šta vi mislite Šta je ministar sigurnosti?????

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
drus

#1 šta vi mislite Šta je ministar sigurnosti?????

Post by drus »

saopštenje SBB-a šta i kako radi ministar sigurnosti: Po meni on je filadendron sa predispozicijom da bude vožd ko dodik al malo morgen.

medijima, SBB saopćava:

1. Ministar Fahrudin Radončić nema ustavne i zakonske osnove da po pitanjima javnog reda i mira, koja su po zakonu u isključivoj nadležnosti kantona i entiteta, formira bilo kakav krizni štab, jer bi to bilo antiustavno i antizakonsko djelovanje Ministarstva sigurnosti BiH. Prema tome, nije tačna Lagumdžijima tvrdnja da je bilo kakav krizni štab Ministarstva sigurnosti bio formiran prilikom blokade zgrada institucija BiH.

2. Operativno komunikacijski centar Ministarstva sigurnosti BiH jedino može formirati koordinacijsko tijelo u borbi protiv elementarnih nepogoda kao što su požari ili poplave, jer je to u skladu sa Zakonom o zaštiti i spašavanju BiH. :evil:

Predsjednik SBB u funkciji ministra sigurnosti ponavlja da nikada neće formirati nezakoniti krizni štab, koji bi preuzeo komandu nad policijom i policajcima i slao ih na vlastiti narod, uz rizik od obostranog povređivanja i nepotrebne eskalacije sukoba koji se mora riješiti isključivo političkim, a ne policijskim metodama.
w0rld

#2 Re: šta vi mislite Šta je ministar sigurnosti?????

Post by w0rld »

Nisam za Radoncica nikada glasao niti sam u njegovoj stranci niti imam bilo kakve veze sa njegovom strankom, ali opet on je blizu 2 godine na vlasti a SDA je preko 20 godina. Tako da apsolutno prije bilo kakve rasprave o njegovoj ostavci SDA kriminalna organizacija mora se kompletno povuci sa svih pozicija vlasti i iz politike.
Altsa

#4 Re: šta vi mislite Šta je ministar sigurnosti?????

Post by Altsa »

Scepo...a ko je scepo poznato je na cijelom dunjaluku

http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... e-on-scepo
stidljiv

#5 Re: šta vi mislite Šta je ministar sigurnosti?????

Post by stidljiv »

Generalno me ne zanima politika ali ne kontam kako neko moze biti tako malouman da opet vjeruje u medijsku propagandu onih koji su nas pljackali i krali vise od 20 godina.

Dodje na vlast, pokrade sve sto se moze pokrasti, i onda na TVu kuka kako razumije narod :lol:

Ali dzab...za koga smo glasali, tako nam je sada, narod je kriv...
Država

#6 Re: šta vi mislite Šta je ministar sigurnosti?????

Post by Država »

kakavdanakneiskustvu wrote:crnogorac
:lol:
Merengues

#7 Re: šta vi mislite Šta je ministar sigurnosti?????

Post by Merengues »

O Radončiću sve najgore ali ne bih se zamarao s njim dok vam svima SDA pere mozak i pokušava iz ovih protesta izvući šta se može izvući. Da je Radončić sumnjiv u to nema dvojbe ali brate 20 godina nas SDA pere i sad treba da im damo podrsku :twisted:

Treba da plaćemo što neće ZARA otvorit prodavnicu. Čim vidim onog Bakira mrak mi padne :oops:
Država

#8 Re: šta vi mislite Šta je ministar sigurnosti?????

Post by Država »

Merengues wrote:O Radončiću sve najgore ali ne bih se zamarao s njim dok vam svima SDA pere mozak i pokušava iz ovih protesta izvući šta se može izvući. Da je Radončić sumnjiv u to nema dvojbe ali brate 20 godina nas SDA pere i sad treba da im damo podrsku :twisted:

Treba da plaćemo što neće ZARA otvorit prodavnicu. Čim vidim onog Bakira mrak mi padne :oops:
Eki Radončić sumnjiv... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jbt, pa ovo postaje sve interesantnije...

:bih:
Post Reply