Stadion reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

U kojem gradu bi trebala biti uradjena izgradnja/rekonstrukcija stadiona?!

Sarajevo
357
56%
Mostar
24
4%
Zenica
154
24%
Tuzla
35
6%
Jajce
15
2%
Bihac
8
1%
Banja Luka
21
3%
Travnik
9
1%
Brcko
7
1%
nesto drugo (navedite)
6
1%

Total votes: 636

Co0l

#1976 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Co0l »

Ma odmah vratili na autobus kad je repka odigrala utakmicu :-D
ajvaz_dedo

#1977 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by ajvaz_dedo »

A rikaro,ovo-ono?
Ako nema nista,dajte ljudi da dignemo prasinu ,da se TO pogura malo...
Chuckie

#1978 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Chuckie »

Hahaha sta ima Recaro. Reko sam vam ja, nista od te ljubavi.
HaHaHa2

#1979 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by HaHaHa2 »

gledam sad izvjestaj sa utakmice Cel - Zelj i sve su prilike da nece dugo trebati da se unisti stadion
poznanik

#1980 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by poznanik »

HaHaHa2 wrote:gledam sad izvjestaj sa utakmice Cel - Zelj i sve su prilike da nece dugo trebati da se unisti stadion
Zašto?
Eborg

#1981 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Eborg »

BTW, zašto niko od vrlih novinara ne upita za Recaro klupe? Do sada su "Nijemci već trebali ispraviti grešku" jer su one socijalne bile na sinoćnjoj utakmici.
Distortion

#1982 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Distortion »

Ma ljudi nisu bili duzni da isporuce Recaro, ovi iz JP za održavanje sportskih terena htjeli da prikriju to i smire tenzije. Vidjet cemo sta ce se desavati u oktobru kad bude aktuelna utakmica sa Litvanijom...
Eborg

#1983 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Eborg »

Ma znam, zato i koristim njihov izgovor.
Djubre_

#1984 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

One klupe sinoc sto su bile, nisu one sto su greskom isporucene.. nego one stare celikove..
Co0l

#1985 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Co0l »

andr0id wrote:One klupe sinoc sto su bile, nisu one sto su greskom isporucene.. nego one stare celikove..
Pa i rekli su da su vratili one sto su dosle 'greskom'.
Djubre_

#1986 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

Eborg wrote:BTW, zašto niko od vrlih novinara ne upita za Recaro klupe? Do sada su "Nijemci već trebali ispraviti grešku" jer su one socijalne bile na sinoćnjoj utakmici.
Co0l, mislio sam na ovaj komentar, a on je valjda mislio da su one klupe koje su greskom dosle, bile na utakmici sinoc..
Co0l

#1987 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Co0l »

andr0id wrote:
Eborg wrote:BTW, zašto niko od vrlih novinara ne upita za Recaro klupe? Do sada su "Nijemci već trebali ispraviti grešku" jer su one socijalne bile na sinoćnjoj utakmici.
Co0l, mislio sam na ovaj komentar, a on je valjda mislio da su one klupe koje su greskom dosle, bile na utakmici sinoc..
Da.A upravu je i @Eborg,da su neki novinari ko sto nisu,eto recimo onaj Dzonlic na primjer,sjeli bi za vrat odgovornim za renoviranje stadiona sve dok ne dobiju konkretan odgovor sta je sa klupama umjesto sto pisu o kojekakvim glupostima i prepucavanjima.
Djubre_

#1988 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

Morat cu ja nagovoriti Radio zenit, da ih nazove i postavi im pitanje za nove stolice zasto ne dolaze :)

Dzonlic je okupiran predizbornim kampanjama :)
Baltazar_khan

#1989 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Baltazar_khan »

sutra platini dolazi u sarajevo i posjetit će olimpijski stadion "asim ferhatović hase". nadajmo se da će biti nekog hajra od toga, da se konačno digne na razinu više naš najveći stadion!
Last edited by Baltazar_khan on 01/10/2012 22:33, edited 1 time in total.
Co0l

#1990 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Co0l »

Hajd,mozda bude kakve sadake od UEFE kad grad ne zna nista uradit :D al dabogda...
samo_ti

#1991 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by samo_ti »

Ma da hoce Bgdo i u Sarajevu nesto da "nikne" :D
Ali bez zajebancije...pa da imas gdje i otici normalno, da uzivas. Evo BP, pa merak je na onom` gledati utakmicu. Jest da ona mreza malo jebe, ali se navikne covjek :)

p.s. Recaro dolazi do tekme reprezentacije :)
Djubre_

#1992 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

Mrezu treba postaviti i na Grbavicu, kad se uradi.. siroki brijeg, banja luka, mostar.. sve to treba u mrezu uplest..

