Fakat ne znam odakle pravo Ajnadzicu da pomisli da srusi i jedan olimpijski objekat jer to nije vlasnistvo opstine Centar nego grada. Pored su groblja koja su strara preko stotinu godina i koja su na neki nacin i spomenici......lokacija stadiona znaci unistiti pistu za brzo klizanje.....ma stvarno nidje veze sa vezom. Ne zove se dzaba Kosevo gradskim stadionom. Brate dragi nadji negdje neku livadu kupi je i radi sta hoces.DaysleepeR wrote:vidi se da arhitekta u životu nije bio na lokaciji koju je projektovao
navijač sam Sarajeva, ali rušiti olimpijski objekat radi stadiona fudbalskog kluba je neprihvatljivo
i da se nadovežem na Ajnađićev plan rekonstrukcije Koševa, šta ćemo sa atletikom?
srozaše grad seljaci, jadna majko
Stadioni u BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#826 Re: Stadioni u BiH
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#827 Re: Stadioni u BiH
.
Last edited by Pitar sa Kariba on 13/04/2017 10:56, edited 1 time in total.
- hrasno38
#828 Re: Stadioni u BiH
Nisam ni rekao da ce se rusiti Kosevo nego ce se stadion praviti na stazi za brzo klizanje koja je dio olimpijskog kompleksa i onda cemo imati stadion do stadionaPitar sa Kariba wrote:Kme, kme....![]()
A gdje vidite da ce se rusiti Kosevo?
- Pitar sa Kariba
#829 Re: Stadioni u BiH
Ma izvini, pogresno procitah...hrasno38 wrote:Nisam ni rekao da ce se rusiti Kosevo nego ce se stadion praviti na stazi za brzo klizanje koja je dio olimpijskog kompleksa i onda cemo imati stadion do stadionaPitar sa Kariba wrote:Kme, kme....![]()
Sto ne znaci da si u pravu!
- hrasno38
#830 Re: Stadioni u BiH
Pitar sa Kariba wrote:Ma izvini, pogresno procitah...hrasno38 wrote:Nisam ni rekao da ce se rusiti Kosevo nego ce se stadion praviti na stazi za brzo klizanje koja je dio olimpijskog kompleksa i onda cemo imati stadion do stadionaPitar sa Kariba wrote:Kme, kme....![]()
U pravu sam 100% jer to gore sto ima koliko je tvoje toliko je i moje i nije vlasnistvo opstine nego grada.
- leškarenje
#831 Re: Stadioni u BiH
Žali se MOK-u
- Haris.ba
#832 Re: Stadioni u BiH
Ne znam šta je planirano - ali na Betaniji bi bilo najbolje da guraju stadion - ako hoće stadion za fudbal. Pored prve transferzale, tramvaj, blizu Koševa, ima prostora...hrasno38 wrote:Fakat ne znam odakle pravo Ajnadzicu da pomisli da srusi i jedan olimpijski objekat jer to nije vlasnistvo opstine Centar nego grada. Pored su groblja koja su strara preko stotinu godina i koja su na neki nacin i spomenici......lokacija stadiona znaci unistiti pistu za brzo klizanje.....ma stvarno nidje veze sa vezom. Ne zove se dzaba Kosevo gradskim stadionom. Brate dragi nadji negdje neku livadu kupi je i radi sta hoces.DaysleepeR wrote:vidi se da arhitekta u životu nije bio na lokaciji koju je projektovao
navijač sam Sarajeva, ali rušiti olimpijski objekat radi stadiona fudbalskog kluba je neprihvatljivo
i da se nadovežem na Ajnađićev plan rekonstrukcije Koševa, šta ćemo sa atletikom?
Ali, odakle pare? Maštali su i na Grbavici o Plavoj areni, gradnji hotela na trening stadionu. Isto pokušavaju i sa Skenderijom.
