Al' mislim stvarno, cuj ista je prihvacena.
Stadion: Bilino Polje, Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BegA_
#1326 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
E sto ces ga ti Nikola docekati.
Ovi sa govnocentra su uvijek imali bisere da se upisas.
-
Djubre_
#1327 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Ko je ova lopata? Haha! On sad ko pametan, savez to ne zna.. dajte nagradu ovom i nek osigura svoju ideju "patent", isplatit ce mu se nekad na onom svijetu..
Sto reci osim, bravo glupane!
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Sto reci osim, bravo glupane!
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
Mustang1
#1328 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Meni samo nije jasno kad se vec godinama prica o premjestanju i obnovi stadiona u Sarajevu sto se vec godinama nista ne uradi nego svaki put se nadje neka budala koja hoce da premjesti zato sto je njemu doslo tako a ima utjecaja isto kao sto ja na Angelinu Jolile uticem 
- snaga_znanja
#1329 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Patriota na baterije i nazalost parlamentarac...doff wrote:Jasmin Duvnjak (Patriota i Parlamentarac FBIH )
Kasno veceras usvojili smo Federalni budzet. Predlozio sam zajedno sa kolegom N.Beganovicem iz Zenice amandman, kojim bi osigurali pocetna 2 miliona KM za obnovu i prosirenje Gnijezda ZMAJEVA - Bilinog polja. Nazalost, falilo nam je nekoliko glasova. Danas su pojedinci sramotno porucili da je ovo lokalno pitanje... A vec sutra ce se kleti u zmajeve i carobnost i talicnost zenickog hrama nogometa. Jos kad nas zovnu, sa strane, da im nabavimo koju ulaznicu za utakmicu nase reprezentacije. No, idemo dalje..... aBd napravit ce Zenica, kao sto je i navikla, od svojih para i para bh.patriota vece, ljepse i modernije Bilino polje - Dom Zmajeva i ponos nacije!!!
- BHF_Manijak
#1330 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Imam osjecaj da je Zenici godisnji praznik kad dodje reka i tih 3-4 sata "derneka" i vasera po gradu. Jarane ba imate li vi kakvih drugih dogadja u gradu, mislim ono derneci, kino, izlasci, neki kulutrni dogadjaji ha hu? Ljudima k'o da qrac sijeces kad im spomenes da bi se repka mogla preseliti u Sarajevo.
Kako napaceni komentari, Bog te vidio.
A vidim i dalje se fura mit o atmosferi Bilinog polja!
Zadnjih 46 utakmica, 2x Bosna je sampion i 2x Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej, sve zacinjeno sa 800x Mene zivot razocarao. Onda slijedi sjedanje i 80 minuta gledanje tekme, te eveutalno urlik kad je gol.
Al' jok ba, ne cujemo mi dobro na TV-u i kad odemo na tekmu, atmosfera je k'o na Boca-River, samo mi gluhi!
A vidim i dalje se fura mit o atmosferi Bilinog polja!
Zadnjih 46 utakmica, 2x Bosna je sampion i 2x Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej, sve zacinjeno sa 800x Mene zivot razocarao. Onda slijedi sjedanje i 80 minuta gledanje tekme, te eveutalno urlik kad je gol.
- Ajatolah_
#1331 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Na stranu sve, al' smijeh me spopadne kad zamislim scenu kako Bilić sve ovo izdeklamuje, a Begić na to onako staloženo, hladnokrvno: "Hvala vam na ideju. Ista je prihvaćena." 
-
Mustang1
#1332 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Nije problem sto se seli repka nek se seli ali je problem sto svake godine se neko javi da je seli spominjuci kapacitet i trazi da drzava ulozi u Kosevo a drzava nije ni marke ulozila u Bilino i pocne omalozavati i pricati gluposti
- BHF_Manijak
#1333 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Tako je i bilo, s amnje vise svakim Begicevim odgovorom. Previse diplomatski odgovor i nakva usqrcenost, kako se repka plasirala, ne mozes vise njegov normalan nastup vidjeti.Ajatolah_ wrote:Na stranu sve, al' smijeh me spopadne kad zamislim scenu kako Bilić sve ovo izdeklamuje, a Begić na to onako staloženo, hladnokrvno: "Hvala vam na ideju. Ista je prihvaćena."
- snaga_znanja
#1334 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Iz drzavnog budzeta za Kosevo pare nikad necete dobiti. Iz federalnog isto tako. Dakle ostane vam grad i kanton sto dodje sami si pravite.
Taman posla da kakva nena iz Travnika od poreza koji je platila finansira gradnju budalestina po Sarajevu. Ja vam zelim stadion po svjetskim standardima ali naravno od vaseg novca...
Taman posla da kakva nena iz Travnika od poreza koji je platila finansira gradnju budalestina po Sarajevu. Ja vam zelim stadion po svjetskim standardima ali naravno od vaseg novca...
- splend
#1335 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
jest, bas nam je praznik ta 3-4 sataBHF_Manijak wrote:Imam osjecaj da je Zenici godisnji praznik kad dodje reka i tih 3-4 sata "derneka" i vasera po gradu. Jarane ba imate li vi kakvih drugih dogadja u gradu, mislim ono derneci, kino, izlasci, neki kulutrni dogadjaji ha hu? Ljudima k'o da qrac sijeces kad im spomenes da bi se repka mogla preseliti u Sarajevo.
