Stadion Kosevo Vs. Grbavica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Skoro

Post by Skoro »

Hrasno prijatelju (sada nesto u tvom stilu)
- vise ste igrali u II lizi
- prvi smo osvojili titulu
- imali smo vise titula od vas (do rata)
- uvijek nas je bilo vise i u gradu i na tribinama
- uvijek smo igrali na vecem stadionu od vas
- prije smo se organizirali kao navijaci
..... sada moram ici nastavljam sutra
Santos

Post by Santos »

1921 hajmo po cigare u trafiku.Drina obicna ona stara.Kusur vratit .
Prince

Post by Prince »

Skoro wrote:Hrasno prijatelju (sada nesto u tvom stilu)
- vise ste igrali u II lizi
- prvi smo osvojili titulu
- imali smo vise titula od vas (do rata)
- uvijek nas je bilo vise i u gradu i na tribinama
- uvijek smo igrali na vecem stadionu od vas
- prije smo se organizirali kao navijaci
..... sada moram ici nastavljam sutra
Obrati pažnju na boldirane dijelove.

Imali ste više titula, već odavno nemate.
Bilo vas je više na tribinama, već odavno nije.
U gradu vas je možda više, ali u državi svi rigaju na FKS.
Na tom većem stadionu smo uvijek mogli igrati i mi, samo nismo željeli davati silne pare. Da te podsjetim, titulu smo '72. upravo osvojili na Koševu.
Na ovo o drugoj ligi (a ne lizi, nepismeni stvore) ću ti reći da duže i postojimo, 25 godina, pa je normalno da više igramo i u drugoj ligi.
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Neka mi neko od strumfova kaze kakav imaju skor sa slavijom iz istocnog sarajeva, pa neka se malo hvale sa tom tradicijom.
Prince

Post by Prince »

Haha, da li ste vi imali priliku napraviti bilo kakav skor sa Slavijom?
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Odgovori ljudima na pitanje, nemoj se providnom taktikom zaobilazenja i ocajnim doskocicama vaditi.
Santos

Post by Santos »

Gledali ste sportski pregled .Sta je ono pitari pa vi cete jos malo rukama golove davati.Gledali ste nemojte folirat.Poserem vam se na ovu titulu ako je dobijete vako.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Ma dzaba je raspravljati i pricati, davati argumente, kad je neko bolestan. Lajali su na svaku sumnjivu pobjedu Zelje a sada sute ko pice kad su skoro sve utakmice dobili uz pomoc sudija. Prekrajaju istoriju jer ih ona boli, ne priznaju sadasnjost jer ih ona podera. Nikada u zivotu nisam sreo smjesnije likove u vidu navijaca nego na ovom forumu. Znam masu navijaca Sarajeva koji su realni i samo kazu "Polako doci ce i nase vrjeme" jer su svjesni da su dugo dugo godina ispod Zelje i kad bolje razmislim stvarno bi mi bilo drago da osvoje prvenstvo jer bi njihova patnja mogla preci u ozbiljne psihicke posljedice a to je jako opasno kada se desi u mladosti.
Zato evo: "Sarajevo je najbolji klub u sadasnjoj i bivsoj drzavi". Uzivajte nemojte radi Zelje da puknete po svim savovima!!!!!!
Skoro

Post by Skoro »

Santos wrote:Gledali ste sportski pregled .Sta je ono pitari pa vi cete jos malo rukama golove davati.Gledali ste nemojte folirat.Poserem vam se na ovu titulu ako je dobijete vako.
Kome vi imate sta pricati! Vi pricate o nacinima osvajanja bodova i titula???!!! :lol: :lol: Pa vi uz Zrinjski i Siroki godinama vrijedite za klub koji najbolje 'sređuje' utakmice i plaća sudije
Zato ste u dugovima do guše :skoljka:
Skoro

Post by Skoro »

