Stadion Kosevo Vs. Grbavica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Prince

Post by Prince »

Ko zna kakve Turci spletke prave s kladionicama, sve mu je jasno. Svima se isplatilo odigrati 2:2, odnosno 0:5, jer su u FKS-u bili svjesni da ne mogu dalje, a napunili su stadion.
List

Post by List »

Prince wrote:Ko zna kakve Turci spletke prave s kladionicama, sve mu je jasno. Svima se isplatilo odigrati 2:2, odnosno 0:5, jer su u FKS-u bili svjesni da ne mogu dalje, a napunili su stadion.
:zzzz: :D
Satriani

Post by Satriani »

List wrote:
Satriani wrote:
Skoro wrote: Cuj Zrinjski i Ginis... ma nisi normalan...mislim, konj bi do sada razumio sta sam htio reci... stvarno nemam rijeci vise .... tipicno strumfovski :?
Htio si reci kako smo mi prolazili dalje jer smo dobijali levate. A ja ti kazem da je Zrinjski usao u Ginisovu knjigu rekorda jer je zijanio 1:4 od levata i tako postao prva ekipa u Europi koja je ispala od ekipe iz Luxemburga (sto je objektivno Ginisovski poduhvat), sto bi se desilo i vama da ste ikad imali priliku igrati u pretkolu lige prvaka.
Eto topuze jedan sve ti se mora crtat!
FK Sarajevo je 2 puta igralo u pretkolima lige prvaka a FK Željezničar 3 puta (od toga dva puta u ovom milenijumu :D ).
F.K. Srajevo je mozda igralo Kup Sampiona, ali Ligi Prvaka nisu ni primirisali. Razlika ova dva takmicenja je jasna.
Satriani

Post by Satriani »

Skoro wrote:
Satriani wrote: Htio si reci kako smo mi prolazili dalje jer smo dobijali levate. A ja ti kazem da je Zrinjski usao u Ginisovu knjigu rekorda jer je zijanio 1:4 od levata i tako postao prva ekipa u Europi koja je ispala od ekipe iz Luxemburga (sto je objektivno Ginisovski poduhvat), sto bi se desilo i vama da ste ikad imali priliku igrati u pretkolu lige prvaka.
Eto topuze jedan sve ti se mora crtat!
Prvo majstore ne vrijeđaj! To što ti nemožeš neke stvari skontat, šta ću ti ja. Zrinjski je igrao na 0, dali su lovu na kladionicu i primili šfrljoku u 93 min. Poslije je mrtvace bilo lako dovršiti... Kakvi ginisi kakve trice... Ostalo sto si napisao je.... tipično.... bez veze... a da malo mozak uključiš?
Eto ti znas na sta su oni igrali, i jesu li sta uplatili, tebi Dzidic na uho sapnuo. Sto se Ginisa tice, to nisam ja napisao, vec prenio informaciju iz medija. Niti jedan klub iz Luxemburga nikad nije prosao dalje u Europskim takmicenjima i to se smatra kuriozitetom. Pa ti si pun nekkavih intriga, garant se fiksas sapunicama.
List

Post by List »

Satriani wrote:F.K. Srajevo je mozda igralo Kup Sampiona, ali Ligi Prvaka nisu ni primirisali. Razlika ova dva takmicenja je jasna.
I nije baš. Prije je možda čak bilo i kvalitetnije. Jer je kvalitet bio u manjem broju velikih klubova. I bilo je znatno teže napraviti veliki rezultat u tadašnjem kupu prvaka.

A sada.....sada u drugom pretkolu Slavia Praha.....u trećem Sparta Praha.....u drugom Skonto Riga......u drugom Celtic.....u trećem Glasgow Rangers.....u trećem ManUTD....u prvom pretkolu džidži-midži klubovi iz Andore, sa Malte, iz Armenije, Azerbejdžana, Gruzije, Kazahstana......a nekoć davno....odmah u drugom pretkolu čekao te potencijalni prvak Evrope sa barem 5-6 velikana tog vremena.....bilo je manje utakmica.....ali klubovi su bili jači.....kako ovi iz bogatih zemalja tako ovi iz siromašnog i komunizmom opustošenog istočnog bloka.

