Stanovi Alipasino
-
einwohner
#1 Stanovi Alipasino
Iznajmljujem stan na Alipasinu i u opciji su mi dva stana, jedan u ul. Bajrama Zenunija i jedan u ul. Ive Andrica. Kojoj biste ulici dali prednost i zbog cega? (zamolio bih da izostavite odgovore kako Alipasino nista ne valja i sl.).
-
mali_balon
#2 Re: Stanovi Alipasino
Uzmi onaj blizi traJvanu tj gradskom prevozu ili glavnoj ulici...blizi vecem granapu ili ako ne volis buku onda onaj koji je udaljeniji od trajvana i ceste...
-
einwohner
#3 Re: Stanovi Alipasino
Hvala na savjetu. Oba su stana otprilike podjednako udaljena od tramvaja. Vjerujem da nije neka pretjerana buka ni u jednoj od ulica jer mi djeluju dovoljno daleko od tramvaja. Da li neko ima drugacija iskustva?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#4 Re: Stanovi Alipasino
Gledaj ocuvanost stana.
Gledaj spratnost. Po meni,sto nize to bolje.
Ovom u Bajrama Zenunija je relativno blizi veliki Konzum. Bliza je i Opstina NG ako ti igra ulogu.
Gledaj spratnost. Po meni,sto nize to bolje.
Ovom u Bajrama Zenunija je relativno blizi veliki Konzum. Bliza je i Opstina NG ako ti igra ulogu.
-
einwohner
#5 Re: Stanovi Alipasino
Dobri su liftovi, jedino u Ive Andrica posto je na parnom broju imaju izbaceni dijelovi zgrade (iz susjednog ulaza) koji donekle zaklanjaju stan sa juzne strane (orjentacija stana je istok-zapad). Vjerujem da to ne predstavlja veci problem tokom dana.
- mayab
#6 Re: Stanovi Alipasino
To sto se tice osunčanosti stana, dobro ti procjeni kako ide sunce tokom dana, te koliko si visoko (kat), da nebi poslije ljeti kukao od vreline, i sanjao o klima uredjaju
A sada kad je sezona grijanja, lako ćeš vidjeti kako koji stan grije ....
I javi sta si skontao....

-
bumerangss
#7 Re: Stanovi Alipasino
Ne bi vam Bog ugodio tobe jarabimayab wrote:To sto se tice osunčanosti stana, dobro ti procjeni kako ide sunce tokom dana, te koliko si visoko (kat), da nebi poslije ljeti kukao od vreline, i sanjao o klima uredjaju![]()
- Ned071
#8 Re: Stanovi Alipasino
moje naselje bilo godinama. ive andrica je (relativno) ljepsa ulica i (relativno) mirnija. blizi ti je veliki bingo, blizi ti je peni. i imas veci parking.
-
einwohner
#9 Re: Stanovi Alipasino
Kakvo je vrijeme ljeti, klima uredjaj ce uskoro trebati i u suterenu okrenutom sjeverumayab wrote:To sto se tice osunčanosti stana, dobro ti procjeni kako ide sunce tokom dana, te koliko si visoko (kat), da nebi poslije ljeti kukao od vreline, i sanjao o klima uredjaju![]()