Stadioni u BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Leopard_SA

#2076 Re: Stadioni u BiH

Post by Leopard_SA »

Čestitam Veležu na izgradnji Red Army tribine. Iskreno, svaka im čast
Veležova izgradnja Stadiona Rođeni samo pokazuje da je moguce izgraditi stadion i sa skromnim sredstvima. Valjda će to i našim doći glavu uskoro.
Melbourne_Australia

#2077 Re: Stadioni u BiH

Post by Melbourne_Australia »

Leopard_SA wrote: 09/06/2020 00:39 Čestitam Veležu na izgradnji Red Army tribine. Iskreno, svaka im čast
Veležova izgradnja Stadiona Rođeni samo pokazuje da je moguce izgraditi stadion i sa skromnim sredstvima. Valjda će to i našim doći glavu uskoro.
Nece nikad doci u glavi...Jer vi zivite u bajkama ,nekakvih arena sa 30 milja kapaciteta...Velez je to radio na livadi i mic po mic...To nikad tako vi necete raditi..Zato ce te vjecno ostati gore..Drugaciji mentalitet...A realno na Kosevu igrati nasu ligu je tuga..Bude par milja i atmosfera je uzas a plus nema pokrivenih tribina..Ja koji bi rado pogledao tekmu i bez obzira ko igra,gadi mi se gore otici zbog uslova i atmosfere..
Logovan

#2078 Re: Stadioni u BiH

Post by Logovan »

Melbourne_Australia wrote: 09/06/2020 12:55
Leopard_SA wrote: 09/06/2020 00:39 Čestitam Veležu na izgradnji Red Army tribine. Iskreno, svaka im čast
Nece nikad doci u glavi...Jer vi zivite u bajkama ,nekakvih arena sa 30 milja kapaciteta...Velez je to radio na livadi i mic po mic...To nikad tako vi necete raditi..Zato ce te vjecno ostati gore..Drugaciji mentalitet...A realno na Kosevu igrati nasu ligu je tuga..Bude par milja i atmosfera je uzas a plus nema pokrivenih tribina..Ja koji bi rado pogledao tekmu i bez obzira ko igra,gadi mi se gore otici zbog uslova i atmosfere..
Neka si nam objasnio. Sve znaš majstore.
Leopard_SA

#2079 Re: Stadioni u BiH

Post by Leopard_SA »

Ko mi? Ja lično ne očekujem, a poprilično sam siguran da je to slučaj i sa velikom većinom navijača, ogroman stadion sa preko 30k mjesta. U tom slučaju nema svrhe praviti novi stadion, već se može renovirati Koševo što je opet samo po sebi preskupo.
A da ne govorim da bi izgradnja novog stadiona riješila mnoga pitanja i probleme FK Sarajevo(igranje europskih utakmica npr)
luckylaka

#2080 Re: Stadioni u BiH

Post by luckylaka »

:-) Gore je ,,par milja" na ostalim stadionaima sve dupke puno.Gdje ti zivis i sta ti gledas.Ni derbi utakmice ne mogu privuci gledaoce koji ce biti sve manje i manje jer ovaj cirkus od lige ne moze nize
Melbourne_Australia

#2081 Re: Stadioni u BiH

Post by Melbourne_Australia »

luckylaka wrote: 10/06/2020 01:27
:-) Gore je ,,par milja" na ostalim stadionaima sve dupke puno.Gdje ti zivis i sta ti gledas.Ni derbi utakmice ne mogu privuci gledaoce koji ce biti sve manje i manje jer ovaj cirkus od lige ne moze nize
Ko je uopste spomenuo da je na drugim stadionima vise ljudi..Od vas 3 ni jedan ne konta poentu, nazalost..Razlika je velika kad je na Kosevu 3 milje ili u Vrapcicima..Zato je na Kosevu odron igrati ispred 3 milje..A plus kad je kisa i kad puse...Kontas li sad?
BHF_Manijak

#2082 Re: Stadioni u BiH

Post by BHF_Manijak »

Ne kontam se bas u gradjevinske radove, pa mi je cudno kako su ovu novu Velezovu tribinu radili? Je li mi se cini ili su prvo skroz izbetonirali ovu kosinu, pa onda stepenasto beton uradili na koji ce postaviti stolice ili? Zar nije lakse bilo odmah stepenasto raditi platformu, barem mislim da se tako radio istok na Grbavici?
Logovan

#2083 Re: Stadioni u BiH

Post by Logovan »

U Prnjavoru počinje izgradnja fudbalskog stadiona po projektu "Fifa gol"

https://sa-c.net/news-archive/other-new ... u-fifa-gol
manijak1

#2084 Re: Stadioni u BiH

Post by manijak1 »

:oops: Ne mogu vjerovat :lol: sedam dana trakavice oko prava na korištenje Koševa , ali ni glasa od navijača FCS , kako god 30 ljeta po 1 KM :lol: kako general kaže , I kako Sabrina ponovi , domke slatki dome
Saopštenje ko iz nekih dalekih vremena :lol: malo zaobljeno , našminkano :lol:
FK Sarajevo se nada da su informacije o traženju odobrenja za davanje koncesije nad stadionom Klubu istinite, te da su nadležne institucije prepoznale momenat za ispunjenje prethodno datih obećanja, što bi predstavljalo prvi konkretan korak”, stoji u saopštenju.
Eto pojeo general Nama :D
nosara

#2085 Re: Stadioni u BiH

Post by nosara »

Ne vjerujem da bi kone sadake, to nije u njihovom habitusu. :lol:
ibizza

#2086 Re: Stadioni u BiH

Post by ibizza »