Ko je gledao Čelik - Zeljeznicar.. manijaci su bacali baklje u teren.. znaci treba ono jos podici :)
shake69

#1993 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by shake69 »

Baltazar_khan wrote:sutra platini dolazi u sarajevo i posjetit će olimpijski stadion "asim ferhatović hase". nadajmo se da će biti nekog hajra od toga, da se konačno digne na razinu više naš najveći stadion!
Uvjeren sam da se namjerno odugovlacilo s postavljanjem stolica na Zapadu Koseva(jer zakonski su rokovi tenderske procedure proslije prije mjesec) ne bi li se sta iscigancilo d Platinija. :-D
Djubre_

#1994 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

Image

Evo ga stigao ppk..

Platini stigao u glavni grad Bosne i Hercegovine

Michel Platini, predsjednik Evropske fudbalske asocijacije (UEFA), stigao je u Sarajevo gdje će u okviru šestosatnog boravka razgovarati s predstavnicima Nogometnog saveza BiH o situaciji i budućim koracima vezanim za razvoj nogometa u Bosni i Hercegovini, te obići stadion "Asim Ferhatović - Hase.
Platini je doputovao iz Sankt Peterburga, gdje danas zasjeda Izvršni komitet UEFA-e, u pratnji članova Komiteta Alana Hansena i Petera Ginjerona, te direktora nacionalne asocijacije Teodora Todoridisa.

Predstavnici NSBiH i Komiteta za normalizaciju razgovarat će s delegaciom UEFA-e o pitanju nedostatka nogometne infrastrukture u BiH, a ugostit će ih i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda.

Delegacija UEFA-e održat će konferenciju za medije u 15.45 sati na stadionu "Asim Ferhatović-Hase"

scsport.ba

Zar nije rekao da se ne zeli sastati sa liderima tj politicarima.. zabije mu Bevanda.. Eto vama nova 2 stadiona, poklon UEFE.. :)
miki.ba

#1995 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by miki.ba »

samo_ti wrote:Ma da hoce Bgdo i u Sarajevu nesto da "nikne" :D
Ali bez zajebancije...pa da imas gdje i otici normalno, da uzivas. Evo BP, pa merak je na onom` gledati utakmicu. Jest da ona mreza malo jebe, ali se navikne covjek :)

p.s. Recaro dolazi do tekme reprezentacije :)
Stvarni smeta ona mreža, da hocemo bogdo doživiti da gledamo tekme ko englezi.
Djubre_

#1996 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

Gledat cemo brate kad budu zatvorske kazne, novcane.. masne.. Kad pokriju sve tribine kamerama.. Kad izgrade na sprat tribinu.. Kad bude 70% navijaca imalo svoje mjesto, stolicu i broj.. pretplatnicku kartu sezonsku.. pivo sok u plasticnoj casi i konobara.. natkrivene tribine.. pa ce ti onda to doci kao neka pozorisna predstava.. I kad izbacis bosanski a ubacis taj engleski mentalitet u sebe :)
Kemal Malovčić

#1997 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Kemal Malovčić »

odeš u englesku i praviš se da si englez i gledaš glupu englesku ligu :mrgreen:
Djubre_

#1998 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... dioni.html

hahahahaha :) To je se i cekalo naravno.. samo kako je izbiti novac iz djepa uefi? Nema gradnje kosevu niti grbavici, ako zajedno se ne pocnu graditi... tj renovirati.. u ovom slucaju, ivica radi na tom planu.. da zajedno niknu 2 stadiona.. bas kao Momo i Uzeir :) Zao mi je Tuzle i Mostara sto se nadaju nekim donacijama...

Dragi moji tuzlaci, mostarci, zenicani i ostali.. Sve donacije koje dolaze u BiH, idu u Sarajevo! Nemojte biti ni naivni, a niti ljubomorni.. Svaka cast mojoj opstini Zenici, pa je se podigla sama, i napravila nam ovaj skroman teren i stadion..

Sabur ljudi ;) Mozda ni taj Celik ni Sloboda, a ni Velez, ne zasluzuju bolji stadion.. Pokazuju tu svojim igrama..
KPNCTNJAH

#1999 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by KPNCTNJAH »

Taj tvoj post je odgovor na ono pitanje o kojem se raspravljalo na drugoj temi cijelo jutro... zasto je skoro ista posjeta bila na Kosevu i u Zenici...
samo_ti

#2000 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by samo_ti »

Gledaj grebacina u Sarajevu..."oni" i pismo preko Komiteta poslali, `oce ljudi stadion djaba i jbga. Grebi grebi :D
Locked