ne znam zasto, ali sticem utisak da ti nasu dragu elunu poistovjecujes sa tamnim mracnim silama...no u svakom slucaju hvala na komentaru, vodicemo racuna o tome...uskrsno_respo wrote:i vi hocete u grob alchu onako mladogfantom slobode wrote: bili bi divan par. To je misljenje mnogih ljudi na ovom forumu...(imas cetiri clana sto to javno potvrdise)...nemoj ti da se stidis kao on...pokazi mu kako djeluje jaka i svjesna zena...upoznati se i provesti lijepo vece ne boli, a moze toliko toga lijepog da donese.
vidite da je jednog zavila u crno pa sad hocete i da alchi bude sta cu sad kad sam se razveo
Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fantom slobode
#751 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
- eluna
#752 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
na koga, mene ili mi bivšeg???sheilak wrote:joj, eluna, ignoriraj ih. vidiš da su ljubomorni, bolan.
ili su ljuborni na alču jer su pomislili da ima neke saMse!? ....možda iz istih pogrešnih razloga i ramu ne vole
- eluna
#753 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
vještica - zar niste skontali do sadafantom slobode wrote:ne znam zasto, ali sticem utisak da ti nasu dragu elunu poistovjecujes sa tamnim mracnim silama...no u svakom slucaju hvala na komentaru, vodicemo racuna o tome...uskrsno_respo wrote:i vi hocete u grob alchu onako mladogfantom slobode wrote: bili bi divan par. To je misljenje mnogih ljudi na ovom forumu...(imas cetiri clana sto to javno potvrdise)...nemoj ti da se stidis kao on...pokazi mu kako djeluje jaka i svjesna zena...upoznati se i provesti lijepo vece ne boli, a moze toliko toga lijepog da donese.
vidite da je jednog zavila u crno pa sad hocete i da alchi bude sta cu sad kad sam se razveo
imam i posebno skladište za metle
- Dr. Kuca
#754 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Kad cura prica klosarski, alam, ocam, ba, nas
. Al to samo
i
.
- fantom slobode
#755 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
jesi li to pocela da slijedis iskaze pronicljivih...eluna wrote:na koga, mene ili mi bivšeg???sheilak wrote:joj, eluna, ignoriraj ih. vidiš da su ljubomorni, bolan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ili su ljuborni na alču jer su pomislili da ima neke saMse!? ....možda iz istih pogrešnih razloga i ramu ne vole
za Ramu je bitno da ga ti livo, ostalo je sve nevazno...nama je drago da se ti snadjes, pa kako god...svaka igra, svaka dobija...
- eluna
#756 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
hahahahahahahhahahahahahahaaaaa joj fantom/ka da znaš da mi je trebalo da se ismijemfantom slobode wrote:jesi li to pocela da slijedis iskaze pronicljivih...eluna wrote:na koga, mene ili mi bivšeg???sheilak wrote:joj, eluna, ignoriraj ih. vidiš da su ljubomorni, bolan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za Ramu je bitno da ga ti livo, ostalo je sve nevazno...nama je drago da se ti snadjes, pa kako god...svaka igra, svaka dobija...
- shmizlica
#757 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
direktore, imaš fascinantnu sposobnost da nasmijavaš elunu 
- fantom slobode
#758 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
neka shmizli...i ona nas nasmijava...divna je to osoba...samo da nadje sebi bliskog i bice kompletna.shmizlica wrote:direktore, imaš fascinantnu sposobnost da nasmijavaš elunu
- alchak.ba
#759 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
kad se predstavlja i prikazuje kakva u stvari nije
- eluna
#760 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
u RL ili u VL??alchak.ba wrote:kad se predstavlja i prikazuje kakva u stvari nije
- alchak.ba
#761 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
opcenitoeluna wrote:u RL ili u VL??alchak.ba wrote:kad se predstavlja i prikazuje kakva u stvari nije
- BlueBlood
#762 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
danasnje djevojke ne znaju da uzivaju u zivotu, opterecuju se glupostima
-
dezurni_ucenik
#763 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Danas saznadoh da jedna sa mog faxa djevojka,vec pocela se guziti sa sefom.A tek drugi mjesec pripravnickog joj ide.Mislio sam da je fina,djelovala da nije u stanju to da uradi ali eto,zajebah se.Sto bi Ivica Osim rekao "Ima ljudi gledaju a ne vide".
