ja jednom greskom probala, uzasKal El wrote: Kajmak s bijelim lukomili pavlaka s bijelim lukom većinom..
Šlagir'o sam se
volim doner
Moderator: anex
ja jednom greskom probala, uzasKal El wrote: Kajmak s bijelim lukomili pavlaka s bijelim lukom većinom..
Šlagir'o sam se
Ja ih volim,ovo "šlagir'o" zbog onog šlaga na burekuJoker88 wrote:ja jednom greskom probala, uzasKal El wrote: Kajmak s bijelim lukomili pavlaka s bijelim lukom većinom..
Šlagir'o sam se
volim doner
Ja sam spomenula mlince, misleci da je forumasica o njima pricala jer je spomenula da se pravi sa piletinom, kao sto mi pravimo kore/mlince. Na kraju se ispostavilo da prica o maslanici.zlo zlo wrote:vidjeh negdje gore da neko kaze za jufke neke s masti da mlinci![]()
![]()
![]()
Jel to doner ??condy wrote:
amiliana wrote:]
Jel to doner ??

Moguce da jesi, znam po sebi.didžej wrote:volim banane ali u zadnje vrijeme mi nesto tesko padnu na zeludac.
mozda sam ciras?![]()
i tebi banane ne prijaju? kakvi su simptomi?Not My Idea wrote:Moguce da jesi, znam po sebi.didžej wrote:volim banane ali u zadnje vrijeme mi nesto tesko padnu na zeludac.
mozda sam ciras?![]()
Probala nije losaEluveitie wrote:Probaj Pileti od Bajre, hem ista ako ne i boljaamiliana wrote:Pastetu Argetu, hem jeftinija, hem domaće
![]()
ne plaća me Bajra![]()