Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dječak sa šibicama
#76 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Stvarno, jel moze neko ove zenskle zahtjeve srociti na jedan papir, da vidim ima li i jedan zahtjev koji ispunjavam? 
- vesna555
#77 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Navela ja pod najgoru osobinu br. 7sanabe wrote:joj tebe, dje cu reci p..da na forumuvesna555 wrote:Šta je kukavičluk, ja ne znam da sam ikad to doživjelasanabe wrote:sjoooo KUKAVICLUKe nista ko to me ne ohladi, bljak
![]()
Misliš ono kad je neko pizda pa ne smije ništa u životu, svega ga strah ili kad je kukavica pa neće da se tuče?![]()
Ako je ovo prvo, onda ja za te kažem pizda, a ne kukavica![]()
Što, šta fali, pizda je karakterna osobina, a jel, hmm, ovaj, vagina je spolni organ
- slobodni armirach
#78 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Sa_dy wrote:Kad pocne da tepa....nista gore nema.![]()
![]()
![]()
-
sorei
#79 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
sanabe wrote:e odakle taj zakljucak Ttt?kritichar wrote:ove zene sve hoce nekog dasu, tarzana, betmena....
![]()
![]()
mora da se pronasao u nasim postovima
- atko
#80 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Najvise me ohladi klima i hladna limunaTa iz frizidera kad odem kod suprotng spola u ove paklene ljetne dane
ja negativne teme braco moja mila

ja negativne teme braco moja mila
- johnny-bravo
#81 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Ma jok bolan, hoce nekog smoklju da mogu mlatit s'njim ko s'krpom ...kritichar wrote:ove zene sve hoce nekog dasu, tarzana, betmena....
![]()
![]()
- slobodni armirach
#82 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
jest jest sve neki Homo likovi, vole se sminkat i nose zensku odjecukritichar wrote:ove zene sve hoce nekog dasu, tarzana, betmena....
![]()
![]()
- Industrialyzer
#83 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Kad djevojka prica k'o klosar
Sjedim sa jednom curom , kao prvi put izasli , lijepa ona haos , i bezze opustena prica , kad joj zazvoni mob: Halo , e đesi brate , evo me vala sa jednim momkom ovdje negdje u gradu , neam pojma kako se zove , znas da ja ne hodam po takvim mjestima. Nego ša ima kod tebe , otkud ti ? Cuj pustili te preko vikenda , haj normala , pijemo kafu onda. Ma normala brate , vozdra.
Nakon 10min. samo hitno morao otici
Inace , pustili su ga iz zatvora preko vikenda
Sjedim sa jednom curom , kao prvi put izasli , lijepa ona haos , i bezze opustena prica , kad joj zazvoni mob: Halo , e đesi brate , evo me vala sa jednim momkom ovdje negdje u gradu , neam pojma kako se zove , znas da ja ne hodam po takvim mjestima. Nego ša ima kod tebe , otkud ti ? Cuj pustili te preko vikenda , haj normala , pijemo kafu onda. Ma normala brate , vozdra.
Nakon 10min. samo hitno morao otici
Inace , pustili su ga iz zatvora preko vikenda
- kritichar
#84 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
'ta ti znasvdivna wrote:sanabe wrote:e odakle taj zakljucak Ttt?kritichar wrote:ove zene sve hoce nekog dasu, tarzana, betmena....
![]()
![]()
mora da se pronasao u nasim postovima![]()
-
dječak sa šibicama
#85 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Ultimativni test za muškarca života neudanih žena iznad 30 godinajohnny-bravo wrote:sporije malo diktirajte zene... ne stignem sve ....
Simpaticno mi je bilo uvijek to, sto zene provedu dobar dio svog zivota u potrazi za savrsenim muskarcem... a onda provedu ostatak svog zivota u pokusaju da ga promijene...
Evo, pričao sam s jednom neudanom prijateljicom, pa mi je odala taj test. Radi se o sljedećem. Izađe par puta sa frajerom, i ako se sve pokaže u redu, pozove ga na večeru.
Za večeru namjerno napravi splačinu.
Prvi frajer, Davor, polizao je tanjur i rekao: Prekrasno kuhaš, svaka čast.
Ostavila ga je jer je lažljiv. Ako laže u vezi večere, lagat će i u vezi ostalog.
Sljedeći frajer, Darko, napravio je istu grešku. Kao i Ivo, Ante i Tomo.
A ondaje došao Boris. boris nije pojeo cijelu večeru. Negdje na pola rekao je: A da mi naručimo pizzu, ovo ti i nije baš dobro ispalo.
Njega je ostavila jer je bio previše iskren. Što će joj iskren čovjek, da joj govori da je ostarila?
- FreeSol
#86 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
I onda nalete na neku budalu koji je zagorio k'o chesma i napravi se smokljo dok ih ne iskoristi. I onda one dodju ovdje temu da otvore i pljuju po svimajohnny-bravo wrote:Ma jok bolan, hoce nekog smoklju da mogu mlatit s'njim ko s'krpom ...kritichar wrote:ove zene sve hoce nekog dasu, tarzana, betmena....
![]()
![]()
- pustopoljina
#87 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
slikovito receno- ni ja ne volim kad zvjera okolo.sanabe wrote:joj zaboravih, kad ima oci ko na ulju![]()
- kritichar
#88 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
paaaaaaaaaaaa?
- johnny-bravo
#89 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
dječak sa šibicama wrote: Ultimativni test za muškarca života neudanih žena iznad 30 godina
Evo, pričao sam s jednom neudanom prijateljicom, pa mi je odala taj test. Radi se o sljedećem. Izađe par puta sa frajerom, i ako se sve pokaže u redu, pozove ga na večeru.
Za večeru namjerno napravi splačinu.
Prvi frajer, Davor, polizao je tanjur i rekao: Prekrasno kuhaš, svaka čast.
Ostavila ga je jer je lažljiv. Ako laže u vezi večere, lagat će i u vezi ostalog.
Sljedeći frajer, Darko, napravio je istu grešku. Kao i Ivo, Ante i Tomo.
A ondaje došao Boris. boris nije pojeo cijelu večeru. Negdje na pola rekao je: A da mi naručimo pizzu, ovo ti i nije baš dobro ispalo.
Njega je ostavila jer je bio previše iskren. Što će joj iskren čovjek, da joj govori da je ostarila?
- slobodni armirach
#90 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
ma cojek mora u Grsku na more, a cura mu ostala sama na MSN, ... pa je malo u behutusanabe wrote:theTruePath wrote:Sta vas najvise ohladi kod suprotnog pola I fizicki i ponasanje![]()
![]()
ovaj postavljac teme je skomu, ocam'
-
sorei
#91 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
muskarci koji misle da zenama nikad nista ne odgovara, psovke... 
-
dječak sa šibicama
#92 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Kad skontam, postavljac teme sad pijanci sa jaranima, zenska mu pati sama pred msn-om na kojem pise "dragi offline" a mi ovdje tabirimo istu pricu od prije petnaestak dana...
Vrijeme je da se pozdravljamo sa ovim forumom..
- FreeSol
#93 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
ma tako ti je to inacesanabe wrote:kritichar wrote:paaaaaaaaaaaa?
sta pa, ovaj slobododusni misli da je zensko otvorilo temu![]()
- pustopoljina
#94 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
mislim da postavljac teme ne pijancidječak sa šibicama wrote:Kad skontam, postavljac teme sad pijanci sa jaranima, zenska mu pati sama pred msn-om na kojem pise "dragi offline" a mi ovdje tabirimo istu pricu od prije petnaestak dana...
- kritichar
#95 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
postavljac zakuha i utece, moracu i ja smislit neku temu dobru, stat u cosak i smijat se 
-
dječak sa šibicama
#96 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Mislis da je na MSN sa dragom i da joj prica kako je kupila plac na njegovom srcu?pustopoljina wrote:mislim da postavljac teme ne pijancidječak sa šibicama wrote:Kad skontam, postavljac teme sad pijanci sa jaranima, zenska mu pati sama pred msn-om na kojem pise "dragi offline" a mi ovdje tabirimo istu pricu od prije petnaestak dana...
Vrijeme je da se pozdravljamo sa ovim forumom..![]()
mislim da je isti tip postavio i ovu i temu o djevojci koja mu neda da izadje sa prijateljima
-
dječak sa šibicama
#97 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Ovime si se i sluzbeno svrstala u lezbo pokretvdivna wrote:muskarci koji misle da zenama nikad nista ne odgovara, psovke...
- johnny-bravo
#98 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Cak Noris razumije zene .....