Eto odgovora na zadanu temu-sta vas najvise odbija.I nesto kontam ,takvo sutra nesto ozeniti a znas da do poslovnog uspjeha dosla - dolazi preko kreveta.No way Pedro
Eto odgovora na zadanu temu-sta vas najvise odbija.I nesto kontam ,takvo sutra nesto ozeniti a znas da do poslovnog uspjeha dosla - dolazi preko kreveta.No way Pedro
- Šveđanin
#764 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Misli djevojka na budućnost, jel barem dobra fizički. 
Ehm, ne volim one koje ne znaju baš ništa u kuhinji, ako sam ja mogao naučiti, može i ona..
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Ehm, ne volim one koje ne znaju baš ništa u kuhinji, ako sam ja mogao naučiti, može i ona..
-
dezurni_ucenik
#765 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Lijepi zapad,zato bi i ona i sef dobili nogu sa posla.Šveđanin wrote:Misli djevojka na budućnost, jel barem dobra fizički.
- Šveđanin
Zapad je truo, zar to nisi naučio dosad na forumu. 
Gledam šta pojedini pišu i moram reći da pretjeruju.. Eto da dodam da me odbijaju muškobanjaste žene, koje pokušavaju biti veći muškarci od muškaraca, i to vrlo često uzmu ono najgore.
Gledam šta pojedini pišu i moram reći da pretjeruju.. Eto da dodam da me odbijaju muškobanjaste žene, koje pokušavaju biti veći muškarci od muškaraca, i to vrlo često uzmu ono najgore.
-
dezurni_ucenik
#767 Re:
Šveđanin wrote:Zapad je truo, zar to nisi naučio dosad na forumu.
Kad vidim neke djevojke kako mamurne sjede (sa podocnjacima ko fildzani) preko dana na kafi ,blago receno povraca mi se.Ili kad vidim da tuku sljive i visnje preko dana ,ej preko dana rakiju tuci !!!, pa to stvarno
-
whitelegend07
#768 Re: Re:
CVIKERASH wrote:Šveđanin wrote:Zapad je truo, zar to nisi naučio dosad na forumu.
Kad vidim neke djevojke kako mamurne sjede (sa podocnjacima ko fildzani) preko dana na kafi ,blago receno povraca mi se.Ili kad vidim da tuku sljive i visnje preko dana ,ej preko dana rakiju tuci !!!, pa to stvarno
Odvratno.
Ništa manje tužno nije ni to kad vidim neku curu kako sva ponosna, uz glasan smijeh, ističe kako nikad nije ušla u kuhinju kako treba, kako ne zna jaje ispeći, i tako dalje...mislim, WTF?
I da, obavezno takve imaju nokte do poda.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#769 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
te su najbolje u krevetu 
- Šveđanin
#770 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Te s dugim noktima?leet wrote:te su najbolje u krevetu
Hmm, sad si me bacio u razmišljanje.....
-
whitelegend07
#771 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ne znam, ne žalim se ni ove što znaju sve u kuhinji.leet wrote:te su najbolje u krevetu
-
suspect_zero
#772 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
leet wrote:te su najbolje u krevetu
sjede golim dupetom na radijator i podgrije ti večeru
-
whitelegend07
#773 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
suspect_zero wrote:leet wrote:te su najbolje u krevetu
sjede golim dupetom na radijator i podgrije ti večeru
Baš jarane, ako joj je to jedina kvaliteta...hvala, ali ne hvala.
-
dezurni_ucenik
#774 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Šveđanin wrote:Te s dugim noktima?leet wrote:te su najbolje u krevetu
Hmm, sad si me bacio u razmišljanje.....

-
dezurni_ucenik
#775 Re: Re:
Ej,sto se kaze : nekad su kuhale ko majke danas piju ko ocevi.whitelegend07 wrote:CVIKERASH wrote:Šveđanin wrote:Zapad je truo, zar to nisi naučio dosad na forumu.
Kad vidim neke djevojke kako mamurne sjede (sa podocnjacima ko fildzani) preko dana na kafi ,blago receno povraca mi se.Ili kad vidim da tuku sljive i visnje preko dana ,ej preko dana rakiju tuci !!!, pa to stvarno![]()
Odvratno.
Ništa manje tužno nije ni to kad vidim neku curu kako sva ponosna, uz glasan smijeh, ističe kako nikad nije ušla u kuhinju kako treba, kako ne zna jaje ispeći, i tako dalje...mislim, WTF?
I da, obavezno takve imaju nokte do poda.