Ima on zelja i ambicija...vis' da leta svugdje. A kad zavrsi...maaaaa, i nije cemu. To je nezahvalost ja bi rekla. Zamisli kako je nekome ko zeli da putuje barem u susjednu zemlju a ne mozeMa.Le.Na wrote:![]()
niko te ne napada komi
samo je jako tuzno vidjeti covjeka koji nema nikavih zelja i ambicija...zelje su pokretacka snaga...kakav bi svijet bio kada bi svi bili potpuno zadovoljni stanjem kakvo je i bez ikakve zelje za promjenom..
Šta zapravo žene žele?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Michun
#451 Re: Šta zapravo žene žele?
- 2407
#452 Re: Šta zapravo žene žele?
Hocemol s ovimMiš mekinjaš wrote:ne vuci me za jezik...2407 wrote:
Moze, nisam nikada letio helikopteromSamo nemoj naglo mjenjat pravac, dok se ne naviknem
![]()
![]()
![]()
![]()
- wewa
#453 Re: Šta zapravo žene žele?
nekad jednostavno treba uloziti trud da se nauci uzivati u zivotu, u malim stvarima - nije ovo floskula. zivot je sazdan od gomile malih stvari i poneke krupne - a trik je nauciti radovati se svakom danu, pa makar u njemu valjalo samo 5 minuta. to nas, nazalost, ne uce nigdje - to mozemo nauciti posmatrajuci druge koji su vjestinu nekako sami savladali.Michun wrote:Ima on zelja i ambicija...vis' da leta svugdje. A kad zavrsi...maaaaa, i nije cemu. To je nezahvalost ja bi rekla. Zamisli kako je nekome ko zeli da putuje barem u susjednu zemlju a ne mozeMa.Le.Na wrote:![]()
niko te ne napada komi
samo je jako tuzno vidjeti covjeka koji nema nikavih zelja i ambicija...zelje su pokretacka snaga...kakav bi svijet bio kada bi svi bili potpuno zadovoljni stanjem kakvo je i bez ikakve zelje za promjenom..
zato ima ljudi koji se nikad nisu pomakli iz svog sela, a zadovoljni su zivotom, ispunjeni su i sretni. i od njih treba uciti.
-
Gospoda Ministarka
#454 Re: Šta zapravo žene žele?
Zelim otici na Maltu (ne, na nasukomi wrote:ali to je nemoguće... možda ću vidjeti 2% od nabrojanog...
ne čine li nas nedostižne žeje nesretnim?
zato se zadovoljim vikendicom u vojkovićima i pogledu na igman u hladu trešanja na visećem krevetu
- Zelena Carapa
#455 Re: Šta zapravo žene žele?
Ja, kad mi je najveca frka na poslu, kad osjetim da cu popucati po savovima, odem na stranicu neke turisticke agencije i pocnem planirati putovanje. Gledam slike, naucim nesto o turistickim atrakcijama te drzave, zamisljam, uzivam. Naravno na pola tih putovanja nikad ne odem ali se super osjecam planirajuci

-
♥ Julianna ♥
#456 Re: Šta zapravo žene žele?
Upravo tako Čarapo!
Žene žele putovanja!
Žene žele putovanja!
- dr.Gonzo
#457 Re: Šta zapravo žene žele?
Lijepo je i korisno imati pozitivan stav prema zivotu, ali nije zdravo zavaravati samoga sebeZelena Carapa wrote:Nikad. Ne postoje nedostizne zelje, samo ljencine, kukavice i luzerikomi wrote:
Ja se ipak zalazem za realni optimizam
- Zelena Carapa
#458 Re: Šta zapravo žene žele?
moja prepostavka je da smo inteligentne individue i da nam zelje nisu stupidneNeces narasti 3 metra, ma koliko se tudila.
Ja se ipak zalazem za realni optimizam
dakle ako mene cini sretnom nije mi nedostizno
- dr.Gonzo
#459 Re: Šta zapravo žene žele?
Zamisli zelis neki posao, najkvalifikovanija si, jednostavno idealan kandidat. Udjes u finale izbora, al na kraju izgubis jer je druga kandidatkinja imala stelu. Je l' i to nerealno? 
- cava
#460 Re: Šta zapravo žene žele?
