Sta vi mislite o ovome?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Arogantni

#1 Sta vi mislite o ovome?

Post by Arogantni »

Jaran mi iz Danske, ozenjen, 35 god, zena 27 god. imaju 2 djece, danski drzavljani i ostalo...posao...
Taj moj jaran, sto je u DK sada ima najboljeg jarana u SA koji zivi "tesko", ono ni posla, ni para, ma nista, ma prava....nula.
Ta dvojica jarana bili najbolji jarani uvjek i prije i poslije rata, ovaj 1997 zbrisao u DK ovaj drugi ostao u SA...

I sad ovako: Ovaj moj jaran sto zivi u Danskoj hoce da se sad razvede od zene i hoce (zeli) da mu se zena uda za tog jarana iz Sarajeva da bi mu jaran mogao dobiti papire i da i on dodje "na zapad". Zena misli da se on zajebaje, ali on je najozbiljni u ovoj odluci. Kaze, nema druga...mora jaranu pomoci.
River_isle

Post by River_isle »

zvuci morbidno, ali svaka im cast na uzajamnom povjerenju, to je rijetkost danas
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

:roll: vala previše...

postoje neke granice i u jaranstvu :-?
Dori

Post by Dori »

Zasto on ne ozeni jarana?
Prije ce dobiti papire na racun da gay brakovi nisu dozvoljeni u BiH :D
trinaesti

Post by trinaesti »

oni su jarani. a ti si njemu "jaran". pricas okolo ono sto je on vjerovatno rekao samo onima koje smatra jaranima. ne vjerujem da se okolo hvali ovime.
"jarane"!
River_isle

Post by River_isle »

besana wrote:Upital iko ženu šta ona hoće (želi) ? :-)
eee kad je ozenio njeno pravo na to je ostalo u opcini dok se ne opameti i ne vrati po razvod :-D jos bi bio crnjak da ostane kraljica sa jaranom :D ja bih mu prvo dala krug u autu da vidim kako ce se ponasati :roll: :-D
alcho

Post by alcho »

Ma covjek skont'o foru da se rijesi zene...lafo jaran...samo da je skine s vrata... :D
BHG

Post by BHG »

crnca! :D
black

Post by black »

BHG wrote:
crnca! :D
jel' me neko trazio :oops: :D
alcho

Post by alcho »

A sto taj tvoj jaran ne nadje jarana danca :D :D
zena21

Post by zena21 »

e to se zove pravo prijateljstvo :D
rashid

#12 Re: Sta vi mislite o ovome?

Post by rashid »

Arogantni wrote:Jaran mi iz Danske, ozenjen, 35 god, zena 27 god. imaju 2 djece, danski drzavljani i ostalo...posao...
Taj moj jaran, sto je u DK sada ima najboljeg jarana u SA koji zivi "tesko", ono ni posla, ni para, ma nista, ma prava....nula.
Ta dvojica jarana bili najbolji jarani uvjek i prije i poslije rata, ovaj 1997 zbrisao u DK ovaj drugi ostao u SA...

I sad ovako: Ovaj moj jaran sto zivi u Danskoj hoce da se sad razvede od zene i hoce (zeli) da mu se zena uda za tog jarana iz Sarajeva da bi mu jaran mogao dobiti papire i da i on dodje "na zapad". Zena misli da se on zajebaje, ali on je najozbiljni u ovoj odluci. Kaze, nema druga...mora jaranu pomoci.
Sreca pa nas ima normalnih "jarana". Jebote ... PRAVI PARAZIT! Jel se guze?
x0z0y0

Post by x0z0y0 »