Znaju to i u Sarajevu.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#833 Re: Stadioni u BiH
Pa iskreno,bolje i stadion,nego nesto sto je nekad bilo Staza za klizanje a sad je autopraonica,poligon za karting i sl budalastine.hrasno38 wrote:
U pravu sam 100% jer to gore sto ima koliko je tvoje toliko je i moje i nije vlasnistvo opstine nego grada.
- Pitar sa Kariba
#834 Re: Stadioni u BiH
leškarenje wrote:Žali se MOK-u
- DaysleepeR
#835 Re: Stadioni u BiH
ne može se onolika arena praviti na stazi za brzo klizanje zato što arhitekta ne zna šta se nalazi ispod iste. nije čvrsta podloga 
što se tiče Koševa, ukinuti atletsku stazu i jedini takav stadion u državi je urbicid. na kraju krajeva kome? za 4 tekme reprezentacije godišnje i jedan posjećen lokalni derbi?
što se tiče Koševa, ukinuti atletsku stazu i jedini takav stadion u državi je urbicid. na kraju krajeva kome? za 4 tekme reprezentacije godišnje i jedan posjećen lokalni derbi?
- hrasno38
#836 Re: Stadioni u BiH
nemam se ja sta zaliti to ne mozete dobiti ni u mislima a vi zivite i dalje na bajkama! he doduse kad se covjek sjeti kako ste nastali nista me ne bi zacudilo!leškarenje wrote:Žali se MOK-u
- leškarenje
#837 Re: Stadioni u BiH
Ako ti kažeš,onda je takohrasno38 wrote:nemam se ja sta zaliti to ne mozete dobiti ni u mislima a vi zivite i dalje na bajkama! he doduse kad se covjek sjeti kako ste nastali nista me ne bi zacudilo!leškarenje wrote:Žali se MOK-u
- hrasno38
#838 Re: Stadioni u BiH
to ce ti reci svaki normalan gradjanin ovog grada bez obzira za koga da navija.leškarenje wrote:Ako ti kažeš,onda je takohrasno38 wrote:nemam se ja sta zaliti to ne mozete dobiti ni u mislima a vi zivite i dalje na bajkama! he doduse kad se covjek sjeti kako ste nastali nista me ne bi zacudilo!leškarenje wrote:Žali se MOK-u
- leškarenje
#839 Re: Stadioni u BiH
Samo su normalni oni koji razmišljaju ko ti.... 
- Logovan
#840 Re: Stadioni u BiH
hrasno38 wrote:nemam se ja sta zaliti to ne mozete dobiti ni u mislima a vi zivite i dalje na bajkama! he doduse kad se covjek sjeti kako ste nastali nista me ne bi zacudilo!leškarenje wrote:Žali se MOK-u
-
last mohicans
#841 Re: Stadioni u BiH
Arhitekta je navijač Sarajeva i ocigledno je bio u blizini. Pa ti misliš da se ljudi zajebaju sa zanatom svojim. Jesi procitao da je twist tower projektovao? Ako ne moze stati misliš da bi se pravio projekat. Kosevo je historija. Dva ovakva stadiona mozes napraviti za pare koje bi ulozio u njegovu rekonstrukciju. Vidis da u svijetu ruse olimpijske stadione od prije 4-8 godina. Našem 34, jad i cemer kod nas i da ga neko odrzava. Roma pravi novi stadion, Bayern svoj stari napustio, Juve, Arsenal. Hoces jos primjera? Naravno, daleko smo mi od svjetskih primjera. Ali investicija i izgradnja ovog stadiona meni izgleda sasvim ostvariva, ako se rijese neka druga pitanja, vlasnistvo, koncesija ili neki treci oblik. Bum vidjeli, ubleha ili ne.DaysleepeR wrote:vidi se da arhitekta u životu nije bio na lokaciji koju je projektovao
- hrasno38
#842 Re: Stadioni u BiH
