veze ta nema...ciki4 wrote:"Idealan muž je čovjek o kakvom sve žene sanjaju da ga imaju, u stvarnosti ga nema ni jedna" - A.Magnani
Idealan je samo onaj koji za masu žena je pun mana...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
veze ta nema...ciki4 wrote:"Idealan muž je čovjek o kakvom sve žene sanjaju da ga imaju, u stvarnosti ga nema ni jedna" - A.Magnani
Covjek je dao najblizu definiciju zena opcenito, klanjam se!ciki4 wrote:"Idealan muž je čovjek o kakvom sve žene sanjaju da ga imaju, u stvarnosti ga nema ni jedna" - A.Magnani
Ženadječak sa šibicama wrote:Covjek je dao najblizu definiciju zena opcenito, klanjam se!ciki4 wrote:"Idealan muž je čovjek o kakvom sve žene sanjaju da ga imaju, u stvarnosti ga nema ni jedna" - A.Magnani
ciki4 wrote:"Idealan muž je čovjek o kakvom sve žene sanjaju da ga imaju, u stvarnosti ga nema ni jedna" - A.Magnani
Pa da, ajde sto sam ispao glup, nego sto je ravnoteza u svemiru nepromijenjena, taman sam pomislio da neki muskarac shvata zene.ciki4 wrote:Ženadječak sa šibicama wrote:Covjek je dao najblizu definiciju zena opcenito, klanjam se!ciki4 wrote:"Idealan muž je čovjek o kakvom sve žene sanjaju da ga imaju, u stvarnosti ga nema ni jedna" - A.Magnani, i time je i moj naklon veći
Hodidid wrote:Cuj sta zene zele odnosno hoce od muskarca. Pa to je bar jednostavno. Zele da budu centar njegovog univerzuma. Da ih voli, pazi, mazi. Da budu prvi i jedini izbor potencijalnom partneru a ne da im govori kako ih voli a zuji oko jos 3-4.
Zene vole da oko njih zuje muskarci dok one vole samo jednog ali ne vole da im oko muskarca zuji puno cura koliko god on volio nju.
Sve sam ja to gled´o na Discovery-ju i to je naucno dokazano.
Bra'oDa Hood wrote:- 15 i vise cm
- platu od 1700km na vise (naravno musko da zaradjuje)
-da joj samo u odredjenim intervalima koji su samo njoj poznati kazes volim te,al ne previse cesto jer si onda dosadan
-da moze doci nervozna sa posla al partner nikako
-da se *ebe al da joj ne udze
-da znas svirat klavir,gitaru,harmoniku,violincello
-da gledas indijske filmove,po mogucnosti 2 za redom
-sve ostale zene da su truba,ukljucujuci i najbolju prijateljicu samo da je ona vrh vrhova
-da joj svaki dan dodje ista ta najbolja prijateljica na kafu da sjede i onda kad joj se cefne samo da nestane i da onda ja slusam "A malo je i dosadna ova najbolja prijateljca"
-da ne pijemo alkohol al da smo veseli i nasmijani kad joj dodje mater i otac
-da ne hodamo sa drustvom al da joj nismo dosadni ni kuci,zakljucajmo se u spajz
-da ne hrcemo,al to sto ga mlada reze ko lola ruku uz Kemala to nema veze
Da Hood wrote:- 15 i vise cm
-da joj samo u odredjenim intervalima koji su samo njoj poznati kazes volim te,al ne previse cesto jer si onda dosadan
-sve ostale zene da su truba,ukljucujuci i najbolju prijateljicu samo da je ona vrh vrhova
-da joj svaki dan dodje ista ta najbolja prijateljica na kafu da sjede i onda kad joj se cefne samo da nestane i da onda ja slusam "A malo je i dosadna ova najbolja prijateljca"
-da ne hodamo sa drustvom al da joj nismo dosadni ni kuci,zakljucajmo se u spajz
-da ne hrcemo,al to sto ga mlada reze ko lola ruku uz Kemala to nema veze
Ghost_Rider_XXX wrote:Da Hood wrote:- 15 i vise cm
-da ne hrcemo,al to sto ga mlada reze ko lola ruku uz Kemala to nema veze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E ovo ni Hollywood ne napravi.
mozes li ti spagu napravit?Not My Idea wrote:mene samo buni to "al da joj ne udje"![]()