Stadion: Bilino Polje, Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Treba li se stadion dograditi??

Da
334
80%
Ne
84
20%

Total votes: 418

kamen spoticanja

#701 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by kamen spoticanja »

de ba odrzavanje terena je nauka...galatasaray trenutno placa nekog dr. mr fr. lika za travu iz holandije i nekakvu mu firmu mjesecno 60 hiljada eura a vidjeli ste kakav je teren bio protiv schalkea na Turk telekom areni...
nego vak je lakse...upali memo traktor par krugova gore dole i teren ko chvoka :D
MightyMatch

#702 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by MightyMatch »

andr0id wrote:Ne mozes racunati evropu.. njihovu klimu i nasu. Kod engleza je malo kise....

Sent from my GT-i9001
:shock: :-) :lol: Jest k'o i na Bahamima puno snijega,inace mi smo u centralnoj Australiji. :run:
Co0l

#703 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Co0l »

Na jednoj potpuno nebitnoj utakmici (jedno od mnogih kola lige) ciji rezultat nista ne mijenja se vidjeli tragovi guma jer se teren pripremao za utakmicu koja je bitna (utakmica reprezentacije) i ciji rezultat moze odluciti o historijskom plasmanu na SP i odmah se svi uzjogunili :lol:
Ako protiv Grcke ne bude teren valjao tad kritikujte jer to i jest utakmica za koju se teren priprema a ne zbog jednog kola ove nase fildzan lige.
Djubre_

#704 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Djubre_ »

Cuj geografija jedan haha.. pa je kisovita je, ali ne kao kod nas. Koliko oni novca bacaju na travnjake? Mi bi za te novce stadione mogli napraviti.

Si gledao na discoveryu emisiju o EP u poljskoj i ukrajini? Sta su sve firme nocima radile da odrze teren pred neku utakmicu. Koje platno preko terena i nekakve lampe na stubovima grijale kao da pilice uzgajaju.. sta ti ocekujes od nas?

Tragovi jesu ubadali u oci.. ali je milina igrati na njemu! To vas samo jebe jedan dio ljubomore. Vama su grbavica i kosevo - Nou Camp! Kompleksasi! Niste na boljem i ljepsem stadionu bili haha.

Najbolji i najljepsi stadion u drzavi, a toliko kritika! Jao jao.. ne cudi me nista.. znam sta pojedince boli..

Sent from my GT-i9001
Co0l

#705 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Co0l »

andr0id wrote:Cuj geografija jedan haha.. pa je kisovita je, ali ne kao kod nas. Koliko oni novca bacaju na travnjake? Mi bi za te novce stadione mogli napraviti.

Si gledao na discoveryu emisiju o EP u poljskoj i ukrajini? Sta su sve firme nocima radile da odrze teren pred neku utakmicu. Koje platno preko terena i nekakve lampe na stubovima grijale kao da pilice uzgajaju.. sta ti ocekujes od nas?

Tragovi jesu ubadali u oci.. ali je milina igrati na njemu! To vas samo jebe jedan dio ljubomore. Vama su grbavica i kosevo - Nou Camp! Kompleksasi! Niste na boljem i ljepsem stadionu bili haha.

Najbolji i najljepsi stadion u drzavi, a toliko kritika! Jao jao.. ne cudi me nista.. znam sta pojedince boli..

Sent from my GT-i9001
E jebi ga jarane,pretjera ti sad.
Tomahawk11
Globalni moderator

#706 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Tomahawk11 »

Hajd sve, ali da ima vise kise kod nas nego kod Engleza :-)
dakine

#707 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by dakine »

Tomahawk11 wrote:Hajd sve, ali da ima vise kise kod nas nego kod Engleza :-)
:lol: :lol:
BHF_Manijak

#708 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by BHF_Manijak »

Pa jarane jedini si ti ovdje sa kompleksima. Toliko ne znas sta vise pises da si poceo i lupati gluposti o tome gdje vise kise ima, a Engleska prosjecnoj 200 kisnih dana u godini! :-) :roll:

