relativno je hitno
stan se renta na duze vrijeme, ono garsonjera, jednosoban namjesten stan
hoće vjeruj, ja sam u toj situaciji, ali izdrži čovjek sve....ja sam malo dalje od Mostara i nemogu da vjerujem koji su nacionalisti, ali šta ćeš tako nam je....ma mi smo u Sarajevu najbolji, fakat to tek sada vidim.....akcija007 wrote:HELP ljudi, nadam se da sam na dobrom mjestu postavio svoje pitanje.
Naime, uskoro cu da se selim u Mostar jer sam dobio premjestaj na poslu iz Sarajeva u Mostar i ako ne prihvatim dobijam otkaz. Pa idem trbuhom za kruhom .
Kako se krecu cijene stanova u zgradi i dal ima centralnog grijanja u Mostaru ? Ne zelim stan da se grijem na struju, drva ili plin.
Koliko se krecu stanovi ?
S obzirom da sam iz Sarajeva, dal ce za mene biti sok doci u nacionalno podijeljen grad da zivim od ponedjeljka do petka ?
jedna tamo wrote:hoće vjeruj, ja sam u toj situaciji, ali izdrži čovjek sve....ja sam malo dalje od Mostara i nemogu da vjerujem koji su nacionalisti, ali šta ćeš tako nam je....ma mi smo u Sarajevu najbolji, fakat to tek sada vidim.....akcija007 wrote:HELP ljudi, nadam se da sam na dobrom mjestu postavio svoje pitanje.
Naime, uskoro cu da se selim u Mostar jer sam dobio premjestaj na poslu iz Sarajeva u Mostar i ako ne prihvatim dobijam otkaz. Pa idem trbuhom za kruhom .
Kako se krecu cijene stanova u zgradi i dal ima centralnog grijanja u Mostaru ? Ne zelim stan da se grijem na struju, drva ili plin.
S obzirom da sam iz Sarajeva, dal ce za mene biti sok doci u nacionalno podijeljen grad da zivim od ponedjeljka do petka ?
sretno
constanza wrote:Pozz druze, ma stipu te price o nacionalizmu, nije nacionalizam toliki problem, trebat ce ti vrijeme da se navikneš na Mostarce generalno, jer oni žive i umiru sa riječima na usnama: A ta će on, vidi mu glave...
jedna tamo wrote:hoće vjeruj, ja sam u toj situaciji, ali izdrži čovjek sve....ja sam malo dalje od Mostara i nemogu da vjerujem koji su nacionalisti, ali šta ćeš tako nam je....ma mi smo u Sarajevu najbolji, fakat to tek sada vidim.....akcija007 wrote:HELP ljudi, nadam se da sam na dobrom mjestu postavio svoje pitanje.
sretno
Moj sarajlija, imao je Mostar prije rata sta si god pozelio, ali nazalost Mostarom jos uvijek hara jednim dijelom fasizam i to je najzalosnije. Jedino na to ce ti se biti tesko navici...mislim ako si protiv fasizma.akcija007 wrote:OK, nacionalizam smo shvatili, centralnog nigdje nema.
Ima li plinskog grijanja u Mostaru ? Ako nema ni to, onda struja ili drva .
Koliko se krecu cijene manjih stanova za iznajmiti ?
Nisi ti procitao post koji sam ja, u smislu, jedinstven je ako ga dozivis tako , a nista vama ne fali, stavisestar(i)mo wrote:A sto moja barby, sta nam fali?
Ma ja se samo salim. Fali nama mnogo sta...barby02 wrote:Nisi ti procitao post koji sam ja, u smislu, jedinstven je ako ga dozivis tako , a nista vama ne fali, stavisestar(i)mo wrote:A sto moja barby, sta nam fali?
ima kod mene, ja se snasaoInto_The_Blue wrote:Hmmm...interesantnoUpravo razmisljam da selim
da li neko zna za kakav lijep stancic u Mostaru
constanza wrote:Pozz druze, ma stipu te price o nacionalizmu, nije nacionalizam toliki problem, trebat ce ti vrijeme da se navikneš na Mostarce generalno, jer oni žive i umiru sa riječima na usnama: A ta će on, vidi mu glave...