A vidim i dalje se fura mit o atmosferi Bilinog polja!![]()
![]()
![]()
Zadnjih 46 utakmica, 2x Bosna je sampion i 2x Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej, sve zacinjeno sa 800x Mene zivot razocarao. Onda slijedi sjedanje i 80 minuta gledanje tekme, te eveutalno urlik kad je gol.Al' jok ba, ne cujemo mi dobro na TV-u i kad odemo na tekmu, atmosfera je k'o na Boca-River, samo mi gluhi!
neces vjerovati, al ljude realno boli neka stvar hocel se tekme igrati ovdje ili u sarajevu. realno je da u sarajevo nece bar jos 4-5 godina, jer nemaju gdje. e sad sto svako ima pristup internetu, pa se lako dobije utisak kakav ti imas, je druga stvar.
a uostalom, ne znam kako ce repka u sarajevo, jos im samo treba da poslije utakmice nestane vode, pa da moraju doci u zenicu da se tusiraju
al sta vas briga imate SFF, crveni tepih, gluma fazoni
-
Rob_Atl
#1336 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Kolko se god mi zenicani "bunili" sto bi se repka mogla preseliti u Sa, toliko se i vi bunite sto repka ne igra u SA, pa ti ga na kraju dodje isti krc 
- luckylaka
#1337 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Reprezentacija bi kvalifikacije za E.P.U Francuskoj trebala da igra u St.Louis,Chicago ili Atlanta

- snaga_znanja
#1338 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Ne znam kako da ti odgovorim...BHF_Manijak wrote:Imam osjecaj da je Zenici godisnji praznik kad dodje reka i tih 3-4 sata "derneka" i vasera po gradu. Jarane ba imate li vi kakvih drugih dogadja u gradu, mislim ono derneci, kino, izlasci, neki kulutrni dogadjaji ha hu? Ljudima k'o da qrac sijeces kad im spomenes da bi se repka mogla preseliti u Sarajevo.
A vidim i dalje se fura mit o atmosferi Bilinog polja!![]()
![]()
![]()
Zadnjih 46 utakmica, 2x Bosna je sampion i 2x Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej, sve zacinjeno sa 800x Mene zivot razocarao. Onda slijedi sjedanje i 80 minuta gledanje tekme, te eveutalno urlik kad je gol.Al' jok ba, ne cujemo mi dobro na TV-u i kad odemo na tekmu, atmosfera je k'o na Boca-River, samo mi gluhi!
aha.. kod nas makar muzej radi...
- BHF_Manijak
#1339 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Vidis, mene boli qrac hoce li repka igrati u Sarajevu, Bihacu ili Zenici, meni je pun qrac papanluka koji se taj dan sjeti u grad tipa teferica kakvog, ponovo sam vracen u realnost protiv Amerike, tako da ne pisem iz tog razloga.
Sega mi je kako likovi na onom linku napravise oplakivanje k'o kad je tito umr'o, Bog te vidio isto da im je sasv zivot sveden na taj dan kad repka u Zenici igra.
Post je izmedju ostalog napisan i zbog tog mita o bajnoj atmosferi, a i sami znate da je qrac od ovce ima 2-3 godine, kad je poceo i kunto i panto dolaziti na utakmice!
Sega mi je kako likovi na onom linku napravise oplakivanje k'o kad je tito umr'o, Bog te vidio isto da im je sasv zivot sveden na taj dan kad repka u Zenici igra.
Post je izmedju ostalog napisan i zbog tog mita o bajnoj atmosferi, a i sami znate da je qrac od ovce ima 2-3 godine, kad je poceo i kunto i panto dolaziti na utakmice!
- Logovan
#1340 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Najpametnije.luckylaka wrote:Reprezentacija bi kvalifikacije za E.P.U Francuskoj trebala da igra u St.Louis,Chicago ili Atlanta![]()
- Ja_Ja
#1341 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Ma svi su tog svjesni. Od dolazaka na tekme svakakve mrake do teferica i ostalog. Poenta svega lezi u tome da Sarajevo zeli tekme ali da se svi osim Sarajeva napregnu i izgrade stadion, sto naravno tesko da ce se desiti. Ako NS, drzava, i federacija nisu dali jedne bobe za Bilino vec se Zenica posteno nategla da dovede stadion u stanje u kakvom je danas onda to isto treba da uradi i Sarajevo i onda neka ide repka gdje hoce. Do tada ba ZDRAO!BHF_Manijak wrote:Vidis, mene boli qrac hoce li repka igrati u Sarajevu, Bihacu ili Zenici, meni je pun qrac papanluka koji se taj dan sjeti u grad tipa teferica kakvog, ponovo sam vracen u realnost protiv Amerike, tako da ne pisem iz tog razloga.
- N.N.
#1342 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Sarajevo ne zeli tekme repke, oni zele stadion na racun repke 
- phillie
#1343 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Jos kad bi moglo da "teferic" ostane u Zenici, a utakmica se igra u Sa, ih rahatluku nigdje kraja....N.N. wrote:Sarajevo ne zeli tekme repke, oni zele stadion na racun repke
ode ovo u off
- phillie
-
todd_smith
#1345 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Valjda kontaju "mora da im je malo onaj trening centar" 
- phillie
#1346 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Il se Ronaldo zalio da je obnevidio kako je ovdje igraotodd_smith wrote:Valjda kontaju "mora da im je malo onaj trening centar"
- Logovan
#1347 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
todd_smith wrote:Valjda kontaju "mora da im je malo onaj trening centar"
-
Eborg
#1348 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Cuj reflektori. Hajde, 'fala, ali nesto ne znam da ce to nesto unaprijediti kada su OK. Nadam se da pod "sluzbene prostorije" misle i na svlacionice.
- Partijaner
#1349 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Ja bih volio da se semafor novi stavi, raduje ova vijest oko ulaganja, ali je to opet meni nesto "sitno".
- phillie
#1350 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Slazem se u potpunosti....Partijaner wrote:Ja bih volio da se semafor novi stavi, raduje ova vijest oko ulaganja, ali je to opet meni nesto "sitno".