Konstantno ti je neka prica zadnjih mjeseci o nekakvim kompleksima, zavidnosti, ljubomori itd, mislim wtf?! Sto raja kaze da je smijesno vidjeti tragove guma, jesu li to kompleksi? Vidim zamjeris i raji sto je pricala onda protiv Portugala da nam je teren bio uzasan, mislim halo ba, sta treba reci? :shock: :shock: :shock:

Ohani malo, nema tu nikakvih kompleksa, stavise, da procitas komentare nakon postavljanja trave vidio bi da je 90% raje zadovoljno uradjenim!
Djubre_

#709 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Djubre_ »

200 kisni dana.. ja na malo kojoj utakmici vidim tu kisu.. inace je ljepota...

Da muka je vecini, a u sustini je drago za novi travnjak.. pa samim tim, i tebi je muka na samo rijec zenica.. "ohani"?

Sent from my GT-i9001
Djubre_

#710 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Djubre_ »

Tomahawk11 wrote:Hajd sve, ali da ima vise kise kod nas nego kod Engleza :-)
Nema vise kise, ali imas u danu 4 g doba. Mislim da je bilo snijega kod nas..

Sent from my GT-i9001
Kinaski

#711 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Kinaski »

andr0id wrote:200 kisni dana.. ja na malo kojoj utakmici vidim tu kisu.. inace je ljepota...

Da muka je vecini, a u sustini je drago za novi travnjak.. pa samim tim, i tebi je muka na samo rijec zenica.. "ohani"?

Sent from my GT-i9001
Kume ocam' nije sramota ispast glup, al je sramota biti konstantno glup.
ganjeta

#712 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by ganjeta »

:lol: :mrgreen:
Šibicar

#713 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Šibicar »

:lol:
BHF_Manijak

#714 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by BHF_Manijak »

andr0id wrote:200 kisni dana.. ja na malo kojoj utakmici vidim tu kisu.. inace je ljepota...

Sent from my GT-i9001
Ma jarane tebi je neko nesto bacio pod noge, nisi takav bio kad si se tek registrovo najmilijih mi! :lol:

Kakav lik jebote, isade mi jedemo muda jer oni imaju normalan travanjak! :lol:
frngla

#715 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by frngla »

Oplakah :lol: :lol: molim administratora da čovjeku dodijeli titulu "Sir" uz nick Android
Logovan

#716 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:Pa jarane jedini si ti ovdje sa kompleksima. Toliko ne znas sta vise pises da si poceo i lupati gluposti o tome gdje vise kise ima, a Engleska prosjecnoj 200 kisnih dana u godini! :-) :roll:

Konstantno ti je neka prica zadnjih mjeseci o nekakvim kompleksima, zavidnosti, ljubomori itd, mislim wtf?! Sto raja kaze da je smijesno vidjeti tragove guma, jesu li to kompleksi? Vidim zamjeris i raji sto je pricala onda protiv Portugala da nam je teren bio uzasan, mislim halo ba, sta treba reci? :shock: :shock: :shock:

Ohani malo, nema tu nikakvih kompleksa, stavise, da procitas komentare nakon postavljanja trave vidio bi da je 90% raje zadovoljno uradjenim!
A vidiš da frajer nije dobar al' nikako. :lol: To što priča kako su drugi kompleksaši, ljubomorni, itd je zbog toga što misli da je jedini pametan što se tiče stadiona Bilino Polje. Pokupio svu pamet svijeta pa nas ostale gleda kao kompleksaše.
Djubre_

#717 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Djubre_ »

Je li to najbolje sto mozete? 8-)

Sent from my GT-i9001
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#718 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by JoseMujica »

de Android ne izvrći stvari ......nego uzmi atlas svijeta za osnovnu školu...ima tamo i klimatska karta :lol:
Kinaski

#719 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Kinaski »

Izdrzi android lave uz tebe smo
JoseMujica

#720 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by JoseMujica »

Pravda za Androida! :lol: :lol: :lol:
sumirprimus

#721 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by sumirprimus »

ono šo jes jes,kako ova klima ode dođavola vidimo sunce i kod engleza :mrgreen:
Šibicar

