Sta Vi porazumijevate pod pojmom " Prevara"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
divlja ruza
#1 Sta Vi porazumijevate pod pojmom " Prevara"
Interesujem me Vase misljenje : Kada vi smatrate da je doslo do prevare u vezi ? Da li je normalno za vas , recimo samo izlaz sa nekim .... mozda poljubac ..eventalno sex ... zbog cega dolazi do toga ... da li biste mogli da nastavite sa partnerom kada izadje na vidjelo .... kolika je vasa tolerancija u svemu tome ?
-
_sa_
#2 Re: Sta Vi porazumijevate pod pojmom " Prevara"
nula bodova toleranacijedivlja ruza wrote:kolika je vasa tolerancija u svemu tome ?
- mrki62
Kako ono kažu ; svugdje pođi al kući dođi , jer Seks je način uživanja u spolnosti i tjelesnosti. Ljubav može ali i ne mora biti dio toga.
Vjerovali ili ne , to se koristi u praksi - e sad kakva je tolerancija,.... to je szbar individue
Vjerovali ili ne , to se koristi u praksi - e sad kakva je tolerancija,.... to je szbar individue
-
gavrilo
daDa li je normalno za vas , recimo samo izlaz sa nekim .... mozda poljubac ..eventalno sex ... zbog cega dolazi do toga ...
... i da ... to je prevara
i zato ja ne razumijem kada neko opravdava izlaske sa "jaranima" ili "jaranicama"
-
Tvrtko_I
"da li biste mogli da nastavite sa partnerom kada izadje na vidjelo ...."
kad niko nije odgovorio ja cu:)
Spontano NE
Kad malo razmislim opet izadjem na NE
a kad se stvarno zadubim u temu i pomislim "pa mozda ipak treba malo vise razmisliti"
DEFINITIVNO NE

Spontano NE
a kad se stvarno zadubim u temu i pomislim "pa mozda ipak treba malo vise razmisliti"
DEFINITIVNO NE
- Qler
Tvrtko_I wrote:"da li biste mogli da nastavite sa partnerom kada izadje na vidjelo ...."
Spontano NE
DEFINITIVNO NE
-
rashid
#9 Re: Sta Vi porazumijevate pod pojmom " Prevara"
Danas je moderno imati svaljerke (muskarci) i svaljere (zenske). Tako da tolerancija je samo sa strane svaljerki i svaljera, hoce li prihvatit muskarca,zensku koja je vec u vezidivlja ruza wrote: Interesujem me Vase misljenje : Kada vi smatrate da je doslo do prevare u vezi ? Da li je normalno za vas , recimo samo izlaz sa nekim .... mozda poljubac ..eventalno sex ... zbog cega dolazi do toga ... da li biste mogli da nastavite sa partnerom kada izadje na vidjelo .... kolika je vasa tolerancija u svemu tome ?
- mrki62
Pa ja zaluto kod jaranice do pola noći. Kasnije , slučajno pogleda na sat i rekoh jaranici ; bem ti vidi koliko je sati ,... imaš li kredu ?
Ona kaže ; imam , što ?
Reko daj mi , ona mi dade a ja kredu za uho i bježi kući.
Kod kuće žena ljuta ko ris
Pita me gdje sam bi , a ja joj odgovori ; Kod jaranice ( kažem i ime )
A žena će povišenim tonom ; Ne laži , bio si na kuglanju - eto ti kreda za uhom , nećeš ti mene prevarit , misliš da sam luda ,........
Jel to prevara ?????????????
Ona kaže ; imam , što ?
Kod kuće žena ljuta ko ris
Pita me gdje sam bi , a ja joj odgovori ; Kod jaranice ( kažem i ime )
A žena će povišenim tonom ; Ne laži , bio si na kuglanju - eto ti kreda za uhom , nećeš ti mene prevarit , misliš da sam luda ,........
- Lace
sto pricas viceve u prvom licu?mrki62 wrote:Pa ja zaluto kod jaranice do pola noći. Kasnije , slučajno pogleda na sat i rekoh jaranici ; bem ti vidi koliko je sati ,... imaš li kredu ?
Ona kaže ; imam , što ?
