Šta žene prvo primjete na muškarcima
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- amiliana
#276 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
Ma ako je lijep ima svasta nesta

- respo
#277 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
kad ti se nasmijesim ima da padnes na guzicuAudaces fortuna iuva wrote:Osmijeh (zube), ruke i stil oblačenja.
- ortodont
#279 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
Šta ti govore?Žlc wrote:Patike
- astala_vistala
#280 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
Jesam li ja jedini negdje ograsijo,zadnjih pet izlazaka prvo upoznavanje odlicno prolaz,i kada je ispratim na tramvaj ili autobus vise mi se nikad ne javi

- Eluveitie
#281 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
jel seljoortodont wrote:Šta ti govore?Žlc wrote:Patike
- astala_vistala
#282 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
Odoh u neku selendru kontam da ce mi bit lakse..al i u tome slucaju moram autobusomAudaces fortuna iuva wrote:Jesi ograisao, ako nemaš auto da je odvučeš kućiastala_vistala wrote:Jesam li ja jedini negdje ograsijo,zadnjih pet izlazaka prvo upoznavanje odlicno prolaz,i kada je ispratim na tramvaj ili autobus vise mi se nikad ne javi![]()
.
- Eluveitie
#283 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
Pa vid ti avatara, možda se uplaše jadniceastala_vistala wrote:Odoh u neku selendru kontam da ce mi bit lakse..al i u tome slucaju moram autobusomAudaces fortuna iuva wrote:Jesi ograisao, ako nemaš auto da je odvučeš kućiastala_vistala wrote:Jesam li ja jedini negdje ograsijo,zadnjih pet izlazaka prvo upoznavanje odlicno prolaz,i kada je ispratim na tramvaj ili autobus vise mi se nikad ne javi![]()
.
- astala_vistala
#284 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
Pa nisam ja kao neki da barim djevojke sa foruma 
- p206
#285 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
nisi jedini... kod mene nije baš bukvalno da se ne jave, ali tu je negdje... bude odlično nekoliko izlazaka, i onda odjednom ništa, za pola sata ohlade..astala_vistala wrote:Jesam li ja jedini negdje ograsijo,zadnjih pet izlazaka prvo upoznavanje odlicno prolaz,i kada je ispratim na tramvaj ili autobus vise mi se nikad ne javi![]()
budi sretan što si se riješio lažljivih ku..i na vrijeme
- alchak.ba
#286 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
vi jos dozivite vise izlazaka....p206 wrote:nisi jedini... kod mene nije baš bukvalno da se ne jave, ali tu je negdje... bude odlično nekoliko izlazaka, i onda odjednom ništa, za pola sata ohlade..astala_vistala wrote:Jesam li ja jedini negdje ograsijo,zadnjih pet izlazaka prvo upoznavanje odlicno prolaz,i kada je ispratim na tramvaj ili autobus vise mi se nikad ne javi![]()
blago vama
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#287 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
možda su im ukrali mobitele pa izgube vaše brojevep206 wrote:nisi jedini... kod mene nije baš bukvalno da se ne jave, ali tu je negdje... bude odlično nekoliko izlazaka, i onda odjednom ništa, za pola sata ohlade..astala_vistala wrote:Jesam li ja jedini negdje ograsijo,zadnjih pet izlazaka prvo upoznavanje odlicno prolaz,i kada je ispratim na tramvaj ili autobus vise mi se nikad ne javi![]()
- alchak.ba
#288 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
cuj do koga.WRRsmom wrote:ako vam se to desava cesto, zapitajte se do koga je i u cemu je problem
do zena
- alchak.ba
- SultanSuljke
#290 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
mislim da je do muskaraca
ne kontamo tajne znakove zena

