je brod Istanbul klase koji se pojavljivao u Deep Space Nine i ono je njegov nacrt! Tako sad znaš.