sta znaci...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
CoCoLoCo

#1 sta znaci...

Post by CoCoLoCo »

Kad se kaze simtelanka krava, sta znaci to tako vam boga, kakva je razlika izmedju obicne krave i simtelanke, i po cemu dobije to ime simtelanka, u cemu je caka. :D
CoCoLoCo

#2 Re: sta znaci...

Post by CoCoLoCo »

Hvala care, zato nista ne nadjoh na gugletu jepo ih simtelan :lol:
spreca

#3 Re: sta znaci...

Post by spreca »

CoCoLoCo wrote:Hvala care, zato nista ne nadjoh na gugletu jepo ih simtelan :lol:
u kakoj vukojebini/selu ti zivis :lol:
CoCoLoCo

#4 Re: sta znaci...

Post by CoCoLoCo »

suti medjede, prvo sam konto da je sintelanka, pa onda kontam da je ispravno siMtelanka, kad ono chundara, al najsmjesnije, kucam u gugleto simtelanka, rezultat nista, kontam wtf, pa kucam simtelanka krava, opet nista, koji klinac jbte, popizdim nacisto, reko kad gugleto ne zna, znaju ovi sa foruma da ga jpes. :D
spreca

#5 Re: sta znaci...

Post by spreca »

CoCoLoCo wrote:suti medjede, prvo sam konto da je sintelanka, pa onda kontam da je ispravno siMtelanka, kad ono chundara, al najsmjesnije, kucam u gugleto simtelanka, rezultat nista, kontam wtf, pa kucam simtelanka krava, opet nista, koji klinac jbte, popizdim nacisto, reko kad gugleto ne zna, znaju ovi sa foruma da ga jpes. :D
sorta krava Simentalka se je kod nas pojavila skoro prije 50 godina......zato google nezna :lol: :lol: :lol: nije se tad bio ni rodio :lol: :lol: :lol:
CoCoLoCo

#6 Re: sta znaci...

Post by CoCoLoCo »

:lol: :lol:
spreca

#7 Re: sta znaci...

Post by spreca »

CoCoLoCo wrote::lol: :lol:
vidim ja tebe vuce na siNtelan :lol: :lol:
CoCoLoCo

#8 Re: sta znaci...

Post by CoCoLoCo »

pa bgmi sam konto da ima veze i sa tim, nesta sa ljepilom im rade il koji klinac :lol:
mali_balon

#9 Re: sta znaci...

Post by mali_balon »

Nekad prije rata, dok nije bilo humanitarne prehrane (svi cemo se sloziti da generacije danasnjih zena i djevojaka koje su odasle na humanitarnoj veoma prsato obdarene), kada zemske nisu bile obdarene prsima ko danas, cuo sam da su pojedinci te odbarene zvali ono sjooooo vidi simentalke, nisam ni ja tad znao sta jer sam znao za naninu dzidzavu.
Sarayman

#10 Re: sta znaci...

Post by Sarayman »

OT je ali moram.. Prva pomisao kad gdje pročitam/čujem sintelan je alipašinac po imenu Tvor. Taj se nije odvajao od kese istoimenog ljepila. Držao je u unutrašnjem džepu jakne i dok hoda ulicom samo vidiš kako glavu gura u taj džep i udiše hemiju koja mu je već ranije razorila mozak. Da li je živ danas, zna li neko?
mO k3

#11 Re: sta znaci...

Post by mO k3 »

CoCoLoCo wrote:suti medjede, prvo sam konto da je sintelanka, pa onda kontam da je ispravno siMtelanka, kad ono chundara, al najsmjesnije, kucam u gugleto simtelanka, rezultat nista, kontam wtf, pa kucam simtelanka krava, opet nista, koji klinac jbte, popizdim nacisto, reko kad gugleto ne zna, znaju ovi sa foruma da ga jpes. :D
Hahhahahhahahha :thumbup:
Post Reply