Hoću reći, nije isto sada ući u ligu prvaka i nekoć davno proći 3-4 kola. Sada je to malo lakše. Sada si možeš dozvoliti da budeš četvrti u Engleskoj a da budeš prvi u Evropi. Nekoć se to nije moglo. Ako se ne varam, jedno vrijeme nisi mogao braniti titulu prvaka Evrope ako nisi odbranio titulu prvaka zemlje iz koje dolaziš.
Santos

Post by Santos »

4 u evropi.Sta se raspravljate vise.
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Santos wrote:4 u evropi.Sta se raspravljate vise.
Sta cetvrti?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

dosadila sam vam vise na one dvije teme...
mIRCerka wrote:u subotu, 29.07.2006 dernek u pionirskoj...
znani i nenznani...manijaci i horde zla...bistricani i vratnicani... piramidashi i antipiramidashi...folkeri i rokeri...dobrinjci alipasinci...masinci i gimnazijalci...
vrijeme da je da zakopamo ratne sjekire i da se druzimo....
dodjite...povedite djecu...ako nemate svoje, povedite sestrice bratice, male komsije...povedite raju...dodjite...
zasto?
Image
Zato sto jedan NEUSTRASIVI LAV slavi svoj rodjedan!!! Lav ima neizmjernu snagu ali mu je potrebna nasa pomoc. Potreban je novac za njegovo lijecenje. A karta kosta 1KM. A bice glumaca, pjevaca, animatora. Slavljenik nece moci doci. Ali sto nas vise dodje, to ce on ranije izaci iz izolacije. Dodjite u sto vecem broju. Dodjite da sto prije organizujemo proslavu Vikijevog rodjendana na otvorenom zajedno sa njim :D

http://www.saveviktor.com
fczeljo

Post by fczeljo »

List wrote:
Satriani wrote:F.K. Srajevo je mozda igralo Kup Sampiona, ali Ligi Prvaka nisu ni primirisali. Razlika ova dva takmicenja je jasna.
I nije baš. Prije je možda čak bilo i kvalitetnije. Jer je kvalitet bio u manjem broju velikih klubova. I bilo je znatno teže napraviti veliki rezultat u tadašnjem kupu prvaka.

A sada.....sada u drugom pretkolu Slavia Praha.....u trećem Sparta Praha.....u drugom Skonto Riga......u drugom Celtic.....u trećem Glasgow Rangers.....u trećem ManUTD....u prvom pretkolu džidži-midži klubovi iz Andore, sa Malte, iz Armenije, Azerbejdžana, Gruzije, Kazahstana......a nekoć davno....odmah u drugom pretkolu čekao te potencijalni prvak Evrope sa barem 5-6 velikana tog vremena.....bilo je manje utakmica.....ali klubovi su bili jači.....kako ovi iz bogatih zemalja tako ovi iz siromašnog i komunizmom opustošenog istočnog bloka.

Hoću reći, nije isto sada ući u ligu prvaka i nekoć davno proći 3-4 kola. Sada je to malo lakše. Sada si možeš dozvoliti da budeš četvrti u Engleskoj a da budeš prvi u Evropi. Nekoć se to nije moglo. Ako se ne varam, jedno vrijeme nisi mogao braniti titulu prvaka Evrope ako nisi odbranio titulu prvaka zemlje iz koje dolaziš.
a ko je to proso 3-4 kola u kupu sampiona?:lol: :lol:
ako mislis da je sada lakse uci u CL, nego nekad u kup sampiona, varas se. ako nista pogledaj rezultate timova sa ovih prostora.
druga stvar, sada te doceka 3 ili 4.iz engleske, italije, spanije, njemacke al koji su jaci od pola evrope i nista ne zaostaju za prvacima svojih zemalja. btw, u kup sampiona nisi se trebo kvalifikovati, dovoljno je bilo da si prvak, a to sto neki slave jedno prodjeno kolo ko srbi kosovo, to je druga stvar. helem, da nastavim: sada ti treci ili cetvrti iz petice ima para i jaku ekipu ko i prvi. hajd ti meni reci kakva ti je razlika da se sad sretnes sa liverpulom, mancesterom ili celzijem, odnosno bayernom ili werderom, odnosno milanom ili interom(u normalnija vremena mozes dodat i juve), barcom ili realom? razlike nema, ispadas kako god da dobijes! ako te ne nabiju onda ce te sudija izbacit, a jedino ti bog moze pomoc da prodjes.

btw, i kad ih namucis u tim kvalifikacijama odma ti kupe pola ekipe, samo da te oslabe(njima takvi nisu potrebni) tako da sljedece godine nemozes ni doci do njih.

buraz u ovoj danasnjoj situaciji kod nas, teze ti je proci jedno pretkolo u cl nego nekad 3-4 kola u kupu sampiona.
Post Reply