Kod kuće žena ljuta ko ris![]()
Pita me gdje sam bi , a ja joj odgovori ; Kod jaranice ( kažem i ime )![]()
-
freak_with_a_laptop
ma daaaajgavrilo wrote: i zato ja ne razumijem kada neko opravdava izlaske sa "jaranima" ili "jaranicama"
oci pariti, pa cak i bezazleni flert, sve je to u granicama moje tolerancije - ALI mane pipanja
-
rashid
Ja licno bi ti sisu ocupO i poslao je tvom "drugaru" ex.freak_with_a_laptop wrote:ma daaaajgavrilo wrote: i zato ja ne razumijem kada neko opravdava izlaske sa "jaranima" ili "jaranicama"to mi fakat pretjerano ... ja imam super prijateljstvo sa bivsim i ko god novi da stupi na scenu, nek stisne da mi to zabrani - aha, hoce, al u zutom
![]()
oci pariti, pa cak i bezazleni flert, sve je to u granicama moje tolerancije - ALI mane pipanja
-
freak_with_a_laptop
rashid wrote:Ja licno bi ti sisu ocupO i poslao je tvom "drugaru" ex.freak_with_a_laptop wrote:ma daaaajgavrilo wrote: i zato ja ne razumijem kada neko opravdava izlaske sa "jaranima" ili "jaranicama"to mi fakat pretjerano ... ja imam super prijateljstvo sa bivsim i ko god novi da stupi na scenu, nek stisne da mi to zabrani - aha, hoce, al u zutom
![]()
cega????
mojne da ti ja nabrajam, sta bi ti ja uradila - osto' bi ti sav 'ocerupan'
-
rashid
Ma necu nista da kazemfreak_with_a_laptop wrote:rashid wrote:Ja licno bi ti sisu ocupO i poslao je tvom "drugaru" ex.freak_with_a_laptop wrote: ma daaaajto mi fakat pretjerano ... ja imam super prijateljstvo sa bivsim i ko god novi da stupi na scenu, nek stisne da mi to zabrani - aha, hoce, al u zutom
![]()
cega????![]()
![]()
ja sta provali, a osta ziv
![]()
mojne da ti ja nabrajam, sta bi ti ja uradila - osto' bi ti sav 'ocerupan'
- River_isle
ma gora je psihicka prevara; da je u mislima s drugom. padne nekad neki pljubac koji ne znaci nista (jest da bi mu ruke polomila da saznam) - al eto def prevare po mene je kada ljubis jedno, mislis na drugo (tu se fudbal ne ubraja)
nivo tolerancije - daleko ispod nule; stvar je principa i svega sto ide s tim, vise zapravo boli sto ti se ljudi smiju iza ledja jer znaju da te partner vara nego sama prevara u vidu povrijedjenih ili iznevjerenih osjecaja.
nivo tolerancije - daleko ispod nule; stvar je principa i svega sto ide s tim, vise zapravo boli sto ti se ljudi smiju iza ledja jer znaju da te partner vara nego sama prevara u vidu povrijedjenih ili iznevjerenih osjecaja.
-
mrgud@
Prevara nastaje onog momenta kad pocnete "osjecati" privlacnost iliti ljubav prema drugoj osobi, ne mora doci do sexualnog cina. Vec ste prevarili partnera osjecanjima. Znaci da ste lagali, sto je najtezi oblik prevare i svog partnera i samoga sebe.
Tolerancija u bilo kojem obliku ne postoji u takvom momentu. Ko jednom to uradi, uradice opet!
Zifili!
Tolerancija u bilo kojem obliku ne postoji u takvom momentu. Ko jednom to uradi, uradice opet!
Zifili!
-
isfahan
potpisujem... posebno ovo: "Ko jednom to uradi, uradice opet!"mrgud@ wrote:Prevara nastaje onog momenta kad pocnete "osjecati" privlacnost iliti ljubav prema drugoj osobi, ne mora doci do sexualnog cina. Vec ste prevarili partnera osjecanjima. Znaci da ste lagali, sto je najtezi oblik prevare i svog partnera i samoga sebe.
Zifili!
-
urbanagerila
Svi imaju pravo na gresku a covjek je velik onoliko koliko moze oprostiti ....
ovo mi je bila uvjek najjaca vadiona iz vremena dzahilijeta ... 
-
Svemirski_Jebach
a sad si dos'o tobe?urbanagerila wrote:Svi imaju pravo na gresku a covjek je velik onoliko koliko moze oprostiti ....ovo mi je bila uvjek najjaca vadiona iz vremena dzahilijeta ...
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#24 Re: Sta Vi porazumijevate pod pojmom " Prevara"
Èim se u filmu pojavi George Clooney!!!divlja ruza wrote: Kada vi smatrate da je doslo do prevare u vezi ?