Da bi doslo do toga , Hemija mora postati nedodirljiva a sve ostalo slijedi , nisi shvatio poentu i ako jesi pogresno je tumacis , ne vrti se sve oko sexaKvačilo wrote:sex jeste hemija. erekcija je hemijska reakcija. uzbuđenost zenskih spolnih organa je hemijska reakcija.
ako vam to nije hemija, onda ne znate sta je hemija.
Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Arcadion
#26 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
-
xmaya
#27 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
on prvo odradi sex pa se onda zada u razmišljanje jel bila hemija ili fizika..Arcadion wrote:Da bi doslo do toga , Hemija mora postati nedodirljiva a sve ostalo slijedi , nisi shvatio poentu i ako jesi pogresno je tumacis , ne vrti se sve oko sexaKvačilo wrote:sex jeste hemija. erekcija je hemijska reakcija. uzbuđenost zenskih spolnih organa je hemijska reakcija.
- Arcadion
#28 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
A sta bi takav je nas muski mozak , nismo svi isti , ali halalimo ti kvačilo !!!xmaya wrote:on prvo odradi sex pa se onda zada u razmišljanje jel bila hemija ili fizika..Arcadion wrote:Da bi doslo do toga , Hemija mora postati nedodirljiva a sve ostalo slijedi , nisi shvatio poentu i ako jesi pogresno je tumacis , ne vrti se sve oko sexaKvačilo wrote:sex jeste hemija. erekcija je hemijska reakcija. uzbuđenost zenskih spolnih organa je hemijska reakcija.
-
xmaya
#29 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
nadoći će on..u vožnji
ili dok završi medicinu do kraja 
- Arcadion
#30 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
Neka neka i to je sastavni dio zivota , kao ja recimo sad mi krci stomak valja pojest nesto , ko sisa hemiju kad si gladan nisi svoj ^^xmaya wrote:nadoći će on..u vožnjiili dok završi medicinu do kraja
-
xmaya
#31 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
gdje u ova doba????Arcadion wrote:Neka neka i to je sastavni dio zivota , kao ja recimo sad mi krci stomak valja pojest nesto , ko sisa hemiju kad si gladan nisi svoj ^^xmaya wrote:nadoći će on..u vožnjiili dok završi medicinu do kraja
- Arcadion
#32 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
A sta bi , brzo se svari , jaka kiselina , mora se najesti za lijep sanxmaya wrote:gdje u ova doba????Arcadion wrote:Neka neka i to je sastavni dio zivota , kao ja recimo sad mi krci stomak valja pojest nesto , ko sisa hemiju kad si gladan nisi svoj ^^xmaya wrote:nadoći će on..u vožnjiili dok završi medicinu do kraja
- Hepek_X
#33 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
Palamudite ba. To se riječima ne može opisati.
To što kažete sexualna privlačnost i "hemija" isključuju jedno drugo je u potpunosti pogrešno - to je ipak nerazdvojivo.
To što kažete sexualna privlačnost i "hemija" isključuju jedno drugo je u potpunosti pogrešno - to je ipak nerazdvojivo.
- ho oponopono
#34 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
...a krv mi vri! 
-
xmaya
#35 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
kad smo već kod hemije, imam osjećaj da ispari čim se predje 30 kuka 
- SultanSuljke
#36 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
xmaya wrote:kad smo već kod hemije, imam osjećaj da ispari čim se predje 30 kuka
- Arcadion
#37 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
Panika , valja se udat , a tad muskarcima najbolje godine dolazexmaya wrote:kad smo već kod hemije, imam osjećaj da ispari čim se predje 30 kuka
-
xmaya
#38 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
udat? neće više baka u šipkeArcadion wrote:Panika , valja se udat , a tad muskarcima najbolje godine dolazexmaya wrote:kad smo već kod hemije, imam osjećaj da ispari čim se predje 30 kuka
nema panike, al nema ni leptirića ni hemije....kad te život pođe šamarati sve odleprša...
- Arcadion
#39 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
Ma nemoj tako, i to je sastavni dio zivot , svakome se to desi ali niko ne moze da zivi bez hemije i leptirica i kad-tad oni ce se ponovo vratitixmaya wrote:udat? neće više baka u šipkeArcadion wrote:Panika , valja se udat , a tad muskarcima najbolje godine dolazexmaya wrote:kad smo već kod hemije, imam osjećaj da ispari čim se predje 30 kukahvala lijepa...
nema panike, al nema ni leptirića ni hemije....kad te život pođe šamarati sve odleprša...
- SultanSuljke
#40 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
to je ono...kad se okicama skidamo a nismo se pipnuli ...ahhh meraka 
- LovelyL
#41 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
Tesko pitanje, ali....
Vidjeti "hemiju" izmedju muskarca i zene mozete u filmu Midnight in Paris u momentu kada Gil Pender (Owen Wildon) prvi put ugleda Adrianu (Marion Cotillard). Vrhunski prikaz inace nevidljive "hemije" koju bih ja opisala vise kao momenat, u kojem te neko potpuno obuzme, kao da vrijeme stane...
Hemija nije konstantna, ali sa pravom osobom se uvijek sa vremena na vrijeme javi, ... that's love.
Vidjeti "hemiju" izmedju muskarca i zene mozete u filmu Midnight in Paris u momentu kada Gil Pender (Owen Wildon) prvi put ugleda Adrianu (Marion Cotillard). Vrhunski prikaz inace nevidljive "hemije" koju bih ja opisala vise kao momenat, u kojem te neko potpuno obuzme, kao da vrijeme stane...
Hemija nije konstantna, ali sa pravom osobom se uvijek sa vremena na vrijeme javi, ... that's love.
-
stokton
#42 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
To je ono kad žena vidi tipa u mercedesu c klase sa zatamnjenim staklima i pomisli kako je on cool,sladak ili nešto slično i kako bi želila biti njegova(na) 
-
dječak sa šibicama
#43 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
To je seksualno napastovanjeNot My Idea wrote:Ono kad ga vidis i pozelis mu odma strgat odjecu?
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#44 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
III SULTAN III wrote:to je ono...kad se okicama skidamo a nismo se pipnuli ...ahhh meraka
- snaga_znanja
#45 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
Ono kad veceramo i ona me pogleda, a meni se digne toliko da boli.

- dusa_raskopuša
#46 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
Kad zajedno prave neki eksperiment pa nesto pogresno udrobe i to eksplodira. 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#47 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
Hmm..kad ne mogu odoljeti da dodirujem muskarca, iako smo u javnosti i iako kazem da necu vise i da cu biti fina, u neznanju prekrsim obecanje...Kad se ljubimo i izgubim se u njegovom zagrljaju i budem svjesna samo njega...
- magnifique
#48 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
Sex sa hemijom je puno bolji !Arcadion wrote:Sex nema veze s Hemijom , hemija je nedodirljivaKvačilo wrote:čuj tebe. pa šta je sex nego hemija? jel misliš da sex moze bez hemije?xmaya wrote:
sad je pitanje je li SEX=HEMIJA??
ja kažem da nije! tebi možda jest, drugima...ne znam
- fatamorgana
#49 Re: Sta za vas podrazumjeva "Hemija" izmedju muskarca i zene
Pa hemija podrazumijeva da može da dođe i do eksplozije u laboratoriji, 
- dusa_raskopuša