Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja se fakat slazem da maleni trebaju imati svoj stadion za dobrobit fudbala jer kosevo je bas ruglo od stadiona ...Ali isto tako sanse da se to desi su minimalne ....Prevelika je to investicija ali bas za nase klubove, tako da ce to ostati na prici samo...Hajde imace priliku da igraju na dobrom stadionu u svom gradu sad par puta godisnje kad dodju nama u goste
Napravit ce pite stadion,brze nego sto se i oni nadaju.
Kod nas inace ide ona ma kaki oni,ne mogu,ma sta ce on,vidi mu glave i sl.
Pa bilo je i kod nas raje koja je za Istok mislila da je sarena laza,pa i prazna nekad opali.
Navijaci su skupili blizu milion KM za renoviranje i izgradnju tribine na stadionu. Kroz razlicite akcije i to je cinjenica. Prihvatili je ili ne, briga me
To sto su u ime svoje firme uplatili ne znaci da nisu navijaci, realno i ja bi. Stranicu prati 190k i to nije losa reklama.
Niko vama ne brani da se organizujete i otkupite svoj klub od amidze, cak se taj potez i pozdravlja
samo od Opcine NS ste potrazivali 500 hiljada u 2016. - 300 milja za stadion i tribinu a 200 za pomocni, a redom su vam donirale sve opcine od kojih nacelnici navijaju i za Sarajevo, pa onda gorazde, pa dijaspora...tako da nema smisla govoriti da su sve to navijaci zeljeznicara.
Nisam protiv da se ljudi snalaze kako ko umije. Nek se snalaze. I mi smo se snasli, uvalili milijarderu, vratio sve dugove, napravio akademiju, osigurao budzet... ali sve to nije razlog za izmisljanje i preuvelicavanje kojem ste skloni, malo je reci.
Opština N. Sarajevo je za tribinu istok dala 100.000 KM u 2017. godini, a u 2016. ravno 0 KM.
Kakav crni pomoćni teren? Onaj sa umjetnom travom nije Željin, a u njega je Opština uložila. U onaj drugi nisu.
Ne znam o kakvih pola miliona pišeš?
Dijaspora? Pa i oni su navijači ili simpatizeri Želje, ne znam zašto ih odvajati od ostalih?
omega369 wrote:samo od Opcine NS ste potrazivali 500 hiljada u 2016. - 300 milja za stadion i tribinu a 200 za pomocni, a redom su vam donirale sve opcine od kojih nacelnici navijaju i za Sarajevo, pa onda gorazde, pa dijaspora...tako da nema smisla govoriti da su sve to navijaci zeljeznicara.
Nisam protiv da se ljudi snalaze kako ko umije. Nek se snalaze. I mi smo se snasli, uvalili milijarderu, vratio sve dugove, napravio akademiju, osigurao budzet... ali sve to nije razlog za izmisljanje i preuvelicavanje kojem ste skloni, malo je reci.
Ako te bas zanima nacelnik opstine Hadzici i NG su navijaci. Jedino onaj iz Gorazda rece da je vas, a i objasnio je lijepo zašto je osjecao da treba da ucestvuju. Centar ne znam da je uplatila bilo sta. I to je to od opstina.
3:1
Zasto bi neko platio stolicu 1000 KM, a uopste ne prati taj klub ? Ima li smisla ?
omega369 wrote:samo od Opcine NS ste potrazivali 500 hiljada u 2016. - 300 milja za stadion i tribinu a 200 za pomocni, a redom su vam donirale sve opcine od kojih nacelnici navijaju i za Sarajevo, pa onda gorazde, pa dijaspora...tako da nema smisla govoriti da su sve to navijaci zeljeznicara.
Ako te bas zanima nacelnik opstine Hadzici i NG su navijaci. Jedino onaj iz Gorazda rece da je vas, a i objasnio je lijepo zašto je osjecao da treba da ucestvuju. Centar ne znam da je uplatila bilo sta. I to je to od opstina.
Zasto bi neko platio stolicu 1000 KM, a uopste ne prati taj klub ? Ima li smisla ?
Znam ja dobro te ljude i vec sam napisao ko je od "nasih" vama dao sredstva Ali ona poenta koju vi fulate je da najmanje 95% tih ne da ne prati taj klub, nego ne prati ni fudbal. To su ljudi koje je vasa uprava animirala, i to je pozitivno u cijeloj ovoj prici. Barem je meni to pozitivno jer garantujem ti da ih nije animirala,feninga od vecine ne bi dobili I to je super. Ljudi su pokazali da se moze doci do sredstava, da nije toliki problem
I naravno da su slali na milion adresa i uopce nije bio kriterij da li se salje navijacu, simpatizeru zeljeznicara ili ne. Govorim o vecim uplatama - institucijama, firmama, opcinama... ne pojedinacnim.
Znam ja dobro te ljude i vec sam napisao ko je od "nasih" vama dao sredstva Ali ona poenta koju vi fulate je da najmanje 95% tih ne da ne prati taj klub, nego ne prati ni fudbal. To su ljudi koje je vasa uprava animirala, i to je pozitivno u cijeloj ovoj prici. Barem je meni to pozitivno jer garantujem ti da ih nije animirala,feninga od vecine ne bi dobili I to je super. Ljudi su pokazali da se moze doci do sredstava, da nije toliki problem
I naravno da su slali na milion adresa i uopce nije bio kriterij da li se salje navijacu, simpatizeru zeljeznicara ili ne. Govorim o vecim uplatama - institucijama, firmama, opcinama... ne pojedinacnim.
Niko ništa ne bi dao da nisu "animirani", većina ne prati fudbal, Dinamo, Osijek, Široki, firme, institucije, truc, bluc, bla, bla, a navijači Željezničara zajedno sa upravom skupili preko milion maraka ( ako već računamo i institucije ) i to bez Juga
Sarajevo se prodalo kinezu, jer levati nisu bili u stanju da namaknu milion za operativne troškove koji bi pomogli da se klub ne prodaje. Što se vi niste animirali ko i mi ? Pokušali ste sa udjelima i došli do 80.000 KM
Gore navedeno i jesu razlike izmedju navijača ali i kluba kao što je Željo u odnosu na netrofejniji i mlađi sarajevski klub.