Kakva crna sadaka, vracamo stadion u nase vlasnistvo (doduše, koncesija je, al hajd po isteku iste, preci ce u nase vlasnistvo ) i investiramo nas vlastiti novac da napravimo najmoderniji stadion u drzavi :izet:
nosara

#2087 Re: Stadioni u BiH

Post by nosara »

ibizza wrote: 29/07/2020 08:39 Kakva crna sadaka, vracamo stadion u nase vlasnistvo (doduše, koncesija je, al hajd po isteku iste, preci ce u nase vlasnistvo ) i investiramo nas vlastiti novac da napravimo najmoderniji stadion u drzavi :izet:
:lol:

Oteto prokleto. Tamo poljoprivredno zemljiste, ovamo drustvenu imovinu... losa karma. :!:
Ricken

#2088 Re: Stadioni u BiH

Post by Ricken »

manijak1 wrote: 29/07/2020 08:08 :oops: Ne mogu vjerovat :lol: sedam dana trakavice oko prava na korištenje Koševa , ali ni glasa od navijača FCS , kako god 30 ljeta po 1 KM :lol: kako general kaže , I kako Sabrina ponovi , domke slatki dome
Saopštenje ko iz nekih dalekih vremena :lol: malo zaobljeno , našminkano :lol:
FK Sarajevo se nada da su informacije o traženju odobrenja za davanje koncesije nad stadionom Klubu istinite, te da su nadležne institucije prepoznale momenat za ispunjenje prethodno datih obećanja, što bi predstavljalo prvi konkretan korak”, stoji u saopštenju.
Eto pojeo general Nama :D
Loži ih general, malo pred izbore.
Logovan

#2089 Re: Stadioni u BiH

Post by Logovan »

ibizza wrote: 29/07/2020 08:39 Kakva crna sadaka, vracamo stadion u nase vlasnistvo (doduše, koncesija je, al hajd po isteku iste, preci ce u nase vlasnistvo ) i investiramo nas vlastiti novac da napravimo najmoderniji stadion u drzavi :izet:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ricken

#2090 Re: Stadioni u BiH

Post by Ricken »

A kad je tačno, prethodno, stadion bio u vašem vlasništvu?
budzetlija

#2091 Re: Stadioni u BiH

Post by budzetlija »

Prijatno :lol: ne puno na prazan želudac :lol:
manijak1

#2092 Re: Stadioni u BiH

Post by manijak1 »

Šta je tebi sad šega :?
Ti si najveći protivnik bio :lol: prava na upravljanje , sad ko :D sve štima .
Kako zapuše :D tako i ti plešeš.
nosara

#2093 Re: Stadioni u BiH

Post by nosara »

Ricken wrote: 29/07/2020 09:14
A kad je tačno, prethodno, stadion bio u vašem vlasništvu?
Misli na ves masine marke stadion. :lol:
budzetlija

#2094 Re: Stadioni u BiH

Post by budzetlija »

manijak1 wrote: 29/07/2020 10:17 Šta je tebi sad šega :?
Ti si najveći protivnik bio :lol: prava na upravljanje , sad ko :D sve štima .
Kako zapuše :D tako i ti plešeš.
Ko, sta?

Ni ti sam ne kontas sta hoćeš da kažeš :run:
manijak1

#2095 Re: Stadioni u BiH

Post by manijak1 »

:thumbup: još jedna kvačica u diskusiji pitara , kad ne znaju šta će reć , onda sagovornik ne zna šta hoće reć.
Hoću reć da sad ne reagiraš iz mase na ponuđene uslove za koncesiju , danas kad se to rješava mudro :D šutiš, ko da nikad ništa reko nisi.
Ne mogu crtat jbg-a :D koja je poruka svega toga.

Ko Memo , Ajnadžić....kantonalna podrška pitarima
FCS, sve za 1 KM :oops:
budzetlija

#2096 Re: Stadioni u BiH

Post by budzetlija »

manijak1 wrote: 29/07/2020 11:42 :thumbup: još jedna kvačica u diskusiji pitara , kad ne znaju šta će reć , onda sagovornik ne zna šta hoće reć.
Hoću reć da sad ne reagiraš iz mase na ponuđene uslove za koncesiju , danas kad se to rješava mudro :D šutiš, ko da nikad ništa reko nisi.
Ne mogu crtat jbg-a :D koja je poruka svega toga.

Ko Memo , Ajnadžić....kantonalna podrška pitarima
FCS, sve za 1 KM :oops:
Sta bolan?
Naravno da ide koncesija, sad ili kad ne bude ovog Udbasa na čelu opštine.

Ide koncesija i dovodimo stadion u CAT 4 jedini u državi, alahimanet i lakapo.

Dobili ste sve od države i poklopi se, nijene :lol:
manijak1

#2097 Re: Stadioni u BiH

Post by manijak1 »

Allahimanet i tebi :D čuj 4 :lol: :lol: i to još jedini.
I sad je UDBAŠ , jel :? :lol: :lol:
Valjda si čuo za Teversenove bajke :D ako nisi pogledaj :lol:
Cat 4 :lol: :lol:
Jesu li mjerači u funkciji :? :D
Nadzorna_ploca

#2098 Re: Stadioni u BiH6

Post by Nadzorna_ploca »

Ne sam arslaneeeeeee
manijak1

#2099 Re: Stadioni u BiH

Post by manijak1 »

:oops: Ma kaki , ovdje je sve regulare :D al kad kažu da su oni gradili Grbavicu mi ko nismo Koševo :lol:
I onda opletu po glavnim sponzorima SDA i ljudima na strateškim mjestima i ko po režimima :lol: :lol: .
Fakat , prosto im bilo.
budzetlija

#2100 Re: Stadioni u BiH

Post by budzetlija »

Aaaa :lol: udarili bijeli bubrezi po ovoj vrućini :izet:
Post Reply