Šta žene zaista žele?
Moderator: anex
-
FortunaBela
#1 Šta žene zaista žele?
Drage moje forumašice, da li znate šta zaista želite?
-
tigris
dobrog muza
da bude uz mene kako u kucanstvu(ode na pijacu itd....) tako i u odgoju djece, da se u sexu trudi ko sto se trudio u vezi,a ne samo da se navali na mene,da brine o meni i djeci, posto je on pametniji postojaniji itd.( nemam nita protiv da on bude glava porodice)
da me povremeno izvede na na veceru,u kino itd,da imamo izlaske sa drustvom, (odvojeno i zajedno); da spojimo plate i zajedno placamo sve s tim da ja imam svoj djeparac za sminku
a on tamo za utakmicu i sl.
da mene i djecu vodi na skijanje
, izlete
,(more nije neophodno)
i tako
da bude uz mene kako u kucanstvu(ode na pijacu itd....) tako i u odgoju djece, da se u sexu trudi ko sto se trudio u vezi,a ne samo da se navali na mene,da brine o meni i djeci, posto je on pametniji postojaniji itd.( nemam nita protiv da on bude glava porodice)
da me povremeno izvede na na veceru,u kino itd,da imamo izlaske sa drustvom, (odvojeno i zajedno); da spojimo plate i zajedno placamo sve s tim da ja imam svoj djeparac za sminku
da mene i djecu vodi na skijanje
i tako
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
I ja sam tog dojma
:D:D:D
-
farky
posalji CV na PPtigris wrote:dobrog muza![]()
da me povremeno izvede na na veceru,u kino itd,da imamo izlaske sa drustvom, (odvojeno i zajedno); da spojimo plate i zajedno placamo sve s tim da ja imam svoj djeparac za sminkua on tamo za utakmicu i sl.
da mene i djecu vodi na skijanje, izlete
,(more nije neophodno)
![]()
i tako
-
_MaYa_
#11 Re: Šta žene zaista žele?
o čemu se radi? natukni, želim želim kapučino i kinder bueno, želim maskaru za trepavice, neku obru knjigu za pročitati, film pogledatiFortunaBela wrote:Drage moje forumašice, da li znate šta zaista želite?
pojasni pitanje ne moš tako opće postaviti
-
FortunaBela
Zaboravili ste dobre cipele.... 
-
FortunaBela
#13 Re: Šta žene zaista žele?
Vidiš ja to općenito i mislim...._MaYa_ wrote:o čemu se radi? natukni, želim želim kapučino i kinder bueno, želim maskaru za trepavice, neku obru knjigu za pročitati, film pogledatiFortunaBela wrote:Drage moje forumašice, da li znate šta zaista želite?
-
_MaYa_
#14 Re: Šta žene zaista žele?
općenito ja svašta želimFortunaBela wrote:Vidiš ja to općenito i mislim...._MaYa_ wrote:o čemu se radi? natukni, želim želim kapučino i kinder bueno, želim maskaru za trepavice, neku obru knjigu za pročitati, film pogledatiFortunaBela wrote:Drage moje forumašice, da li znate šta zaista želite?
općenito želim općenite stvari
-
FortunaBela
Jedan stih i buket ruža, dodir usana uz plam svijeća... 
-
FortunaBela
Trenutak osame...ali samo trenutak...farky wrote:biraj ili to ili cipeleFortunaBela wrote:Jedan stih i buket ruža, dodir usana uz plam svijeća...ne moze sve
![]()
-
FortunaBela
Ruka u kosi, šapat na jastuku...
Jel ti to mene pomno pratiš....
Jel ti to mene pomno pratiš....
-
farky
jel oko zmije ili zmaja?zmijaIzmaj wrote:tigris wrote:i kad sam bolesna da me mazi pazi obljece oko mene ko blesavcrna_pantera wrote:Zelim da skonta i da me tada shvati (citaj ignorise, ide niz dlaku, itd.), kad me puca PMS![]()
![]()
i ja cu tako , zdravlja mi![]()
a i kad nisam bolesna![]()
-
FortunaBela
Ljubav u očima....osmijeh na licu...dodir... 
-
micika
Zelim da mi je sada 10 godina,pa da imam normalno djetinjstvo,a ne prezivljavam 4 godine i probudim se kao tinejdzerka
ni poigrala se sa lutkama nisam kako treba
zelim svoje godine natrag,e onda bih znala sta bih i kako bih
A muza ko ye8e,ako nevalja mijenjaj ga

A muza ko ye8e,ako nevalja mijenjaj ga