Ima vas par normalnih ovde koji ne padaju na djecije novinarske foreLogovan wrote:Nije baš da smo se naložili na tekst, greška u startu.Melbourne_Australia wrote:Ja razumijem zelju pitara da napokon imaju svoj stadion i trebaju da imaju...Ali fakat ne kontam da se ovoliko raja naloze na text koji je jedan u nizu...Znaci na danasnji kokuzluk i danasnju politicku situaciju ocekivati da oni naprave stadion je ravno cudu...A ovde likovi pisu kao da sutra krece gradnjaA danas "novinari" napisu text i bubaju samo zbog klicka..
Stadioni u BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Melbourne_Australia
#776 Re: Stadioni u BiH
- avetinja
#777 Re: Stadioni u BiH
Što bi nam bilo krivo da napravite stadion? Više volim doći na nov i uređen stadion nego na Koševo, gdje se kad je kiša stvori blato i bara da kući čistim cipele pola sata. Mislim, nije ni Grbavica u odličnom stanju. Samo kažem. Još sve tribine natkrivene, pa ne moram misliti hoću li kisnuti ili ne.
- rumenige_brajtner
#778 Re: Stadioni u BiH
Ja dobre emisije
Sausrcu, ti si bog
Sausrcu, ti si bog
-
Sa_u_srcu
#779 Re: Stadioni u BiH
Jos ne shvatate da nemamo duga ni jednu marku, da imamo najbolje sponzore koje klubovi u regionu samo sanjaju, uopste vas ne stavljam u taj kontekst jer vi niste nikom interesantni...kamp u Butmiru izgradjen i kupljene dodatne parcele...i sada stadion...hahaha
SARAJEVO ime grada ime kluba...
Ko ce vas kupiti i ko ce u vas uloziti pa sta vam je...
Aneks 7 se sprovodi, samo se opustite i uzivajte...
-
hostapler
#780 Re: Stadioni u BiH
Real i Barcelona vam zavide,oni su u dugu u 3pmSa_u_srcu wrote:Jos ne shvatate da nemamo duga ni jednu marku, da imamo najbolje sponzore koje klubovi u regionu samo sanjaju, uopste vas ne stavljam u taj kontekst jer vi niste nikom interesantni...kamp u Butmiru izgradjen i kupljene dodatne parcele...i sada stadion...hahaha
-
Sa_u_srcu
#781 Re: Stadioni u BiH
U ekonomskom smislu vi ste interesantni investitorima kao sarajevski Gras.. 
- relativno84
#782 Re: Stadioni u BiH

Kone ce imati i pokretni krov
- Logovan
#783 Re: Stadioni u BiH
Ma jok, kakve novinarske fore, ja padam ponekad na informacije iz prve ruke, jebi ga.Melbourne_Australia wrote:Ima vas par normalnih ovde koji ne padaju na djecije novinarske foreLogovan wrote:Nije baš da smo se naložili na tekst, greška u startu.Melbourne_Australia wrote:Ja razumijem zelju pitara da napokon imaju svoj stadion i trebaju da imaju...Ali fakat ne kontam da se ovoliko raja naloze na text koji je jedan u nizu...Znaci na danasnji kokuzluk i danasnju politicku situaciju ocekivati da oni naprave stadion je ravno cudu...A ovde likovi pisu kao da sutra krece gradnjaA danas "novinari" napisu text i bubaju samo zbog klicka..
Pa tebi ne bi bilo krivo, ali ima onih koji se jedu od muke.avetinja wrote:Što bi nam bilo krivo da napravite stadion? Više volim doći na nov i uređen stadion nego na Koševo, gdje se kad je kiša stvori blato i bara da kući čistim cipele pola sata. Mislim, nije ni Grbavica u odličnom stanju. Samo kažem. Još sve tribine natkrivene, pa ne moram misliti hoću li kisnuti ili ne.
Zamisli šege kad u narednoj godini bude gradnja stadiona na dvije lokacije.
