i meni se to cini...zato respo ne reaguje. On je samo za brze konkretne intervencije bez uobicajenih kucnih poslova.dale cooper wrote:Jah, za leda.eluna wrote:ne traži eluna STRUČNU, već bilo kakvu pomoć
za leđa - podrazumijeva seBilo bi prvo de leda, pa de usisaj, pa otidi u prodavnicu...
Tebi naumpalo da nekoga privedes izgleda.![]()
Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fantom slobode
#676 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
- eluna
#677 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
trenutna adresa:sema911s wrote:nista strasno,., imas nekoga koga nije strah/stid/da ti vidi gola ledja,. neka ti izvuce svaki komad koze,.,(ono ruke ko klijesta i nek stipa,. vjeruj prestace te ledja nakon sto predje bolni dio)
a mozes i sama pokusat,., sjedes ispuzis noge i probas da dofatis vrhove noznih prstiju rukama,., samo se prije malo razgibas,., kreni vrat kruzno, ramena, kukovi ,koljena,. al samo polako,., i onda istezanje,. il legnes na stomak i podizes glavu sto vise mozes i probas se rotirat u struku,. a ruke drzis iznad glave,. ovo je malo sporije,.
il da nebudem vulgaran recite adresu dzaba dolazimda pomognem djevi u nevolji
Eluna, Ni na nebu ni na zemlji broj YX
probat ću sa reumogla kremom i ovim vježbama kada dođem kući - hvala
- fantom slobode
#678 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
je li ovo negdje pod Igmanom? Meni se cini da je covjeku najbolje da ti se javi na pp...ovako je malo ofirno.eluna wrote:trenutna adresa:sema911s wrote:nista strasno,., imas nekoga koga nije strah/stid/da ti vidi gola ledja,. neka ti izvuce svaki komad koze,.,(ono ruke ko klijesta i nek stipa,. vjeruj prestace te ledja nakon sto predje bolni dio)
a mozes i sama pokusat,., sjedes ispuzis noge i probas da dofatis vrhove noznih prstiju rukama,., samo se prije malo razgibas,., kreni vrat kruzno, ramena, kukovi ,koljena,. al samo polako,., i onda istezanje,. il legnes na stomak i podizes glavu sto vise mozes i probas se rotirat u struku,. a ruke drzis iznad glave,. ovo je malo sporije,.
Eluna, Ni na nebu ni na zemlji broj YX![]()
![]()
![]()
![]()
- dale cooper
#679 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Zargonski poznato i kao "in and out"fantom slobode wrote:i meni se to cini...zato respo ne reaguje. On je samo za brze konkretne intervencije bez uobicajenih kucnih poslova.dale cooper wrote:Jah, za leda.eluna wrote:ne traži eluna STRUČNU, već bilo kakvu pomoć
za leđa - podrazumijeva seBilo bi prvo de leda, pa de usisaj, pa otidi u prodavnicu...
- sema911s
#680 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
kremu zaboravi,., to je samo jedan obicni hemiski element koji kada utrljas u kozu,. natjera nervne zavrsetke da polude i kazu mozgu da je toplo,. i tebi dobro dok ima te supstance,. jos ako ima (a ima 100% nekih materija koje sluze za opustanje) tebi dobro i kada ispare bol se vrati,., probaj vjezbe i sjedi pravilno za tim kompjuterom sta si se iskrivila ko da ti je 107godina,. krivlja ti ledja od mojih ,., ispravi se malo,., izbaci grudi, brada gore,.eluna wrote:trenutna adresa:sema911s wrote:nista strasno,., imas nekoga koga nije strah/stid/da ti vidi gola ledja,. neka ti izvuce svaki komad koze,.,(ono ruke ko klijesta i nek stipa,. vjeruj prestace te ledja nakon sto predje bolni dio)
![]()
![]()
![]()
- fantom slobode
#681 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
dale cooper wrote:Zargonski poznato i kao "in and out"fantom slobode wrote:i meni se to cini...zato respo ne reaguje. On je samo za brze konkretne intervencije bez uobicajenih kucnih poslova.dale cooper wrote:
Jah, za leda.Bilo bi prvo de leda, pa de usisaj, pa otidi u prodavnicu...