Tako je ali niko od navedenih nije pravio novi stadion pored starog niti na olimpijskim objektima nego su kupili livadu i udri:)last mohicans wrote:Arhitekta je navijač Sarajeva i ocigledno je bio u blizini. Pa ti misliš da se ljudi zajebaju sa zanatom svojim. Jesi procitao da je twist tower projektovao? Ako ne moze stati misliš da bi se pravio projekat. Kosevo je historija. Dva ovakva stadiona mozes napraviti za pare koje bi ulozio u njegovu rekonstrukciju. Vidis da u svijetu ruse olimpijske stadione od prije 4-8 godina. Našem 34, jad i cemer kod nas i da ga neko odrzava. Roma pravi novi stadion, Bayern svoj stari napustio, Juve, Arsenal. Hoces jos primjera? Naravno, daleko smo mi od svjetskih primjera. Ali investicija i izgradnja ovog stadiona meni izgleda sasvim ostvariva, ako se rijese neka druga pitanja, vlasnistvo, koncesija ili neki treci oblik. Bum vidjeli, ubleha ili ne.DaysleepeR wrote:vidi se da arhitekta u životu nije bio na lokaciji koju je projektovao
- leškarenje
#843 Re: Stadioni u BiH
Pravicemo mi dje hoćemo 
- hrasno38
#844 Re: Stadioni u BiH
al u kurculeškarenje wrote:Pravicemo mi dje hoćemo
- leškarenje
#845 Re: Stadioni u BiH
Deduka ohani,bojim se da te niko ne pita nizašto 
- hrasno38
#846 Re: Stadioni u BiH
heheheeh mozda bude i pito odakle ti znasleškarenje wrote:Deduka ohani,bojim se da te niko ne pita nizašto
-
sumirprimus
#847 Re: Stadioni u BiH
uuuuuu hrasno je felaa, hrasno je feeelaaaaa
u opstini,
hrasno je feeeeeelaaaa nanaananann

u opstini,
hrasno je feeeeeelaaaa nanaananann
- hrasno38
#848 Re: Stadioni u BiH
fulasumirprimus wrote:uuuuuu hrasno je felaa, hrasno je feeelaaaaa
u opstini,
hrasno je feeeeeelaaaa nanaananann![]()
-
sumirprimus
#849 Re: Stadioni u BiH
hrasno nije fela,hrasno nije fela

- DaysleepeR
#850 Re: Stadioni u BiH
ti si idealan glasač trenutne vlastilast mohicans wrote:Arhitekta je navijač Sarajeva i ocigledno je bio u blizini. Pa ti misliš da se ljudi zajebaju sa zanatom svojim. Jesi procitao da je twist tower projektovao? Ako ne moze stati misliš da bi se pravio projekat. Kosevo je historija. Dva ovakva stadiona mozes napraviti za pare koje bi ulozio u njegovu rekonstrukciju. Vidis da u svijetu ruse olimpijske stadione od prije 4-8 godina. Našem 34, jad i cemer kod nas i da ga neko odrzava. Roma pravi novi stadion, Bayern svoj stari napustio, Juve, Arsenal. Hoces jos primjera? Naravno, daleko smo mi od svjetskih primjera. Ali investicija i izgradnja ovog stadiona meni izgleda sasvim ostvariva, ako se rijese neka druga pitanja, vlasnistvo, koncesija ili neki treci oblik. Bum vidjeli, ubleha ili ne.DaysleepeR wrote:vidi se da arhitekta u životu nije bio na lokaciji koju je projektovao
ne pitaj, šuti, to tako treba, on zna, narod zna, on je ba avaz projektovooo eeee najveću zgradu na dunjalukuu eeee, koji će nam istorija titine države, sve to nanovo treba
i arhitektura nije zanat. kujundžiluk je zanat. i ovo nije projekat, ovo je photoshop vizija. projekat izgleda potpuno drugačije i zahtjeva posjetu lokaciji.