- Logovan
#784 Re: Stadioni u BiH
Ovako su i ovi naši ismijavali, pa ste dobili istok.relativno84 wrote:
Kone ce imati i pokretni krov![]()
Ako krene gradnja, sjetit ćeš se ove slike.
- avetinja
#785 Re: Stadioni u BiH
Ima da se krademo za cement i mješalice.Logovan wrote:Pa tebi ne bi bilo krivo, ali ima onih koji se jedu od muke.
Zamisli šege kad u narednoj godini bude gradnja stadiona na dvije lokacije.![]()
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#786 Re: Stadioni u BiH
Kako bi nas narod rekao
Tiha voda brijege valja
Ibizza najpametniji od pitara,ovo ostalo neozbiljno,a lesko najgori
Ne znam na koga je
Tiha voda brijege valja
Ibizza najpametniji od pitara,ovo ostalo neozbiljno,a lesko najgori
Ne znam na koga je
- BlueBlood
#787 Re: Stadioni u BiH
nemate duga, nemate imanja, nemate stadiona, nema sta nemateSa_u_srcu wrote:Jos ne shvatate da nemamo duga ni jednu marku, da imamo najbolje sponzore koje klubovi u regionu samo sanjaju, uopste vas ne stavljam u taj kontekst jer vi niste nikom interesantni
http://i.imgur.com/X9M7IV0.jpg ovo nazivate kampom?!kamp u Butmiru izgradjen i kupljene dodatne parcele...i sada stadion...hahaha
Ostalo je samo ime, u klubu od Malezijaca, Bugara, Svaba, crnaca do KinezaSARAJEVO ime grada ime kluba...
tako je, na svim frontovima Željo je prvi!Aneks 7 se sprovodi, samo se opustite i uzivajte...
-
hostapler
#788 Re: Stadioni u BiH
Tribine ce biti od cokolade,
Stolice od marmelade...
Jebe Nedzad i ne vadi.
Vadi ga Nedzade,usrase se
Stolice od marmelade...
Jebe Nedzad i ne vadi.
Vadi ga Nedzade,usrase se
- cvrčak_na_hedonizmu
#789 Re: Stadioni u BiH
sa_u_Srcu_a_Fulio_more_sa_broda je opet nešto najavio
Znači da se smijesi Hakija Mrso u budućnosti, a na mjestu Gradskog stadiona idu hoteli i stambeno naselje
Realno, ako navuku tih 20-30 miliona, svaka čast, al' dabogda. Nema logike gurati privatno vlasništvo državnom zemljom ili parama.
Bordo Arena Hakija Mrso - mangupsko ime za stadion
Znači da se smijesi Hakija Mrso u budućnosti, a na mjestu Gradskog stadiona idu hoteli i stambeno naselje
Realno, ako navuku tih 20-30 miliona, svaka čast, al' dabogda. Nema logike gurati privatno vlasništvo državnom zemljom ili parama.
-
hostapler
#790 Re: Stadioni u BiH
Sta ti znas,zar ne vidis da im malo fali da premuntaju Kold...pardon Ajnadzica,da im pokloni zemljiste od 50mil.cvrčak_na_hedonizmu wrote:sa_u_Srcu_a_Fulio_more_sa_broda je opet nešto najavio![]()
Znači da se smijesi Hakija Mrso u budućnosti, a na mjestu Gradskog stadiona idu hoteli i stambeno naselje![]()
-
LSD
#791 Re: Stadioni u BiH
Navuci ce da ne kažem štacvrčak_na_hedonizmu wrote:
Navukli su Očuha jednom i to je to.
- jeza u ledja
#792 Re: Stadioni u BiH
Vidjecemo. Ja sam skeptican. Ne zbog nasih ljudi u klubu ili cak i investitora, vec jednostavno za sve sto se gradi kod nas sam skeptican. I za vasu tribinu sam bio skeptican dok nisam vidio da nice, ali sam podrzavao i podrzavam, kao sto mi je normalno i od vas da podrzavate gradnju naseg. Cim je ljepsi stadion sve to izgleda ljepse, pa makar i na televiziji. 