Hm malo zeznuta situacija , ali ako mu je jaran blizak kao brat ne vidim nista lose u tome sto mu zeli pomoci na svaki moguci nacin.. to je za svaku pohvalu, vjeruje mu dovoljno da vlastitu zenu uplice u takvo nesto a da ne govorim o sevapu da se pomogne covjeku.
Mnogi komentarisu to da mu treba naci necu bosanku ili dankinju neku pa nek se zeni - mislim da je problem sto se takve "usluge" naplacuju (mislim brak radi papira), a iz posta je vidljivo da se doticni nalazi u jako teskoj situaciji.
Ja bih prihvatila takvo sto...i da se udam za muzevog brata/jarana da mu oboje pomognemo i isto bi ocekivala od muza da pomogne mojoj sestri/prijateljci.
Naravno ovdje se radi o velicini povjerenja koje imate i prema prijatelju i supruzniku a ako ti jaran ovako razmislja znaci da ima dovolno i za jedno i za drugo.
Sem toga taj "brak" bi trajao godinu a ako neko ne moze biti s nekim bez papira tu jednu godinu e onda ne vidim smisao te veze..papir je papir...ne nosi nikakvu vrijednost .
alcho

Post by alcho »

"Ovo su moja zena i njen muz..." :D
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

pa sve i da ozeni zenu sa svojim jaranom :D ne bi se mogli razvesti nakon svega godinu dana tog pseudo braka - jaran bi na kraju ostao opet bez papira, sto znaci, trk nazad u bih.

ne znam, neki kazu da je prijateljstvo i sevap...brate, meni je samo morbidno...
Arogantni

Post by Arogantni »

Ako se uzmu moraju biti u braku 3 godine....Postojala je i mogucnost da mu jaran iz SA ozeni neku Dankinju, ali Dankinja trazi 500 eura mjesecno 3 godine + 10.000 eura odmah (na dan udaje) :D
I Hajd ti znaj hoce li Dankinja zajebat da ode na policiju i sve isprica.......
BHG

Post by BHG »

a hoce li svi zajedno zivjeti? one big happy family! :D
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

najvise se golova zabije na prijateljskoj utakmici...
obuca

Post by obuca »

chuchumbamayumbe wrote:najvise se golova zabije na prijateljskoj utakmici...
ko se druzi taj se i udruzi :D
encian

Post by encian »

ja bih u ovoj gluposti suradjivala samo do razvoda. pa kakav je to muz koji ce na ustrb prijateljstva traziti od zene da se uda za drugoga? moj sigurno ne! taj tvoj drug voli vise, cijeni vise prijatelja nego zenu koja mu je rodila dvoje djece, spavala sa njim godinama i da ne nabrajam sve sto bracni zivot nosi a prijateljstvo ne.
danas

Post by danas »

koja loziona :lol: :lol: :lol:
Salko sto je u vodu skako

#22 Re: Sta vi mislite o ovome?

Post by Salko sto je u vodu skako »

Arogantni wrote:Jaran mi iz Danske, ozenjen, 35 god, zena 27 god. imaju 2 djece, danski drzavljani i ostalo...posao...

prijatelj se u nevolji poznaje :arrow: :dance:
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

alcho wrote:Ma covjek skont'o foru da se rijesi zene...lafo jaran...samo da je skine s vrata... :D
A mora da mu se nešto i jaran zamjerio. :D
Dvije muhe jednim udarcem. :lol:
lolita_xx

Post by lolita_xx »

po meni ovo nije nista strasno. ucinit ce jaranu uslugu, kao da je taj paoir nesto bitan, on ce i dalje zivjeti sa svojom zenom, spavati s njom ...
Arogantni

Post by Arogantni »

lolita_xx wrote:po meni ovo nije nista strasno. ucinit ce jaranu uslugu, kao da je taj paoir nesto bitan, on ce i dalje zivjeti sa svojom zenom, spavati s njom ...

Ma ne moze ba on spavati sa svojom zenom, jer dodje mu komisija u 2-3 po noci da provjeri ko lezi u krevetu sa zenom: On ili jaran :) Ako je jaran u krevetu onda je OK, ako je on, to onda nije dobro :D
Ne kontas ti to, ti si djete :D
Post Reply