STAMPEDO LJUDI
- sekiracija
#1 STAMPEDO LJUDI
Cesto cujemo da su se ljudi nasli u stampedu ono sto me fascinira nije stampedo u Spaniji u kojem ucestvuju i ljudi i stoka vec onaj stampedo u Bagdadu u kojem takozvani muslimani bjeze od smrti koja je po njihovoj vjeri u izravnoj nadleznosti samog Boga cuvenog Allaha.
Nisam ovo postavio na podforumu Religija jer zelim cuti vase misljenje o tom fenomenu LJUDSKI STAMPEDO .
Gledajuci neke reklame na televiziji koje asociraju na stampedo ostajem bez rijeci .
Nisam ovo postavio na podforumu Religija jer zelim cuti vase misljenje o tom fenomenu LJUDSKI STAMPEDO .
Gledajuci neke reklame na televiziji koje asociraju na stampedo ostajem bez rijeci .
-
FFK as Lucy01
takozvani ili samoproglaseni 
eto, samo jednom rijecju sahrani temu

eto, samo jednom rijecju sahrani temu
- sekiracija
Karanana kada je Amerika odlucila da udje u Irak mnogi su Busa crtali kao majmuna pravdajuci neka ljudska prava Iracana,pitam se gdje su ljudi?Kao drugo ljudski stampedo se javlja posvuda u svijetu.Po Americi idu u pljacku u stampedu,u Spaniji se trcu sa bikovima,u Iraku bjeze od smrti u njen zagrljaj sto me fascinira.
-
FFK as Lucy01
Prije nego pocnem da pisem grozote zbog ove tvoje izjave, de je malo bolje pojasni samo da budem sigurna da sam te pravilno razumjela, jer mi se cini da opravdavas Americku agresiju na Iraq time da Iracani nisu ljudi??? ???sekiracija wrote:Karanana kada je Amerika odlucila da udje u Irak mnogi su Busa crtali kao majmuna pravdajuci neka ljudska prava Iracana,pitam se gdje su ljudi?
- sekiracija
Amerika nije agresor Iraka vec oslobodilac na bozijem putu kao sto je i Muhamed cinio u borbi protiv IDOLOPOKLONSTVA. 
- karanana
ja sam vec par puta izjavio da ovi shiiati muslimani ne prate islam onako kako bi trebali. mole se i klanjaju nekim uzvisenim imamima i sheicima a znamo da se jedino bogu mozes klanjati i moliti. cak sam upotrijebio i malo grube rijeci jucer rekavsi da mi ovih poginulih u stampedu nije ni zao i danas se malo kajem zbog toga. ali seki, ti usporedjujes stampeda u americi kad se otvore radnje dan poslije badnjaka i kada je sve na rasprodaji kada debele crnkinje pocnu da se guraju i grebu oko glupih nike tena. usporedjujes i pjane spance koji bjeze ispred bikova. a hajde nek tebi neko kaze da je bomba postavljena i da ce eksplodirati, posebno u zemlji gdje se to svakodnevno desava, vidjeli bi kako bi tvoja fina guza trcala, gurala i gazila sve pred sobom.
a to da tamo ima divljaka ne osporavam. koji bi samo majmun pronijeo takvu laz da je medju ruljom bombas samoubica.
a to da tamo ima divljaka ne osporavam. koji bi samo majmun pronijeo takvu laz da je medju ruljom bombas samoubica.
- sekiracija
Karanana bolan bas ti mislis da bih i ja u stampedo 
-
Nesferatu
Zbog toga sto vecina starih mostova nije sposobna da amortizira mehanicke vibracije koje kreiraju stotine ljudi kad pokusavaju preci most trceci ili stupajuci. Da su presli mirno hodajuci, ne bi se nista od ovoga desilo, vec je to bila trka, ko prije na onu stranu i most je jednostavno pretvorio se u prah i pepeo mada su tome sigurno doprinjele i velike vrucine i nedostatak odrzavanja i svasta nesto...
-
rehaktor
nosferatu, bolje nista ne objasnjavaj....Nesferatu wrote:Zbog toga sto vecina starih mostova nije sposobna da amortizira mehanicke vibracije koje kreiraju stotine ljudi kad pokusavaju preci most trceci ili stupajuci. Da su presli mirno hodajuci, ne bi se nista od ovoga desilo, vec je to bila trka, ko prije na onu stranu i most je jednostavno pretvorio se u prah i pepeo mada su tome sigurno doprinjele i velike vrucine i nedostatak odrzavanja i svasta nesto...