Al naravno, i kad se napravi to treba odrzavati. I beton dotraje jebiga.
Vidjecemo. Znate i sami koliko smo se nadgledali raznih idejnih projekata do sad. Po meni, prvi pravi znak da se nesto bas pomjerilo s mrtve tacke bi bila izjava u javnost da se FKS recimo odlucilo definitivno na gradnju novog stadiona, ili da se ta ideja definitivno odbacila. Do tada sam skeptican, ali nek se ljudi trude pa cemo vidjeti.
A ova prica o tome ko ima svoj stadion i to...sta to nekom znaci ako mu klub igra na bomboni od stadiona bas me zanima? Mislim ono. Postujem ako je nekome bitnije da je na svome, iako je to kanta, meni to iskreno ne znaci puno. Ne shvatam fudbal tako ozbiljno.
Al naravno, i kad se napravi to treba odrzavati. I beton dotraje jebiga.
Vidjecemo. Znate i sami koliko smo se nadgledali raznih idejnih projekata do sad. Po meni, prvi pravi znak da se nesto bas pomjerilo s mrtve tacke bi bila izjava u javnost da se FKS recimo odlucilo definitivno na gradnju novog stadiona, ili da se ta ideja definitivno odbacila. Do tada sam skeptican, ali nek se ljudi trude pa cemo vidjeti.
A ova prica o tome ko ima svoj stadion i to...sta to nekom znaci ako mu klub igra na bomboni od stadiona bas me zanima? Mislim ono. Postujem ako je nekome bitnije da je na svome, iako je to kanta, meni to iskreno ne znaci puno. Ne shvatam fudbal tako ozbiljno.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#793 Re: Stadioni u BiH
Realna prica se mjeri koliko koga tu ima u svemu tome.
Sta dobija opstina,sta investitor,sta FKS?
Ako su sve tri strane zadovoljne,obezbjede se dozvole,obezbjedi se lova,stadion je tu za 2 godine,mozda i prije.
Ali treba zahtjevati,prvo stadion,pa sve onda ostalo.
Da ne bude,prvo hoteli,garaze,shoping centri,a stadion kad bude...nekad...bice...
Samo naprijed
Ako su sve tri strane zadovoljne,obezbjede se dozvole,obezbjedi se lova,stadion je tu za 2 godine,mozda i prije.
Da ne bude,prvo hoteli,garaze,shoping centri,a stadion kad bude...nekad...bice...
Samo naprijed
- SmoLe
#794 Re: Stadioni u BiH
Ama sta vam znaci sponzor Nike i sve te pare ako je Tan rekao nema kupovine, pipa zavrnutaSa_u_srcu wrote:Jos ne shvatate da nemamo duga ni jednu marku, da imamo najbolje sponzore koje klubovi u regionu samo sanjaju, uopste vas ne stavljam u taj kontekst jer vi niste nikom interesantni...kamp u Butmiru izgradjen i kupljene dodatne parcele...i sada stadion...hahaha
I sto se mene tice ja bi volio da se izgradi stadion
- leškarenje
#795 Re: Stadioni u BiH
Kako ćete papati ove bljuvotine
Dje ba to reko Tan?
Pare su tu,Derek donio torbu
Dje ba to reko Tan?
Pare su tu,Derek donio torbu
- Logovan
#796 Re: Stadioni u BiH
A ako je pipa zavrnuta, pipa se uvijek može odvrnuti.SmoLe wrote:ako je Tan rekao nema kupovine, pipa zavrnuta
- BlueBlood
#797 Re: Stadioni u BiH
opet ce vas zedne preko vode prevesti 
-
vryzas
#798 Re: Stadioni u BiH
mali_milojica wrote:Realna prica se mjeri koliko koga tu ima u svemu tome.
Samo naprijed
- leškarenje
#799 Re: Stadioni u BiH
Napravljen ulaz na jug

- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#800 Re: Stadioni u BiH
Cak i ovaj Željo ima svoj stadionleškarenje wrote:Napravljen ulaz na jug![]()