Punjene paprike u svim aranžmanima -BLJAK!!!!!!
Dinja-džaba šmek joj je
Moderator: anex
Stipu ih kockice, samo se furaju da vole gore navedenokockica_kockica wrote:Jogurte bez dodataka...matic.ivan wrote:kockice pa sta volis, sve sto si navela je odlicno, pogotovo dinja i vocni jogurti, masline, sve zdravo i kvalitetno.
De nam navedi 10 proizvoda/artikala koje jedes ?
mladi sir, pavlaka...
piletina i puretina
Povrće (sve osim paprike) i voće (sve osim dinje)
itd...
+1Ujedam wrote:Milka oreo je vrh! Malo više slatka, ali traje duže!
Bakalarmalsal wrote:Hrana - Lutefisk. Neka riba sto je prvo osusena, zatim ubacena u vodu da omeksa, onda ubaceno u nesto sto lici na ceđ od kreca pa onda opet u vodu da se ta ceđ spere. Gadno brate.
Pice - piva sa okusom jagode. Ne pitajte sto sam to narucio, valjda radoznalost...
----zara79 wrote:Tikva i svi njeni nusprodukti me cineilivam tjeraju me na b.... fuj!
+2.del_boj wrote:+1Ujedam wrote:Milka oreo je vrh! Malo više slatka, ali traje duže!
E na tu coctu sam zaboravila...ta rosa je bljak...dust in the wind wrote:ova tema je yakon.... najbolje se vidi kako se ukusi raylikuju.vecina stvari koje nabrajate je meni ok. sem cocte rose... bas je gadna
+1dust in the wind wrote:a meni je domacinski cips zakon... bas bi ga i mrtva usta jela
Takođe.dust in the wind wrote:mrzim kupusnu kalju
ne volim janjetinutopcam wrote:Samo jos da neko napise kako ne voli janjetinu, ispod saca ili sa rostilja.
Neš vjerovat',al' ima i takvih.topcam wrote:Samo jos da neko napise kako ne voli janjetinu, ispod saca ili sa rostilja.