Prince wrote: Bilo vas je više na tribinama, već odavno nije.
U gradu vas je možda više, ali u državi svi rigaju na FKS.
Na tom većem stadionu smo uvijek mogli igrati i mi, samo nismo željeli davati silne pare. Da te podsjetim, titulu smo '72. upravo osvojili na Koševu.
Na ovo o drugoj ligi (a ne lizi, nepismeni stvore) ću ti reći da duže i postojimo, 25 godina, pa je normalno da više igramo i u drugoj ligi.
Ma sta ti pricas, pa daj jedan argument za te nebuloze!
Mi smo klub sa najviše PRVOLIGAŠKIH utakmica u BiH, barem 250-300 više od vas!, i oduvijek igramo na NAJVEĆEM stadionu
Pa sa Slobodom smo odigrali više utakmica nego sa vama, o Zvezdi, Dinamu, Hajduku ili Partizanu ne treba pricati
A 'riganje' na Sarajevo je isključivo posljedica antagonizama prema glavnom gradu ali sta ces tako kad nosis ime svoga grada
Skoro

Post by Skoro »

hrasno38 wrote:Zelje a sada sute ko pice kad su skoro sve utakmice dobili uz pomoc sudija. Prekrajaju istoriju jer ih ona boli, ne priznaju sadasnjost jer ih ona podera.
Zato evo: "Sarajevo je najbolji klub u sadasnjoj i bivsoj drzavi". Uzivajte nemojte radi Zelje da puknete po svim savovima!!!!!!
Kako samo vi zamjenjujete teze, ni Milosevic vam nije ravan!
Niko nikada nije rekao da je Sarajevo bolji klub, trenutno nije bolji. Prije rata je imao puno bolje rezultate ali sada nema (imat ce ako Bog da polako). Mi kazemo da je Sarajevo je NAJVEĆI klub, uvijek je to bilo i bice, dzaba vam sve
Stimanje utakmica?! Ma ja isli smo preko onih vasih havera iz Posusja i Sokolca, samo smo prošli bez ŠPEKA :D
Santos

Post by Santos »

Hajmo po cigare 1921.
HZSA

Post by HZSA »

Hrasno, jesi li ti normalan, svakom trecem covjeku na forumu kazes kako je bolestan, pa jel to sve sto znas?! zapitaj se malo, da nisi ti taj koji je bolestan, da sam na tvom mjestu, potrazio bih pomoc specijaliste.
"Polako doci ce i nase vrjeme" jer su svjesni da su dugo dugo godina ispod Zelje i kad bolje razmislim stvarno bi mi bilo drago da osvoje prvenstvo jer bi njihova patnja mogla preci u ozbiljne psihicke posljedice a to je jako opasno kada se desi u mladosti.
ti si stvarno bolestan , opsjednut, idi lijeci se (ali negdje drugo).

Image
hrasno38

Post by hrasno38 »

HZSA wrote:Hrasno, jesi li ti normalan, svakom trecem covjeku na forumu kazes kako je bolestan, pa jel to sve sto znas?! zapitaj se malo, da nisi ti taj koji je bolestan, da sam na tvom mjestu, potrazio bih pomoc specijaliste.
"Polako doci ce i nase vrjeme" jer su svjesni da su dugo dugo godina ispod Zelje i kad bolje razmislim stvarno bi mi bilo drago da osvoje prvenstvo jer bi njihova patnja mogla preci u ozbiljne psihicke posljedice a to je jako opasno kada se desi u mladosti.
ti si stvarno bolestan , opsjednut, idi lijeci se (ali negdje drugo).

Slusam momcino ljudima koji imaju nacin izrazavanja brdsko-planinski nista drugo ne mogu reci nego da su bolesni a koliko se sjecam to ste bili ti i Skoro. Potrazi retrospektivu mog i tvog razgovaora pa procitaj ko je prvi poceo sa uvrijedljivim rijecima. KJoliko sam pratio ovaj forum te rijeci su bile iz vasih usta i to svakom ko vam je isao u kontru a pogotovo ako je isao sa argumentima. Jedino mi je zao sto radi takvih kao sto ste vi na utakmicama stradaju oni koji su posve normalni i nista manje nisu navijaci nego vas dvojca. I zivota vam razgulite obojca do daljnjeg makar sto se mene tice!!!!
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Neka mi neko od strumfova kaze kakav imaju skor sa slavijom iz istocnog sarajeva, pa neka se malo hvale sa tom tradicijom.

