hm,ali muskarci komentarisu o zenama i msuakracima sa zenama,pa nisma jednom sa muskracem prokomentarisala o nekome lijepom ili otkacenog stila i sl.,i to ne sa ciljem rauganja,ne,to ne voli,vec analize ljudske nam vrsteoridjidji wrote:
mi muskarci komentarisemo samo zene... muskarce gotovo rijetko, to smo mogli raditi u pubertetu , tipa sta ce ovaj debil ja ga slao po cigare, gledaj ga sad glumi facu ili ako prodje neki lik s djevojkom divi glavonje kakvu malu voda i to je to
nisu muskarci zene da na kafi imaju na dnevnom redu nekoga i da ga sat vremena mogu razvlaciti po ustima, kod nas se sva prica svodi na to jeli jaran ili nije, jeli paksu ili nije i to je to...
kod nas se prica zavrsi u ovome tonu, tipa jesi vidio onoga debila, sta je s njim, uradio to i to, aha... ma sta te gabri brate ko mu beje terma i to je to... nema dalje sto je uradio to, zbog cega, kako, ovo ono, analiza njegovog kompletnog lika i dijela...
muskarci se ne zanimaju tudjim pricama i onim sto ih se ne tice ... mi cemo radije na kafi pricati o fudbalu, politici, nekome poslu, necemu desetom, nego o nekome ko nije prisutan tu... sta nam smeta kazemo obicno u lice, pa ljutio se ti neljutio, nije bitno ali kazemo...
neljubimo se mi u lokalima u obraze kada o nekome ruzno govorimo kao sto zene rade. prije minut joj sve psuje iza ledja poslje minut ljubi se s njom ko da joj nista nije rekla...
ne vejrujem da muskarci ne pricaju o muskarcima,no way
msuakraci tracaju i to doobroo kao zene
ja se ne cmacem ,obicno se zagrlim sa osobom koaj mi je draga ,a dvolicnost je pristuna kod oba pola,stoga smakanje za show time kod fufica i fuferi sa hi5 su isto smece