Staklar u Sarajevu??

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hakazvaka

#1 Staklar u Sarajevu??

Post by hakazvaka »

Hitno mi je potrebna BILO KAKVA staklarska radnja u Sarajevu..

po mogucnosti sto blize Hrasnom...
zgembo_sa

#2 Re: Staklar u Sarajevu??

Post by zgembo_sa »

Pa eto ti je pred nosom, na Trgu Heroja :p (valjda jos uvijek radi :))
chuchumbamayumbe

#3 Re: Staklar u Sarajevu??

Post by chuchumbamayumbe »

RAMA GLAS ba, eno ti je u Vasi Miskinu. Sta god ti treba od stakla i kakvo god staklo, ljudi odrade.
afrikanac

#4 Re: Staklar u Sarajevu??

Post by afrikanac »

hakazvaka wrote:Hitno mi je potrebna BILO KAKVA staklarska radnja u Sarajevu..

Razumjeću ovo tvoje pitanje samo ako si invalid, odnosno, ako nemaš mogućnost kretanja vlastitim nogama.

U protvivnom, smatram te bezobraznim, jer stavljanjem ovakvog blesavog (bezazlenog) pitanja na ovaj forum, koji ipak nosi dozu kvaliteta i ozbiljnosti, isti obezvrjeđuje i ja sam se osjećam blesavim, jer prisustvujem i učestvujem na forumu na kojem pojedinci postavljaju pitanja koja su izvan pameti :x

Da živiš u Oslu, npr. razumio bih pitanje, ali ti iz Sarajeva, i pitaš ovako :shock:

Ali, na nasreću svih nas, nisi jedini koji postavlja slična pitanja na ovom forumu.
zgembo_sa

#5 Re: Staklar u Sarajevu??

Post by zgembo_sa »

Nego zna li neko kol'ko je sati :D
afrikanac

#6 Re: Staklar u Sarajevu??

Post by afrikanac »

zgembo_sa wrote:Nego zna li neko kol'ko je sati :D

Sačekaj mujezina da se oglasi; vjerujem da češ prepoznati vrijeme prema ezanu, kad već nemaš sat
hakazvaka

#7 Re: Staklar u Sarajevu??

Post by hakazvaka »

afrikanac wrote:
hakazvaka wrote:Hitno mi je potrebna BILO KAKVA staklarska radnja u Sarajevu..

Razumjeću ovo tvoje pitanje samo ako si invalid, odnosno, ako nemaš mogućnost kretanja vlastitim nogama.

U protvivnom, smatram te bezobraznim, jer stavljanjem ovakvog blesavog (bezazlenog) pitanja na ovaj forum, koji ipak nosi dozu kvaliteta i ozbiljnosti, isti obezvrjeđuje i ja sam se osjećam blesavim, jer prisustvujem i učestvujem na forumu na kojem pojedinci postavljaju pitanja koja su izvan pameti :x

Da živiš u Oslu, npr. razumio bih pitanje, ali ti iz Sarajeva, i pitaš ovako :shock:

Ali, na nasreću svih nas, nisi jedini koji postavlja slična pitanja na ovom forumu.
a sto me naruzi jebote, fol je bio u tome da je meni trebao mali komad stakla, i trebo mi je brzo, pa sam za to htio da je sto blize da brze mogu dobit... hvala na odgovorima....
zgembo_sa

#8 Re: Staklar u Sarajevu??

Post by zgembo_sa »

afrikanac wrote:
zgembo_sa wrote:Nego zna li neko kol'ko je sati :D

Sačekaj mujezina da se oglasi; vjerujem da češ prepoznati vrijeme prema ezanu, kad već nemaš sat
E ybg ti, pa hitno je :D
Post Reply