Stanje u BiH...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
stickman

#1 Stanje u BiH...

Post by stickman »

radim nesto na ovakvu temu pa me zanima sto vise misljenja... kakvo je stanje??? zasto je tako??? ko je kriv??? sta tebi smeta??? ne stedite se... o bilo cemu, o bilo kome... hvala...
Den

#2 Re: Stanje u BiH...

Post by Den »

stickman wrote:radim nesto na ovakvu temu pa me zanima sto vise misljenja... kakvo je stanje??? zasto je tako??? ko je kriv??? sta tebi smeta??? ne stedite se... o bilo cemu, o bilo kome... hvala...
Ma za sved je kriv Alija :-)
Roby17

#3 Re: Stanje u BiH...

Post by Roby17 »

stanje u BIH je sjebano :-D :-D :-D :-D
Dioda

#4 Re: Stanje u BiH...

Post by Dioda »

Zaaar jeee vaaaaznooo ko je kriiivvv :lol:
zemo_online

#5 Re: Stanje u BiH...

Post by zemo_online »

lose,ali za utjehu,moze jos gore.
Host

#6 Re: Stanje u BiH...

Post by Host »

Moje misljenje da je kriv sav narod u BiH koji slijeze ramenima vec godinama i nista ne cinimo,gledamo kako politicari manipulisu s nama vec godinama,isto smo hipnotisani i govorimo u sebi ''bice bolje'',dokle tako.Suti i trpi bas kao u pjesmi :x
Leonid Breznjev

#7 Re: Stanje u BiH...

Post by Leonid Breznjev »

stickman wrote:radim nesto na ovakvu temu pa me zanima sto vise misljenja... kakvo je stanje??? zasto je tako??? ko je kriv??? sta tebi smeta??? ne stedite se... o bilo cemu, o bilo kome... hvala...
za pocetak, procitas sve teme na politici, prebacis se na ekonomiju, medije, zatim obavezno pregledas podforum sarajevo te se zadas po regijama :D sve ce ti se samo kazati.. :D
Locked