Kad nece prince, hajde ti hrasno38 odgovori.
hrasno38

Post by hrasno38 »

Celicna_saka wrote:Neka mi neko od strumfova kaze kakav imaju skor sa slavijom iz istocnog sarajeva, pa neka se malo hvale sa tom tradicijom.

Kad nece prince, hajde ti hrasno38 odgovori.
Iskreno da ti kazem ne znam ali po tvom pitanju predpostavljam da imaju negativan skor. Ali koliko vidim ovdje je naslov teme vezan za Grbavicu i Kosevo tj. za Zelju i Sarajevo. Jedino da niste zbog losijeg skora sa Zeljom presli da navijate za Slaviju hahaha.
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Ne, nego se ovdje vazda potencira ta vajna tradicija od 1921 kao da ste u najmanju ruku bili najzajebaniji klub u drzavi, a ne kanta za nabijanje i rekreaciju umornih radnika zeljeznice.
hrasno38

Post by hrasno38 »

Celicna_saka wrote:Ne, nego se ovdje vazda potencira ta vajna tradicija od 1921 kao da ste u najmanju ruku bili najzajebaniji klub u drzavi, a ne kanta za nabijanje i rekreaciju umornih radnika zeljeznice.
Iskreno ne znam niti jedan klub na zemaljskoj kugli koji je osnovan i odmah razvaljivao. I Hajduk koji je osnovan 1911 je u pocetku pusio sve redom.
Skoro

Post by Skoro »

Planinsko-brdski?! Misliš sa Hrasnog brda? :lol: :lol:
Kada ponestane argumenata onda se vrijeđa! Nije bitno, bitno je da cemo se cuti sljedece godine ako Bog da i onda razgovarati o ciframa, statistikama....
Inače, tema nije Sarajevo - zeljo nego Kosevo-grbavica
Ono, vi veliki na grbavici a mi mali na Kosevu :lol: :lol: :lol:
hrasno38

Post by hrasno38 »

Skoro wrote:Planinsko-brdski?! Misliš sa Hrasnog brda? :lol: :lol:
Kada ponestane argumenata onda se vrijeđa! Nije bitno, bitno je da cemo se cuti sljedece godine ako Bog da i onda razgovarati o ciframa, statistikama....
Inače, tema nije Sarajevo - zeljo nego Kosevo-grbavica
Ono, vi veliki na grbavici a mi mali na Kosevu :lol: :lol: :lol:
kako ovo zadnje zvuci lijepo i sto je najvaznije istinito :)))
Skoro

Post by Skoro »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E svasta
:lol: :lol: :lol: :lol:
nemoj da vas neko cuje Boga ti, obrukat cete i grad i drzavu :lol:
hrasno38

Post by hrasno38 »

Skoro wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E svasta
:lol: :lol: :lol: :lol:
nemoj da vas neko cuje Boga ti, obrukat cete i grad i drzavu :lol:
E sad ko bruka grad i drzavu je pomalo diskutabilno. Vjerovatno ne onaj ko je u Evropi imao najbolje rezultate. Ko ono bi u polufinalu kupa UEFA? Nesto ne mogu da se sjetim!!!!!
Skoro

Post by Skoro »

Nekakav Videoton, nisam ni ja cuo. Postoji li on sada? :?
3per

Post by 3per »

Jesu ovi pitari sega. Isto mazge.

Covjek im fino kaze:

-mi imamo SVOJ stadion, vi nemate NIKAKAV nego ste podstanari
-UEFA je proglasila Zelju najuspjesnim, najboljim ma sve naj klubom u Bosni i Hercegovini
-karamo vas zadnjih 5 godina, evo sad ce 6. kako nas niste pobjedili

I oni sad nasli se ovdje nesto diskutovati :)

Ma torpedovci, bjaaaaaaaaaaazi
Skoro

Post by Skoro »

Ispravka BOLESNOG navoda

Stadion ste DOBILI od drzave, nije vas i nikada nije bio vas
Dobili ste ga i ne fali se
Post Reply