- fantom slobode
#682 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ono ukratko zauzmi pravilan stav i nema da nema...jos da ona hoce to da prihvati...ne vjeruje ona muskarcima...sema911s wrote:
kremu zaboravi,., to je samo jedan obicni hemiski element koji kada utrljas u kozu,. natjera nervne zavrsetke da polude i kazu mozgu da je toplo,. i tebi dobro dok ima te supstance,. jos ako ima (a ima 100% nekih materija koje sluze za opustanje) tebi dobro i kada ispare bol se vrati,., probaj vjezbe i sjedi pravilno za tim kompjuterom sta si se iskrivila ko da ti je 107godina,. krivlja ti ledja od mojih ,., ispravi se malo,., izbaci grudi, brada gore,.![]()
i ledja ce prestat
- sema911s
#683 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
nemojte tako
neznate kako je kada bole ledjaa,.,
- eluna
#684 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
lakše početi vježbe kad mozak misli da je toplo, jer onda ništa ne žiga, a kada se mišići zagriju onda ide prirodnosema911s wrote:kremu zaboravi,., to je samo jedan obicni hemiski element koji kada utrljas u kozu,. natjera nervne zavrsetke da polude i kazu mozgu da je toplo,. i tebi dobro dok ima te supstance,. jos ako ima (a ima 100% nekih materija koje sluze za opustanje) tebi dobro i kada ispare bol se vrati,., probaj vjezbe i sjedi pravilno za tim kompjuterom sta si se iskrivila ko da ti je 107godina,. krivlja ti ledja od mojih ,., ispravi se malo,., izbaci grudi, brada gore,.eluna wrote:trenutna adresa:sema911s wrote:nista strasno,., imas nekoga koga nije strah/stid/da ti vidi gola ledja,. neka ti izvuce svaki komad koze,.,(ono ruke ko klijesta i nek stipa,. vjeruj prestace te ledja nakon sto predje bolni dio)
![]()
![]()
![]()
probat ću sa reumogla kremom i ovim vježbama kada dođem kući - hvala![]()
i ledja ce prestat
a što se sjedenja tiče - uvijek sjedim pravilno - ono po ortopedskom p.s. ......fiksni naslonjač, duza do kraja stolice, leđa uspravna .......ostalo neka kažu drugi koji me poznaju
- fantom slobode
#685 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
znaci izbaci grudi...
- eluna
#686 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
fantom slobode wrote:znaci izbaci grudi...
i dosta o mojim leđima
il nađite koga da mi to liječi ili da nas lady šalje u banoviće
- tiranosaur
#687 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
eluna,posto ocigledno od ovih muskih nemas koristi,nasla sam veoma zanimljivu slicicu...mada i ovo je tesko jer gdje naci slona na danasnjem vaktu

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#688 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Na ovo prenemaganje zadnje 3-4 stranice imam reci samo 
- fantom slobode
#689 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ladyblue18 wrote:Na ovo prenemaganje zadnje 3-4 stranice imam reci samo
tiri, ja joj jos boljeg slonica, sa surlom nadjoh stranicu prije..
- tiranosaur
#690 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
haha evo tek sad vidim kad si napisao,vjeruj da mi se nije dalo sto kaze lady gledati u prosle postove...sve ledza ledzafantom slobode wrote:ladyblue18 wrote:Na ovo prenemaganje zadnje 3-4 stranice imam reci samo![]()
![]()
![]()
nedostatak paznje, pa to ti je...
tiri, ja joj jos boljeg slonica, sa surlom nadjoh stranicu prije..
- madtv
#691 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
^^
zar je toliko speklo da i krema treba

zar je toliko speklo da i krema treba
-
GaRGa
#692 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
sto ne mogu na rende kora...
- eluna
#693 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
madtv wrote:^^
zar je toliko speklo da i krema treba![]()
no comment!
-
Breathless
#694 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ako zadovoljavas sve one usloveeluna wrote:ja fino molim da mi neko lijepo izmasira leđashmizlica wrote:cccc, sve otjeraste
nema više niti jedno muško - i onda se čude što žene moraju da budu jake i samostalne![]()
![]()
![]()
![]()
- eluna
#695 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Breathless wrote:Ako zadovoljavas sve one usloveeluna wrote:ja fino molim da mi neko lijepo izmasira leđashmizlica wrote:cccc, sve otjeraste
nema više niti jedno muško - i onda se čude što žene moraju da budu jake i samostalne![]()
![]()
![]()
![]()
, mozda bi se mogao i naci da ti demonstriram sta znaci muska senzualnost
i u tom slucaju obecavam da te necu nazivati sestrom, bratom niti cu te mijesati sa drugim osobama s kojima sam u krvnom srodstvu, necu te ni oslovljavati po vrstama iz svijeta faune, niti cu u oslovljanju upotrebljavati deminutive.
Ako ne zadvoljavas, nikom nista
Mogu i da skratim, ako je preduvjet da zene budu "jake i samostalne" to sto vise nema "ni jedno musko", onda opet, nikom nista
o čemu ovo bi??? ....kakvi uslovi, krvna srodstva
ček da popijem kafu pa da opet pročitam
- burek_in_space
#696 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Chovjek ti na lijep nachin rekao da prestanesh vishe kukati shto te Ramo nece.
- eluna
#697 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
jah evo - sve mi suze niz leđa ......... vidiš, možda me od toga i prošla leđaburek_in_space wrote:Chovjek ti na lijep nachin rekao da prestanesh vishe kukati shto te Ramo nece.
- burek_in_space
#698 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Drago mi je da sam pomogao samo i jedino na ovaj nachin.
-
sha_ba
#699 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
kraljumadtv wrote:^^
zar je toliko speklo da i krema treba![]()
- Ramzess Veliki
#700 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Kad je pozoveš na kahvu a ona odmah misli da ju bariš pa počne da se idiotski ponaša.