Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo kao sto i sama tema kaze , ako je slucajno bila ja se izvinjavam , htio sam da otvorim ovu diskusiju i da zajedno prokomentarisemo i vidimo ostala razmisljanja kako zenska tako i muska.
Sta za vas predstavlja "Hemija" izmedju vas i osobe koja vam se svidja , licno za mene je to tesko odgonetnuti , mozda je to neka visa sila ali ako cemo jednostavno onda to je za mene jedan bitan pogled i razumjevanje koje me privlace kod zenskog spola
Evo kao sto i sama tema kaze , ako je slucajno bila ja se izvinjavam , htio sam da otvorim ovu diskusiju i da zajedno prokomentarisemo i vidimo ostala razmisljanja kako zenska tako i muska.
Sta za vas predstavlja "Hemija" izmedju vas i osobe koja vam se svidja , licno za mene je to tesko odgonetnuti , mozda je to neka visa sila ali ako cemo jednostavno onda to je za mene jedan bitan pogled i razumjevanje koje me privlace kod zenskog spola
Po meni ta hemija se ne može objasniti. To je jednostavno neobjašnjivo. Više od pogleda.
xmaya wrote:recimo magnetizam koji osjetiš u prisutnosti te osobe...to mi nekako najsličnije, ima veze s hemijom ))
E bravo , ovako ti je to meni ono kad sam gledao dragon ball kao mali 'naaaaš ono puni mi se energija ocu da explodiram kad je vidim ja hocu da je ne gledam ali ne mogu samo oci odose ko da neko upravlja s mnom :S
xmaya wrote:tu hemiju prepoznaš jedino kad vidiš osobu, mogu se ovdje romani i romani napisati ali pogled ti kaže sve..
da, ali ne mora biti uzivo. ja mogu gledati 2 slike od 2 zene. na jednu mi se digne najstrasnije a na drugu onako, osrednje.
nije to hemija, to ima malo prostiji naziv...
hemija ti dušu poljulja a to očemu ti pričaš je obična seksualna privlačnost koja splahne brže već što dođe..
hemija ti dušu poljulja a to očemu ti pričaš je obična seksualna privlačnost koja splahne brže već što dođe..
baš je to hemija.hemija znbači da ti mozak luči hemijske spojeve koji te nekontrolisano seksualno uzbuđuju...
ne znam šta je duša u tvojoj definiciji ali ja sam bio u kontaktu sa ženama sa kojima se super slažem ali nema seksualnog uzbuđenja dok s nekim se stalno svađam i čak ih ne mogu mentalno smislit ali je seksualna privlačnost ogromna. e to je hemija.
ja mislim da je to neki detalj za koji čovjek ima fetiš i kad taj detalj primjeti mozak proizvode hemijske spojeve koji stvaraju veliko seksualno uzbuđenje.
to može da se desi i kad gledaš film, ali i kad ugledaš tu osobu.
baš je to hemija.hemija znbači da ti mozak luči hemijske spojeve koji te nekontrolisano seksualno uzbuđuju...
ne znam šta je duša u tvojoj definiciji ali ja sam bio u kontaktu sa ženama sa kojima se super slažem ali nema seksualnog uzbuđenja dok s nekim se stalno svađam i čak ih ne mogu mentalno smislit ali je seksualna privlačnost ogromna. e to je hemija.
ja mislim da je to neki detalj za koji čovjek ima fetiš i kad taj detalj primjeti mozak proizvode hemijske spojeve koji stvaraju veliko seksualno uzbuđenje.
to može da se desi i kad gledaš film, ali i kad ugledaš tu osobu.
ovo ne kontam! da nekog ne možeš "mentalno smislit" a postoji hemija izmedju vas...
ako je hemija očima ga jedem, sva čula rade, to je ono nešto, a ako ga ne mogu mentalno smislit, nema ni hemije ni fizike nit ičeg drugog...
ovo ne kontam! da nekog ne možeš "mentalno smislit" a postoji hemija izmedju vas...
ako je hemija očima ga jedem, sva čula rade, to je ono nešto, a ako ga ne mogu mentalno smislit, nema ni hemije ni fizike nit ičeg drugog...
da, meni je hemija bila najjaca sa jednom curom koja me je stalno nervirala i ja nju. i stalno smo se svađali i mirli kroz prljavi, strastveni sex.
da, meni je hemija bila najjaca sa jednom curom koja me je stalno nervirala i ja nju. i stalno smo se svađali i mirli kroz prljavi, strastveni sex.
sad je pitanje je li SEX=HEMIJA??
ja kažem da nije! tebi možda jest, drugima...ne znam
Kvačilo wrote:sex jeste hemija. erekcija je hemijska reakcija. uzbuđenost zenskih spolnih organa je hemijska reakcija.
ako vam to nije hemija, onda ne znate sta je hemija.
ti si jarane prokleto iskompleksiran, možda si usput neki doktor pa toliko znaš o hemiji, kad nekad doživiš tu "hemiju" dođi ovdje pa nam kaži jer ti pojma nemaš zato što nisi doživio! sex si doživio to se vidi, al "kemiju" jok! nema šanse