- alchak.ba
#291 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
ignorisu d abi bile osvajaneIII SULTAN III wrote:mislim da je do muskaracane kontamo tajne znakove zena
![]()
![]()
![]()
- alchak.ba
#292 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
nije prepoznala dobru dusu u meni. Ona je na gubitku, a ne ja.WRRsmom wrote: hajd je osvoji ako si je vidio samo tad i ona zbrisala
- p206
#293 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
Ako se viđaš sa djevojkom 2-3 puta u roku nekih 7-10 dana i sve bude super i normala, ne može bolje, i ako se vidiš npr. 4 put večeras sa njom, i sutra ti šalje poruku da misli na tebe čitav dan, i nakon pitanja "stvarno?", odgovara "Bgm" i sve lijepo divno krasno...i onda sljedećeg dana nakon zakašnjenja od nekih pola sata da odgovori na poruku počne spominjati nekog momka od prije Bog zna koliko vremena kojeg nije zaboravila, i da nije spremna za vezu, da je pogrešan trenutak u kojem smo se upoznali... jel do mene problem?WRRsmom wrote:ako vam se to desava cesto, zapitajte se do koga je i u cemu je problem
Ako jeste, objasni mi molim te gdje griješim?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#294 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
ma bolan nemoj se zamarati to je klasika
ne vrijedi ba
nemaš za čim žaliti
samo je nemoj smarati više
ne vrijedi ba
nemaš za čim žaliti
samo je nemoj smarati više
-
pakica_
#295 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
slazem seWRRsmom wrote:astala_vistala wrote:Jesam li ja jedini negdje ograsijo,zadnjih pet izlazaka prvo upoznavanje odlicno prolaz,i kada je ispratim na tramvaj ili autobus vise mi se nikad ne javi![]()
moj se post odnosio na ovo
a ovdje se radi o 5 izlazaka s 5 razlicitih zena ili se varam?
a to tvoje P206...tu je treba govno da ne moze biti vece
-
gilla
#296 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
p206 wrote:Ako se viđaš sa djevojkom 2-3 puta u roku nekih 7-10 dana i sve bude super i normala, ne može bolje, i ako se vidiš npr. 4 put večeras sa njom, i sutra ti šalje poruku da misli na tebe čitav dan, i nakon pitanja "stvarno?", odgovara "Bgm" i sve lijepo divno krasno...i onda sljedećeg dana nakon zakašnjenja od nekih pola sata da odgovori na poruku počne spominjati nekog momka od prije Bog zna koliko vremena kojeg nije zaboravila, i da nije spremna za vezu, da je pogrešan trenutak u kojem smo se upoznali... jel do mene problem?WRRsmom wrote:ako vam se to desava cesto, zapitajte se do koga je i u cemu je problem
Problem je ako joj ne pukneš zvaku već na 2, najkasnije 3 dateu. Vjeruj mi. Inače odu u korpu "frienda"/rezerve, to je sva nauka.
A ako to već odradiš onda nije do tebe(mada po priči sumljam, jer odmah možeš zaključiti da li je uživala u kissu ili ne, ne treba ti nikakva filozofija), takve ne znaju šta hoće, pun ih je grad, nijedan nije dovoljno dobar, sve nešta bi da pričekaju, stavljaju likove u rezervu. čekaju možda dvojnika brad pitta, sa audijem 6, da je kakav menadžer kompanije...... Sat tika taka, godine prođu, na kraju završe sa nekom lolom.
- blecky
#297 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
probirac nadje otirac
- astala_vistala
#298 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
Tacno tako posljednjih 5 izlazaka,5 dozivljenih debakla,al nikako ne mogu da shvatim da je do presudnog trenutka kada ih ispratim prema javnom gradskom prevozu sve tako divno i krasno ono tipa ti si decko mojih snova i odjednom paff ni traga ni glasa,ne kontam taj kult auta ono znam da svi volimo da se vozimo al ako po tome biras ljubavnog partnera nekako mi je malo i bolesno imam osjecaj da se sistem vrijednosti jako poremetioWRRsmom wrote:astala_vistala wrote:Jesam li ja jedini negdje ograsijo,zadnjih pet izlazaka prvo upoznavanje odlicno prolaz,i kada je ispratim na tramvaj ili autobus vise mi se nikad ne javi![]()
moj se post odnosio na ovo
a ovdje se radi o 5 izlazaka s 5 razlicitih zena ili se varam?
a to tvoje P206...tu je treba govno da ne moze biti vece
-
pametna_glupost
#299 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
Sumljas li sumljasgilla wrote:p206 wrote:Ako se viđaš sa djevojkom 2-3 puta u roku nekih 7-10 dana i sve bude super i normala, ne može bolje, i ako se vidiš npr. 4 put večeras sa njom, i sutra ti šalje poruku da misli na tebe čitav dan, i nakon pitanja "stvarno?", odgovara "Bgm" i sve lijepo divno krasno...i onda sljedećeg dana nakon zakašnjenja od nekih pola sata da odgovori na poruku počne spominjati nekog momka od prije Bog zna koliko vremena kojeg nije zaboravila, i da nije spremna za vezu, da je pogrešan trenutak u kojem smo se upoznali... jel do mene problem?WRRsmom wrote:ako vam se to desava cesto, zapitajte se do koga je i u cemu je problem
Problem je ako joj ne pukneš zvaku već na 2, najkasnije 3 dateu. Vjeruj mi. Inače odu u korpu "frienda"/rezerve, to je sva nauka.
A ako to već odradiš onda nije do tebe(mada po priči sumljam, jer odmah možeš zaključiti da li je uživala u kissu ili ne, ne treba ti nikakva filozofija), takve ne znaju šta hoće, pun ih je grad, nijedan nije dovoljno dobar, sve nešta bi da pričekaju, stavljaju likove u rezervu. čekaju možda dvojnika brad pitta, sa audijem 6, da je kakav menadžer kompanije...... Sat tika taka, godine prođu, na kraju završe sa nekom lolom.
Jel dobro puknuti zvaku odmah ili treba cekati? Ja to odmah, nikad se ni jedna ne ljuti
-
pakica_
#300 Re: Šta žene prvo primjete na muškarcima
meni je aVto kod suprotnog spola svejedno, ja imam svojeastala_vistala wrote: Tacno tako posljednjih 5 izlazaka,5 dozivljenih debakla,al nikako ne mogu da shvatim da je do presudnog trenutka kada ih ispratim prema javnom gradskom prevozu sve tako divno i krasno ono tipa ti si decko mojih snova i odjednom paff ni traga ni glasa,ne kontam taj kult auta ono znam da svi volimo da se vozimo al ako po tome biras ljubavnog partnera nekako mi je malo i bolesno imam osjecaj da se sistem vrijednosti jako poremetio
ali, osjecaj te ne vara, sistem vrijednosti se jeste poremetio, mada ima jos uvijek negdje mali broj ljudova kome je sve svejedno, osim da suprotna strana nije neki mulac i da se moze progovoriti s tom osobom.. lijepa faca, lijepo tijelo, lijepo auto, lijep iznos na racunu, sve je to lijepo, al' ako je mutav, poseri ga..