Stadion reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Co0l
#1976 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma odmah vratili na autobus kad je repka odigrala utakmicu 
-
ajvaz_dedo
#1977 Re: Stadion reprezentacije BiH
A rikaro,ovo-ono?
Ako nema nista,dajte ljudi da dignemo prasinu ,da se TO pogura malo...
Ako nema nista,dajte ljudi da dignemo prasinu ,da se TO pogura malo...
-
Chuckie
#1978 Re: Stadion reprezentacije BiH
Hahaha sta ima Recaro. Reko sam vam ja, nista od te ljubavi.
- HaHaHa2
#1979 Re: Stadion reprezentacije BiH
gledam sad izvjestaj sa utakmice Cel - Zelj i sve su prilike da nece dugo trebati da se unisti stadion
- poznanik
#1980 Re: Stadion reprezentacije BiH
Zašto?HaHaHa2 wrote:gledam sad izvjestaj sa utakmice Cel - Zelj i sve su prilike da nece dugo trebati da se unisti stadion
-
Eborg
#1981 Re: Stadion reprezentacije BiH
BTW, zašto niko od vrlih novinara ne upita za Recaro klupe? Do sada su "Nijemci već trebali ispraviti grešku" jer su one socijalne bile na sinoćnjoj utakmici.
- Distortion
#1982 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma ljudi nisu bili duzni da isporuce Recaro, ovi iz JP za održavanje sportskih terena htjeli da prikriju to i smire tenzije. Vidjet cemo sta ce se desavati u oktobru kad bude aktuelna utakmica sa Litvanijom...
-
Eborg
#1983 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma znam, zato i koristim njihov izgovor.
-
Djubre_
#1984 Re: Stadion reprezentacije BiH
One klupe sinoc sto su bile, nisu one sto su greskom isporucene.. nego one stare celikove..
- Co0l
#1985 Re: Stadion reprezentacije BiH
Pa i rekli su da su vratili one sto su dosle 'greskom'.andr0id wrote:One klupe sinoc sto su bile, nisu one sto su greskom isporucene.. nego one stare celikove..
-
Djubre_
#1986 Re: Stadion reprezentacije BiH
Co0l, mislio sam na ovaj komentar, a on je valjda mislio da su one klupe koje su greskom dosle, bile na utakmici sinoc..Eborg wrote:BTW, zašto niko od vrlih novinara ne upita za Recaro klupe? Do sada su "Nijemci već trebali ispraviti grešku" jer su one socijalne bile na sinoćnjoj utakmici.
- Co0l
#1987 Re: Stadion reprezentacije BiH
Da.A upravu je i @Eborg,da su neki novinari ko sto nisu,eto recimo onaj Dzonlic na primjer,sjeli bi za vrat odgovornim za renoviranje stadiona sve dok ne dobiju konkretan odgovor sta je sa klupama umjesto sto pisu o kojekakvim glupostima i prepucavanjima.andr0id wrote:Co0l, mislio sam na ovaj komentar, a on je valjda mislio da su one klupe koje su greskom dosle, bile na utakmici sinoc..Eborg wrote:BTW, zašto niko od vrlih novinara ne upita za Recaro klupe? Do sada su "Nijemci već trebali ispraviti grešku" jer su one socijalne bile na sinoćnjoj utakmici.
-
Djubre_
#1988 Re: Stadion reprezentacije BiH
Morat cu ja nagovoriti Radio zenit, da ih nazove i postavi im pitanje za nove stolice zasto ne dolaze 
Dzonlic je okupiran predizbornim kampanjama
Dzonlic je okupiran predizbornim kampanjama
- Baltazar_khan
#1989 Re: Stadion reprezentacije BiH
sutra platini dolazi u sarajevo i posjetit će olimpijski stadion "asim ferhatović hase". nadajmo se da će biti nekog hajra od toga, da se konačno digne na razinu više naš najveći stadion!
Last edited by Baltazar_khan on 01/10/2012 22:33, edited 1 time in total.
- Co0l
#1990 Re: Stadion reprezentacije BiH
Hajd,mozda bude kakve sadake od UEFE kad grad ne zna nista uradit
al dabogda...
- samo_ti
#1991 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma da hoce Bgdo i u Sarajevu nesto da "nikne"
Ali bez zajebancije...pa da imas gdje i otici normalno, da uzivas. Evo BP, pa merak je na onom` gledati utakmicu. Jest da ona mreza malo jebe, ali se navikne covjek
p.s. Recaro dolazi do tekme reprezentacije
Ali bez zajebancije...pa da imas gdje i otici normalno, da uzivas. Evo BP, pa merak je na onom` gledati utakmicu. Jest da ona mreza malo jebe, ali se navikne covjek
-
Djubre_
#1992 Re: Stadion reprezentacije BiH
Mrezu treba postaviti i na Grbavicu, kad se uradi.. siroki brijeg, banja luka, mostar.. sve to treba u mrezu uplest..
