Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
fantom slobode

#676 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by fantom slobode »

dale cooper wrote:
eluna wrote:ne traži eluna STRUČNU, već bilo kakvu pomoć :novine:

za leđa - podrazumijeva se :D
Jah, za leda. :roll: Bilo bi prvo de leda, pa de usisaj, pa otidi u prodavnicu... :roll:

Tebi naumpalo da nekoga privedes izgleda. :skoljka: :D
i meni se to cini...zato respo ne reaguje. On je samo za brze konkretne intervencije bez uobicajenih kucnih poslova.
eluna

#677 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by eluna »

sema911s wrote:nista strasno,., imas nekoga koga nije strah/stid/da ti vidi gola ledja,. neka ti izvuce svaki komad koze,.,(ono ruke ko klijesta i nek stipa,. vjeruj prestace te ledja nakon sto predje bolni dio)

a mozes i sama pokusat,., sjedes ispuzis noge i probas da dofatis vrhove noznih prstiju rukama,., samo se prije malo razgibas,., kreni vrat kruzno, ramena, kukovi ,koljena,. al samo polako,., i onda istezanje,. il legnes na stomak i podizes glavu sto vise mozes i probas se rotirat u struku,. a ruke drzis iznad glave,. ovo je malo sporije,.

il da nebudem vulgaran recite adresu dzaba dolazim :D da pomognem djevi u nevolji
trenutna adresa:

Eluna, Ni na nebu ni na zemlji broj YX :D :D :D :D

probat ću sa reumogla kremom i ovim vježbama kada dođem kući - hvala
fantom slobode

#678 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by fantom slobode »

eluna wrote:
sema911s wrote:nista strasno,., imas nekoga koga nije strah/stid/da ti vidi gola ledja,. neka ti izvuce svaki komad koze,.,(ono ruke ko klijesta i nek stipa,. vjeruj prestace te ledja nakon sto predje bolni dio)

a mozes i sama pokusat,., sjedes ispuzis noge i probas da dofatis vrhove noznih prstiju rukama,., samo se prije malo razgibas,., kreni vrat kruzno, ramena, kukovi ,koljena,. al samo polako,., i onda istezanje,. il legnes na stomak i podizes glavu sto vise mozes i probas se rotirat u struku,. a ruke drzis iznad glave,. ovo je malo sporije,.

il da nebudem vulgaran recite adresu dzaba dolazim :D da pomognem djevi u nevolji
trenutna adresa:

je li ovo negdje pod Igmanom? Meni se cini da je covjeku najbolje da ti se javi na pp...ovako je malo ofirno.
dale cooper

#679 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dale cooper »

fantom slobode wrote:
dale cooper wrote:
eluna wrote:ne traži eluna STRUČNU, već bilo kakvu pomoć :novine:

za leđa - podrazumijeva se :D
Jah, za leda. :roll: Bilo bi prvo de leda, pa de usisaj, pa otidi u prodavnicu... :roll:

i meni se to cini...zato respo ne reaguje. On je samo za brze konkretne intervencije bez uobicajenih kucnih poslova.
Zargonski poznato i kao "in and out" :D
sema911s

#680 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sema911s »

eluna wrote:

trenutna adresa:

kremu zaboravi,., to je samo jedan obicni hemiski element koji kada utrljas u kozu,. natjera nervne zavrsetke da polude i kazu mozgu da je toplo,. i tebi dobro dok ima te supstance,. jos ako ima (a ima 100% nekih materija koje sluze za opustanje) tebi dobro i kada ispare bol se vrati,., probaj vjezbe i sjedi pravilno za tim kompjuterom sta si se iskrivila ko da ti je 107godina,. krivlja ti ledja od mojih ,., ispravi se malo,., izbaci grudi, brada gore,. :D :D i ledja ce prestat
fantom slobode

#681 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by fantom slobode »

dale cooper wrote:
fantom slobode wrote:
dale cooper wrote:

Zargonski poznato i kao "in and out" :D
:lol: :lol: :lol: :thumbup: kratko i sazeto... :lol: :lol: :lol: bravo dale!
fantom slobode

#682 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by fantom slobode »

sema911s wrote:
kremu zaboravi,., to je samo jedan obicni hemiski element koji kada utrljas u kozu,. natjera nervne zavrsetke da polude i kazu mozgu da je toplo,. i tebi dobro dok ima te supstance,. jos ako ima (a ima 100% nekih materija koje sluze za opustanje) tebi dobro i kada ispare bol se vrati,., probaj vjezbe i sjedi pravilno za tim kompjuterom sta si se iskrivila ko da ti je 107godina,. krivlja ti ledja od mojih ,., ispravi se malo,., izbaci grudi, brada gore,. :D :D i ledja ce prestat
ono ukratko zauzmi pravilan stav i nema da nema...jos da ona hoce to da prihvati...ne vjeruje ona muskarcima...
sema911s