-
Kelner
#99 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
najvise, al fkt najvise, me nervira kad cura misli da ne treba biti kukavica kao sto neko ranije rece za muskarce...
ne mogu da vjerujem da cura misli da treba biti frajer u vezi il da smo i po tom pitanju jednaki..
npr. posvadjamo se ono bas, i iz mene krenu papanluci, psujem, objasnjavam rukama, udaram po stolu, pusim cigaru na cigaru, a ona na sve to kaze STA JE, STAS MI TI GOVORITI, pa spomene nesto od prije kad sam ja zajebo...ili i ona pocne psovati i objasnjavati se samnom kao dva druga kad se posvadjaju...
bas volim kad se sjebe kad ja divljam, odmah i mene prodje, i skontam da mi nije uredu ponasanje i da je njoj krivo...

ne mogu da vjerujem da cura misli da treba biti frajer u vezi il da smo i po tom pitanju jednaki..
npr. posvadjamo se ono bas, i iz mene krenu papanluci, psujem, objasnjavam rukama, udaram po stolu, pusim cigaru na cigaru, a ona na sve to kaze STA JE, STAS MI TI GOVORITI, pa spomene nesto od prije kad sam ja zajebo...ili i ona pocne psovati i objasnjavati se samnom kao dva druga kad se posvadjaju...
bas volim kad se sjebe kad ja divljam, odmah i mene prodje, i skontam da mi nije uredu ponasanje i da je njoj krivo...
-
dječak sa šibicama
#100 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Kako niste, ej.... komplikovane do neba..sanabe wrote:eh etojohnny-bravo wrote:Cak Noris razumije zene .....![]()
![]()
![]()
Ttvam, kad cete skontati da zene uopce nisu komplikovane?
Ali nebi ni valjalo da ste drugacije... realno... kome treba dosadna i jednostavna zena koja ne komplikuje stvari, zivot bi bio dosadan..