Ko je gledao Čelik - Zeljeznicar.. manijaci su bacali baklje u teren.. znaci treba ono jos podici
Ko je gledao Čelik - Zeljeznicar.. manijaci su bacali baklje u teren.. znaci treba ono jos podici
- shake69
#1993 Re: Stadion reprezentacije BiH
Uvjeren sam da se namjerno odugovlacilo s postavljanjem stolica na Zapadu Koseva(jer zakonski su rokovi tenderske procedure proslije prije mjesec) ne bi li se sta iscigancilo d Platinija.Baltazar_khan wrote:sutra platini dolazi u sarajevo i posjetit će olimpijski stadion "asim ferhatović hase". nadajmo se da će biti nekog hajra od toga, da se konačno digne na razinu više naš najveći stadion!
-
Djubre_
#1994 Re: Stadion reprezentacije BiH

Evo ga stigao ppk..
Platini stigao u glavni grad Bosne i Hercegovine
Michel Platini, predsjednik Evropske fudbalske asocijacije (UEFA), stigao je u Sarajevo gdje će u okviru šestosatnog boravka razgovarati s predstavnicima Nogometnog saveza BiH o situaciji i budućim koracima vezanim za razvoj nogometa u Bosni i Hercegovini, te obići stadion "Asim Ferhatović - Hase.
Platini je doputovao iz Sankt Peterburga, gdje danas zasjeda Izvršni komitet UEFA-e, u pratnji članova Komiteta Alana Hansena i Petera Ginjerona, te direktora nacionalne asocijacije Teodora Todoridisa.
Predstavnici NSBiH i Komiteta za normalizaciju razgovarat će s delegaciom UEFA-e o pitanju nedostatka nogometne infrastrukture u BiH, a ugostit će ih i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda.
Delegacija UEFA-e održat će konferenciju za medije u 15.45 sati na stadionu "Asim Ferhatović-Hase"
scsport.ba
Zar nije rekao da se ne zeli sastati sa liderima tj politicarima.. zabije mu Bevanda.. Eto vama nova 2 stadiona, poklon UEFE..
-
miki.ba
#1995 Re: Stadion reprezentacije BiH
Stvarni smeta ona mreža, da hocemo bogdo doživiti da gledamo tekme ko englezi.samo_ti wrote:Ma da hoce Bgdo i u Sarajevu nesto da "nikne"![]()
Ali bez zajebancije...pa da imas gdje i otici normalno, da uzivas. Evo BP, pa merak je na onom` gledati utakmicu. Jest da ona mreza malo jebe, ali se navikne covjek![]()
-
Djubre_
#1996 Re: Stadion reprezentacije BiH
Gledat cemo brate kad budu zatvorske kazne, novcane.. masne.. Kad pokriju sve tribine kamerama.. Kad izgrade na sprat tribinu.. Kad bude 70% navijaca imalo svoje mjesto, stolicu i broj.. pretplatnicku kartu sezonsku.. pivo sok u plasticnoj casi i konobara.. natkrivene tribine.. pa ce ti onda to doci kao neka pozorisna predstava.. I kad izbacis bosanski a ubacis taj engleski mentalitet u sebe 
- Kemal Malovčić
#1997 Re: Stadion reprezentacije BiH
odeš u englesku i praviš se da si englez i gledaš glupu englesku ligu 
-
Djubre_
#1998 Re: Stadion reprezentacije BiH
http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... dioni.html
hahahahaha
To je se i cekalo naravno.. samo kako je izbiti novac iz djepa uefi? Nema gradnje kosevu niti grbavici, ako zajedno se ne pocnu graditi... tj renovirati.. u ovom slucaju, ivica radi na tom planu.. da zajedno niknu 2 stadiona.. bas kao Momo i Uzeir
Zao mi je Tuzle i Mostara sto se nadaju nekim donacijama...
Dragi moji tuzlaci, mostarci, zenicani i ostali.. Sve donacije koje dolaze u BiH, idu u Sarajevo! Nemojte biti ni naivni, a niti ljubomorni.. Svaka cast mojoj opstini Zenici, pa je se podigla sama, i napravila nam ovaj skroman teren i stadion..
Sabur ljudi
Mozda ni taj Celik ni Sloboda, a ni Velez, ne zasluzuju bolji stadion.. Pokazuju tu svojim igrama..
hahahahaha
Dragi moji tuzlaci, mostarci, zenicani i ostali.. Sve donacije koje dolaze u BiH, idu u Sarajevo! Nemojte biti ni naivni, a niti ljubomorni.. Svaka cast mojoj opstini Zenici, pa je se podigla sama, i napravila nam ovaj skroman teren i stadion..
Sabur ljudi
- KPNCTNJAH
#1999 Re: Stadion reprezentacije BiH
Taj tvoj post je odgovor na ono pitanje o kojem se raspravljalo na drugoj temi cijelo jutro... zasto je skoro ista posjeta bila na Kosevu i u Zenici...
- samo_ti
#2000 Re: Stadion reprezentacije BiH
Gledaj grebacina u Sarajevu..."oni" i pismo preko Komiteta poslali, `oce ljudi stadion djaba i jbga. Grebi grebi