ako je pismena,nadam se da ces joj oprostiti ruazan rukopisFreeSol wrote:
kad ima ruzan rukopis![]()
P.S. moj niko ne moze procitati
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ako je pismena,nadam se da ces joj oprostiti ruazan rukopisFreeSol wrote:
hahah moram se onda bas dobro zagrijati da predjem preko togaljubav_aha wrote:ako je pismena,nadam se da ces joj oprostiti ruazan rukopisFreeSol wrote:
Pročitah da izuzetno inteligentni ljudi imaju ružne rukopise (iako ne mora značiti), ali eto, da te utješimljubav_aha wrote:ako je pismena,nadam se da ces joj oprostiti ruazan rukopisFreeSol wrote:

to u kucisanabe wrote:ja doFatim noznim prstima, morel tako?pustopoljina wrote:podjem, al' me u krizima strecne![]()
![]()
To ne moze biti tacno, kod mene je lijep rukopisvesna555 wrote:Pročitah da izuzetno inteligentni ljudi imaju ružne rukopise (iako ne mora značiti), ali eto, da te utješimljubav_aha wrote:ako je pismena,nadam se da ces joj oprostiti ruazan rukopisFreeSol wrote:
P.S. moj niko ne moze procitati![]()
Također, smeta mi generaliziranje kod suprotnog spola. A i općenito.johnny-bravo wrote:sporije malo diktirajte zene... ne stignem sve ....
Simpaticno mi je bilo uvijek to, sto zene provedu dobar dio svog zivota u potrazi za savrsenim muskarcem... a onda provedu ostatak svog zivota u pokusaju da ga promijene...
hvalavesna555 wrote:Pročitah da izuzetno inteligentni ljudi imaju ružne rukopise (iako ne mora značiti), ali eto, da te utješimljubav_aha wrote:ako je pismena,nadam se da ces joj oprostiti ruazan rukopisFreeSol wrote:
P.S. moj niko ne moze procitati![]()
Ne foliraj mi se, ne interesuje me koji mob imas ni jesu li to tvoji kljucevi od auta na stolu...sanabe wrote:kad se folira, hvali, a nema vala ni sa cim, pa i da ima sta me briga![]()
kad glumi da je svetac i nepogresiv![]()
kad ruzno o zenama govori![]()
kad o svojim bivism ista govori![]()
kad se ne zna zajebavati![]()
kad misli da nema mana![]()
kad me ne konta![]()
kad me prekine usred recenice![]()
kad je nepismen![]()
kad galami, na bilo koga, a tek na mene![]()
![]()
![]()
kad ne postuje roditelje![]()
kad ima puno gela u kosi![]()
![]()
a zato imas dark pink tonenailsanabe wrote:ja doFatim noznim prstima, morel tako?pustopoljina wrote:podjem, al' me u krizima strecne![]()
![]()
Ima i takvih umjesto da prekrste noge one ih rasire, mada su rijetkevesna555 wrote:![]()
![]()
Nisam doživjela žene koje reklamiraju u minjaku, gdje te hodaju?![]()
![]()
Ali jesam ove što se naguze. Iako ti moram priznati da sam jedna od ovih što cucnu polako, ali sam tek to sad skontala, nikad nisam ni razmišljala kako dižem stvari koje ispadnu, valjda tako lakše
johnny-bravo wrote:sporije malo diktirajte zene... ne stignem sve ....
Simpaticno mi je bilo uvijek to, sto zene provedu dobar dio svog zivota u potrazi za savrsenim muskarcem... a onda provedu ostatak svog zivota u pokusaju da ga promijene...
sjo legendesanabe wrote:
pa ja![]()
a napolju cucnem, al za minimalno marku , po marke recimo napenalim nogom![]()
I ja kazem...ljubav_aha wrote: samo glupace pokusavaju promjeniit svoje muskarce
a sve se nema, a po marke se napenalisanabe wrote:ha yakritichar wrote:sjo legendesanabe wrote:
pa ja![]()
a napolju cucnem, al za minimalno marku , po marke recimo napenalim nogom![]()
![]()
![]()
to, to. neka krpa trazi zakrpuljubav_aha wrote:
samo glupace pokusavaju promjeniit svoje muskarce
Šta je kukavičluk, ja ne znam da sam ikad to doživjelasanabe wrote:sjoooo KUKAVICLUKe nista ko to me ne ohladi, bljak
Mene sikiraju ovi što se naguze za marku i dvaestslobodni armirach wrote:kad se nece saget za marku i dvaest![]()
vesna555 wrote:Mene sikiraju ovi što se naguze za marku i dvaestslobodni armirach wrote:kad se nece saget za marku i dvaest![]()
![]()