Moć vizualizacije svojih želja je velika pomoć na putu ostvarenja istih.Zelena Carapa wrote:Ja, kad mi je najveca frka na poslu, kad osjetim da cu popucati po savovima, odem na stranicu neke turisticke agencije i pocnem planirati putovanje. Gledam slike, naucim nesto o turistickim atrakcijama te drzave, zamisljam, uzivam. Naravno na pola tih putovanja nikad ne odem ali se super osjecam planirajuci![]()
- JThomas
#461 Re: Šta zapravo žene žele?
bitno je biti realan i ne biti jedan od onih što žele samo i isključivo ono što nemaju. velike stvari dolaze same po sebi iz malih.
ja danas bio poslom u širokom brijegu, i hala gori koliko mi je dobro bilo, iz nekoliko različitih razloga. i nisam ironičan ni sekunde.
morebit' nekome smiješno, al' onaj ko ne zna u zapadnoj hercegovini, neće znati ni u kaliforniji.
ja danas bio poslom u širokom brijegu, i hala gori koliko mi je dobro bilo, iz nekoliko različitih razloga. i nisam ironičan ni sekunde.
morebit' nekome smiješno, al' onaj ko ne zna u zapadnoj hercegovini, neće znati ni u kaliforniji.
- fole13
#462 Re: Šta zapravo žene žele?
Ona bi skupe satove
kakve Pukanic vec ima
ona bi cizme nove
a vec ih deset ima
Ona bi u Kitzbühel care
kad dodje zima
kaze boji se
na Jahorini vukova ima
Ona bi pila kafe care cijeli dan
nikad sapun, deterdzent
da malo opere stan
kakve Pukanic vec ima
ona bi cizme nove
a vec ih deset ima
Ona bi u Kitzbühel care
kad dodje zima
kaze boji se
na Jahorini vukova ima
Ona bi pila kafe care cijeli dan
nikad sapun, deterdzent
da malo opere stan
-
PalaSa Marsa
#463 Re: Šta zapravo žene žele?
Ja zelim sve zivo. 
- fole13
#464 Re: Šta zapravo žene žele?
PalaSa Marsa wrote:Ja zelim sve zivo.
- Aurora Borealis
#465 Re: Šta zapravo žene žele?
I ja, i jaPalaSa Marsa wrote:Ja zelim sve zivo.
-
PalaSa Marsa
#466 Re: Šta zapravo žene žele?
fole13 wrote:PalaSa Marsa wrote:Ja zelim sve zivo.iskrenost se postuje
- Cholina_Lokica
#468 Re: Šta zapravo žene žele?
plocica za banju ako moRekiki-miki wrote:Kompletan paket![]()
- Mis mekinjas
#469 Re: Šta zapravo žene žele?
aj možemo sa žutim, samo nešto lebducka...2407 wrote:Hocemol s ovimMiš mekinjaš wrote:ne vuci me za jezik...2407 wrote:
Moze, nisam nikada letio helikopteromSamo nemoj naglo mjenjat pravac, dok se ne naviknem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Zelena Carapa
#470 Re: Šta zapravo žene žele?
Praksa je pokazala da me nakon toga ceka jos bolji posaodr.Gonzo wrote:Zamisli zelis neki posao, najkvalifikovanija si, jednostavno idealan kandidat. Udjes u finale izbora, al na kraju izgubis jer je druga kandidatkinja imala stelu. Je l' i to nerealno?
- Mis mekinjas
#471 Re: Šta zapravo žene žele?
moli se nečemu, da se brzo ne razočaraš u svašta....Zelena Carapa wrote:Praksa je pokazala da me nakon toga ceka jos bolji posaodr.Gonzo wrote:Zamisli zelis neki posao, najkvalifikovanija si, jednostavno idealan kandidat. Udjes u finale izbora, al na kraju izgubis jer je druga kandidatkinja imala stelu. Je l' i to nerealno?
sad već djeluješ iskompleksirano, sorry
- Zelena Carapa
#472 Re: Šta zapravo žene žele?
izvini, ne kontam o cemu pricas. deder polako.Miš mekinjaš wrote:moli se nečemu, da se brzo ne razočaraš u svašta....Zelena Carapa wrote:Praksa je pokazala da me nakon toga ceka jos bolji posaodr.Gonzo wrote:Zamisli zelis neki posao, najkvalifikovanija si, jednostavno idealan kandidat. Udjes u finale izbora, al na kraju izgubis jer je druga kandidatkinja imala stelu. Je l' i to nerealno?![]()
sad već djeluješ iskompleksirano, sorry, ali previše se kačiš za nešto što si trebala riješiti u dva posta.... , nemoj se ljutiti, ne mislim ništa loše...
- Mis mekinjas
#473 Re: Šta zapravo žene žele?
Zelena Carapa wrote:Nikad. Ne postoje nedostizne zelje, samo ljencine, kukavice i luzerikomi wrote:
skontaćeš...
-
Dialer
#474 Re: Šta zapravo žene žele?
Zene zele mene definitivno 
- Zelena Carapa
#475 Re: Šta zapravo žene žele?
coolMiš mekinjaš wrote:
![]()
skontaćeš...