#683 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sema911s »

nemojte tako :D neznate kako je kada bole ledjaa,.,
eluna

#684 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by eluna »

sema911s wrote:
eluna wrote:

trenutna adresa:

lakše početi vježbe kad mozak misli da je toplo, jer onda ništa ne žiga, a kada se mišići zagriju onda ide prirodno

a što se sjedenja tiče - uvijek sjedim pravilno - ono po ortopedskom p.s. ......fiksni naslonjač, duza do kraja stolice, leđa uspravna .......ostalo neka kažu drugi koji me poznaju :wink:
fantom slobode

#685 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by fantom slobode »

znaci izbaci grudi...
eluna

#686 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by eluna »

fantom slobode wrote:znaci izbaci grudi...
:skoljka:

i dosta o mojim leđima

il nađite koga da mi to liječi ili da nas lady šalje u banoviće :D
tiranosaur

#687 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by tiranosaur »

eluna,posto ocigledno od ovih muskih nemas koristi,nasla sam veoma zanimljivu slicicu...mada i ovo je tesko jer gdje naci slona na danasnjem vaktu :lol: :lol:
Image
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#688 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ladyblue18 »

Na ovo prenemaganje zadnje 3-4 stranice imam reci samo :facepalm:
fantom slobode

#689 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by fantom slobode »

ladyblue18 wrote:Na ovo prenemaganje zadnje 3-4 stranice imam reci samo :facepalm:
:thumbup: :lol: :lol: :lol: nedostatak paznje, pa to ti je...

tiri, ja joj jos boljeg slonica, sa surlom nadjoh stranicu prije..
tiranosaur

#690 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by tiranosaur »

fantom slobode wrote:
ladyblue18 wrote:Na ovo prenemaganje zadnje 3-4 stranice imam reci samo :facepalm:
:thumbup: :lol: :lol: :lol: nedostatak paznje, pa to ti je...

tiri, ja joj jos boljeg slonica, sa surlom nadjoh stranicu prije..
haha evo tek sad vidim kad si napisao,vjeruj da mi se nije dalo sto kaze lady gledati u prosle postove...sve ledza ledza :lol:
madtv

#691 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by madtv »

^^
zar je toliko speklo da i krema treba :mrgreen: :mrgreen:
GaRGa

#692 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by GaRGa »

sto ne mogu na rende kora...
eluna

#693 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by eluna »

madtv wrote:^^
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no comment!
Breathless

#694 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Breathless »

eluna wrote:
shmizlica wrote:cccc, sve otjeraste :eh:
ja fino molim da mi neko lijepo izmasira leđa :eh:

nema više niti jedno muško - i onda se čude što žene moraju da budu jake i samostalne :-) :-) :-) :-) :-)
Ako zadovoljavas sve one uslove :D, mozda bi se mogao i naci da ti demonstriram sta znaci muska senzualnost :D i u tom slucaju obecavam da te necu nazivati sestrom, bratom niti cu te mijesati sa drugim osobama s kojima sam u krvnom srodstvu, necu te ni oslovljavati po vrstama iz svijeta faune, niti cu u oslovljanju upotrebljavati deminutive. :D Ako ne zadvoljavas, nikom nista :D Mogu i da skratim, ako je preduvjet da zene budu "jake i samostalne" to sto vise nema "ni jedno musko", onda opet, nikom nista :D
eluna

#695 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by eluna »

Breathless wrote:
eluna wrote:
shmizlica wrote:cccc, sve otjeraste :eh:
ja fino molim da mi neko lijepo izmasira leđa :eh:

nema više niti jedno muško - i onda se čude što žene moraju da budu jake i samostalne :-) :-) :-) :-) :-)
Ako zadovoljavas sve one uslove :D, mozda bi se mogao i naci da ti demonstriram sta znaci muska senzualnost :D i u tom slucaju obecavam da te necu nazivati sestrom, bratom niti cu te mijesati sa drugim osobama s kojima sam u krvnom srodstvu, necu te ni oslovljavati po vrstama iz svijeta faune, niti cu u oslovljanju upotrebljavati deminutive. :D Ako ne zadvoljavas, nikom nista :D Mogu i da skratim, ako je preduvjet da zene budu "jake i samostalne" to sto vise nema "ni jedno musko", onda opet, nikom nista :D

:? :? :? :? :? :? :?

o čemu ovo bi??? ....kakvi uslovi, krvna srodstva

ček da popijem kafu pa da opet pročitam :novine:

:D
burek_in_space

#696 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by burek_in_space »

Chovjek ti na lijep nachin rekao da prestanesh vishe kukati shto te Ramo nece.
eluna

#697 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by eluna »

burek_in_space wrote:Chovjek ti na lijep nachin rekao da prestanesh vishe kukati shto te Ramo nece.
jah evo - sve mi suze niz leđa ......... vidiš, možda me od toga i prošla leđa :thumbup:
burek_in_space

#698 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by burek_in_space »

Drago mi je da sam pomogao samo i jedino na ovaj nachin.
sha_ba

#699 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sha_ba »

madtv wrote:^^
kralju :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#700 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Ramzess Veliki »

Kad je pozoveš na kahvu a ona odmah misli da ju bariš pa počne da se idiotski ponaša. :roll:
Post Reply