#722 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Šibicar »

kežual's,ne nije mi krivo,šta više,jako mi je drag taj teren jer vas je Željo rasturio na njemu,a ja bih,najiskrenije,volio da su svi tereni u BiH k'o na Bilinom,liga bi nam bila 5 puta gledljivija i bolja.
JoseMujica

#723 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by JoseMujica »

majke mi ako ste normalni...oko čega se kačite :-)

fala svima i UEFA-i i Zenici i NS-u i ko god je marku dao za obnovu Bilinog polja što danas imamo barem jedan pristojan stadion u BiH jer do unazad godinu nismo imali ni taj jedan! A đe se nalazi najmanje je bitno
phillie

#724 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by phillie »

Ma dajte ljudi, iskreno, jel vi to ne bi voljeli da Bosna i Hercegovina ima makar dva nogometna stadiona na kojima reprezentacija moze igrati svoje utakmice? Ovo pitanje je prvenstveno za zenicane. Otice repka iz Zenice ako naprave Kosevo ili Grbavicu? Nek idu, sretno im bilo (dobronamjerno mislim), ionako kad reprezentacija igra u Zenici koliko zenicana bude na utakmici koji mogu doci do karte. Ko hoce da gleda nase zmajeve nece mu daleko biti Sarajevo. Zenica i zenicani nemaju i ne mogu imati ekskluzivitet kad je u pitanju reprezentacija Bosne i Hercegovine u pitanju, ustvari nijedan grad to ne bi trebao imati. Druga je sad stvar sto smo puka sirotinja i sto smo nekako skuckali da imamo jedan kvalitetniji stadion, pa nema se kud....a to posmatrati sa stanovista "yebali smo sarajlije, kod nas repka igra" je pomalo djetinjasto.

Kao sto neko rece, mi imamo i previse parametara i kriterija koje uzimamo samo da bi se podjelili, u svoje tabore i da se gledamo "preko nisana". Nije dovoljno sto nas je politika tako razvrstala, pa i navijacka klupska pripadnost, i mjesto odigravanja utakmice NASE reprezentacije treba da bude koska razdora medju nama. :run:

Oni koji zive u snovima da ce Zmajevi stalno igrati u Zenici i da je odlazak u Sarajevo poraz Zenice, nek se probude i dodju sebi.
Oni koji sanjaju samo to da se reprezentacija BiH "konacno vrati u glavni grad, gdje i pripada" nek se i oni probude i nek dodju u Zenicu :D :D :D

Iskreno, da hoce vise poceti rekonstrukcija Grbavice ili Koseva, pa ko god je gradio i finansirao.
Djubre_

#725 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Djubre_ »

Sve je to dobro receno. Ali realno zenicu i sarajevo ne mozes strpati u isti kos. Malo je ljudi koji tako razmisljaju.. skroz malo.. vecina ih mrzi zenicu i zenicani sarajevo.. a ako cemo jos realnije ono iz naseg naroda.. onda mozemo reci da i ostali ne vole bas sarajevo..

I upravo zbog toga uvijek ce biti rasprave svugdje. Kao sto si rekao, ukrali smo vam reprezentaciju.. sad igraju kod nas..

Svi smo svjesni da ce reprezentacija igrati u sarajevu. Slazem se da treba, ali da ne zaboravi nikada zenicu. Pa daj boze para pa da se sjete i tuzle itd..

Uvijek ce biti oni normalno sto brane i vole grbavicu, kosevo, bilino, tusanj..

Meni je to ohladilo ma da mi je jos uvijek drago sto igraju u zenici. Ali nece mi biti krivo kada ode u sarajevo.. manje vise gledam stadion i publiku.. tu sam da gledam utakmicu.

Amin boze da se izgrade grbavica kosevo i ostali. Naravno liga bi bila zanimljivija. Sam prenos na tv-u bi puno bolje izgledao.. posjeta i ostalo.. a da ne govorim kvalitet terena koji uticaj ima..

Sent from my GT-i9001
Post Reply